ne iş yapıyo ne ders çalışıyor.emin ol kitap bakıyor sitelerde falan.sor bakalım dünden beridir kaç soru çözmüşYa senin işlerin de mi var, kaç gündür sesin çıkmıyor
KPSS hazırlığı başladı ya işlerde bitmez sende
en güzeli.bazen erteleme falan yapıyoruz ama fırsat buldukça şimdi bile arada gezmek lazımaman neden yedin bam dicem neyse boşver
evet emekli olup sırt çantamı takıp gezip tozup değişik kültürler tanımak isytiyorumm
aaa ben zaten çok gencimmmm
yoğun değilim ama yorulduğumu hissediyorum 20 yıldır çalışıyorumemeklimi olmak istiyorsun cidden.yaşın kaç.çokmu yoğun çalışıyorsun
en güzeli.bazen erteleme falan yapıyoruz ama fırsat buldukça şimdi bile arada gezmek lazım
Sukur iyiyim uykusuzluk disinda mama degistirdim omu iyce azdirdi noldu anlamadim cocuk gecr yarisi uyanip 2 saat oynayin benimke diyor :))günaydın iyiyiz biz sen nasılsın.uyur annesi az daha büyüsün mışıl mışıl uyur.küçük daha o
Bende 10 yildir calisiyorum emekli olsam nolur 65 te ancak maasimi alirim onuda yemeden olurum o yasta :)))yoğun değilim ama yorulduğumu hissediyorum 20 yıldır çalışıyorum
olmuş baya .çocuk vardı değilmi.geçen yazmıştın sankiyoğun değilim ama yorulduğumu hissediyorum 20 yıldır çalışıyorum
inş yaa yine bu sene az toparlandılar.normalde hafta sonu bile çıkamıyorduk.çok perişan olmuştum.artık seneye kışa doğru daha rahatlayacağımı umuyorum.dışarda arada huzursuzlanabiliyorlar özellikle küçüğümyok yok ertemek ok fırsat buldukça gezerimm bennnn
sen çocukları büyüt başlarsın gezmeye inş..
kaç aylıktı.emmiyormu hiç seniSukur iyiyim uykusuzluk disinda mama degistirdim omu iyce azdirdi noldu anlamadim cocuk gecr yarisi uyanip 2 saat oynayin benimke diyor :))
yoğun değilim ama yorulduğumu hissediyorum 20 yıldır çalışıyorum
Bende 10 yildir calisiyorum emekli olsam nolur 65 te ancak maasimi alirim onuda yemeden olurum o yasta :)))
inş yaa yine bu sene az toparlandılar.normalde hafta sonu bile çıkamıyorduk.çok perişan olmuştum.artık seneye kışa doğru daha rahatlayacağımı umuyorum.dışarda arada huzursuzlanabiliyorlar özellikle küçüğüm
bitmez tabi hiç bitmez artıkınYa senin işlerin de mi var, kaç gündür sesin çıkmıyor
KPSS hazırlığı başladı ya işlerde bitmez sende
yok be.. ama zaten günlük 2 saat ancak calısabilirim buradaakşama kadar durmaksızın ders çalışmıcaksın heralde
günahımı almayın be..ne iş yapıyo ne ders çalışıyor.emin ol kitap bakıyor sitelerde falan.sor bakalım dünden beridir kaç soru çözmüş
varda yok
ben zaten ders çalışacağım diye kilo veririm onun stresi yeter bana
suhan neden ban yedi biliyormsnz ben kacırdım olayı
Günaydın kuzu, kv gönderdim dün.little dora uyan be güzelim.gittimi kayınvaliden
Nasıl becerdim bilmiyorum seni neden alıntıladım onu da anlamadımkim tutsun ben mi
ha doğru ok.evet bi yoğunluk olur tabi.yıl sonu işlerimleri vsyok be.. ama zaten günlük 2 saat ancak calısabilirim burada
birde yıl sonu olunca biraz yogunluk arttı onunda etkisi var.
şaka yaptım kuzu.hangi dersle başlamaya karar verdingünahımı almayın be..
kitap işini hallettim
valahhaa çenemi tutuyorum kız.biri eski mevzuları deşeliyorGünaydın kuzu, kv gönderdim dün.
Ama operatörde bir sorun vardı sanırım giremedim siteye.
Int. Olmadan yaşanmıyormuş onu anladım.
Sen de yeter artık bi tut çeneni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?