Hoş geldinnnnn
günaydınlar.hayırlı cumalar nasılsın
selam gençler. ben de yeni katıldım aranıza.
24 yaşında, yeni evli, genellikle mutlu ama iş hayatında vs. sorun yaşadığında çizgisinden çıkıp sinir küpü olan biri olarak aranıza katılıyorum
emeklimi olmak istiyorsun cidden.yaşın kaç.çokmu yoğun çalışıyorsun
İyiyim kuzummm, bıraktığım gibi.oyhhhh nabersin.nasıl gidiyor hayat
iyi bende ne olsun.banlydım kaç gündür.bu ara hep ban yiyorumçok şükür iyiyim canm
sen nasılsın
günaydın
hoşgeldin cnm
zamanla hepsi rayına oturur merak etme
biri emeklilik mi dediii
bende emekli olup gezip tozmak istiyorummm
Emekli olup genç kalsak keşkebiri emeklilik mi dediii
bende emekli olup gezip tozmak istiyorummm
sen nerelerdesin neden ban yedin yineEclipsse azcık gel sonra ders çalışırsın leyn
ohhh ohhh iyi ettin.hoş geldin.memnun oldum kendi adıma.genelde mutlu olman iyi işi hayatındaki sorunları salla şimdilik.biz çözümü burayla bulduk
evet yaa git gide süreside artıyor.biri takmış bana galiba.en ucra köşelerde ban yemişim.İyiyim kuzummm, bıraktığım gibi.
Sen napıyosun, mahpuslara düşmüşsün
ben emekli olmak istemiyorum.genç kalmak istediğimdenEmekli olup genç kalsak keşke
kesinlikle ya bell, bi süre sonra bdv ciddi manadana sinir bozuyor.çok ilginç gelmezse konu okumuyorum misal benBDV' de bir konu vardı. arkadaşlık vesaire. biri oraya uzun süre burada vakit geçirdiğini yazmış. gidem bakam dedim ve enerjisi cok hosuma gitti topiğin, BDV okumaktan psikolojim bozulmuştu. Kaynanam iyidir ama sırf konular yüzünden kadınceğize gardımı aldım nerdeyse.
akşama kadar durmaksızın ders çalışmıcaksın heraldedaha başlayamadım k izaten işlerimi hallediyordum
bundan sonra size çen çen laf yetiştirmek yok
günaydın iyiyiz biz sen nasılsın.uyur annesi az daha büyüsün mışıl mışıl uyur.küçük daha oGunaydin hanimlar nasilsiniz yazamadim neden uyumayan cocuk yapmisim cunku :)
Çook haklısınben emekli olmak istemiyorum.genç kalmak istediğimden
Ban kuyularına düşsün o takanevet yaa git gide süreside artıyor.biri takmış bana galiba.en ucra köşelerde ban yemişim.
Ya senin işlerin de mi var, kaç gündür sesin çıkmıyordaha başlayamadım k izaten işlerimi hallediyordum
bundan sonra size çen çen laf yetiştirmek yok
iyi bende ne olsun.banlydım kaç gündür.bu ara hep ban yiyorumevet yaa emekli olmak isteyen var aramızda.yoksa sendemi
Emekli olup genç kalsak keşke
zalım mune cımbızıyla etlerini tek tek koparsınBan kuyularına düşsün o takan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?