Nasıl becerdim bilmiyorum seni neden alıntıladım onu da anlamadım
Özlemişsem zaar
Insani çileden çıkarıyorlar canım anlıyorum, sen de bu aralar biraz fazla yok oldun yeter daaavalahhaa çenemi tutuyorum kız.biri eski mevzuları deşeliyorhiç bi saygısızlığım yok inan kimseye
bide alıngan sanki bugün eclip[/QUOTE
Stres yaptı sanırım, kpss halletsin inşallah kendine gelir
yıllar öncenin bir konusundan yedim.yoksa normla yazışmalarımda sıkıntı yok.neysse geçti gittiInsani çileden çıkarıyorlar canım anlıyorum, sen de bu aralar biraz fazla yok oldun yeter daaa
Geçmis olsun canım.yıllar öncenin bir konusundan yedim.yoksa normla yazışmalarımda sıkıntı yok.neysse geçti gitti
Evet benim şebeke zaten sorunlu, bir de sistemde sıkıntı var gibialıntılarda sıkıntı var
güncelleme falan yapıyor galiba.yeni sözleşme koymuşlar sabah açınca gördüm.sen gördünmüEvet benim şebeke zaten sorunlu, bir de sistemde sıkıntı var gibi
matematikle başladım canm mat. konusunda gerçekten çok kötüyüm 0 netten 25 netlere cıkan insanlar var demekki oluyor diye düşünüyorumşaka yaptım kuzu.hangi dersle başlamaya karar verdin
bende senin o meymelet suratını çok özledim panpişkoNasıl becerdim bilmiyorum seni neden alıntıladım onu da anlamadım
Özlemişsem zaar
yok kız ne alınganı o kimbide alıngan sanki bugün eclip
2 gün önce gördüm ben de, onayladım.güncelleme falan yapıyor galiba.yeni sözleşme koymuşlar sabah açınca gördüm.sen gördünmü
bende senin o meymelet suratını çok özledim panpişko
Bana sorma da kime sorarsan soranlamadım soruları kime soracam onu düşünüyordm
Anlatımlı çözümlü kitaplar var canım, onunla çalışmak daha kolayanlamadım soruları kime soracam onu düşünüyordm
istedikten sonra olurmatematikle başladım canm mat. konusunda gerçekten çok kötüyüm 0 netten 25 netlere cıkan insanlar var demekki oluyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?