2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ya senin işlerin de mi var, kaç gündür sesin çıkmıyor
KPSS hazırlığı başladı ya işlerde bitmez sende
ne iş yapıyo ne ders çalışıyor.emin ol kitap bakıyor sitelerde falan.sor bakalım dünden beridir kaç soru çözmüş

aman neden yedin bam dicem neyse boşver
evet emekli olup sırt çantamı takıp gezip tozup değişik kültürler tanımak isytiyorumm

aaa ben zaten çok gencimmmm
en güzeli.bazen erteleme falan yapıyoruz ama fırsat buldukça şimdi bile arada gezmek lazım

günaydın iyiyiz biz sen nasılsın.uyur annesi az daha büyüsün mışıl mışıl uyur.küçük daha o
Sukur iyiyim uykusuzluk disinda mama degistirdim omu iyce azdirdi noldu anlamadim cocuk gecr yarisi uyanip 2 saat oynayin benimke diyor :))

yok yok ertemek ok fırsat buldukça gezerimm bennnn

sen çocukları büyüt başlarsın gezmeye inş..
inş yaa yine bu sene az toparlandılar.normalde hafta sonu bile çıkamıyorduk.çok perişan olmuştum.artık seneye kışa doğru daha rahatlayacağımı umuyorum.dışarda arada huzursuzlanabiliyorlar özellikle küçüğüm

yoğun değilim ama yorulduğumu hissediyorum 20 yıldır çalışıyorum

al benden o kadar bende 18 yıldır çalışıyorummmm

Bende 10 yildir calisiyorum emekli olsam nolur 65 te ancak maasimi alirim onuda yemeden olurum o yasta :)))

ay umudumuz kayıp etmeyelim bakarsın erken emekliklik yasası çıkarrrr

sağlıcakla büyüsünlerr de gezme tozma herzaman olurrrr

Günaydın kuzu, kv gönderdim dün.
Ama operatörde bir sorun vardı sanırım giremedim siteye.
Int. Olmadan yaşanmıyormuş onu anladım.
Sen de yeter artık bi tut çeneni
valahhaa çenemi tutuyorum kız.biri eski mevzuları deşeliyorhiç bi saygısızlığım yok inan kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…