- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Nerdesin yawkuzummm
Malatya ilce ilce ama simdi cok karisi gercek malatyalular iyidir ama cakmalari cikti bozuldu
Banada gelin olurmi :)toplaşıp gidelim :))
yoğundum kuzum.bu arada sen boğamısınNerdesin yaw
helalburç yorumum tuttu yine
Neyini anliyorsun kendi dogursun ozamanaynen benim kp başlamış şimdiden sölenmeye.. bebk de bebek
üzülüyorum tabi ister istemes.. onları da anlıyorum çok haklılar ama Allah verecek kul napsn
Ben ve biga anam ben tam dengesiz ikizlerimyoğundum kuzum.bu arada sen boğamısın
noldu de bakım.nen var kuzum
Iyiyim ki birseyim yok sukur :)))yoğundum kuzum.bu arada sen boğamısın
noldu de bakım.nen var kuzum
bekarken kesinlikle balık erkeğiyle evlenmem derdim.büyük konuştumhelalde balıklar yengeçleri anlamamk gerçekten zor.. bay bayan romantik duygusal mıç mıç
Neyini anliyorsun kendi dogursun ozaman
bekarken kesinlikle balık erkeğiyle evlenmem derdim.büyük konuştum
koşşarak hem nassı :))Banada gelin olurmi :)
Onlarin yavrusu dogursun ozamanne güzel olurdu yaaww..
şöle anlıyorum bir evlatları var heveslenip istiyorlar yavrularının da bir yavrusu olsun..
yok ama öle psikolojik bunalıma sokacak kadar değil
en azından şimdilik
Cok becerikli degilimdir ama annem yapar ona cekmemisim hickoşşarak hem nassı :))
evet iç gerek yok vallaaa ://Onlarin yavrusu dogursun ozamanolsa olur zaten vir vir ne gerek var
ellerinden öperim..Cok becerikli degilimdir ama annem yapar ona cekmemisim hic
Soydum üzerine iki bardak kadar şeker koydum kaynıyor bakalım ne çıkacakben bilmiyorum ama merak ettim ...yapınca anlat nasıl olmuş.. güzel olur valla.. hatta paylaşabilirsen bir resmini de paylaş.. ben de denesem :)
Bilmiyorum ki nasıl bir sey çıkacak Soydum kaynıyor şuan ocaktaçok uğraştırıcı değilmi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?