bekliyorum.. tadı güzel olur eminim de görüntüsünü merak ediyorum benSoydum üzerine iki bardak kadar şeker koydum kaynıyor bakalım ne çıkacak
little dora @basbelasiyim Neysesakinim Zipzip- Zarpy @HanimKelesimiGetir nerelerdesiniz yaw..
unuttuğum varsa affola
Yok degil ince uzun acık pideAynen canim ama inanirmisin ben oraya daha gitmedim bana acik hava iyi geliyor :)) yazinda annemlere tasiniyoruz ev mustakil bahceli :) lahmacunmu acaba
Yengeç erkeği çok evcil sevimli köpek gibihelalde balıklar yengeçleri anlamamk gerçekten zor.. bay bayan romantik duygusal mıç mıç
Babam balık allah sabir versinbekarken kesinlikle balık erkeğiyle evlenmem derdim.büyük konuştum
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydınnn herkese
Ya sorma canım,babamı doktora getirdik ama müdahale etmeleri gerekiyormuş,operasyon geçirecek onun için bekliyoruz şimdi
Ge"miş olsun kuzum neyi var babanınGünaydınnn herkese
Ya sorma canım,babamı doktora getirdik ama müdahale etmeleri gerekiyormuş,operasyon geçirecek onun için bekliyoruz şimdi
Geçmiş olsun hayırdırGünaydınnn herkese
Babam balık allah sabir versin
Günaydın canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun hayırdır
Allah yardımcısınız olsun tez zamanda inşallah sağlığına kavuşursağol canım ya,valla can sıkıcı durumlar
Anladım canım cook geçmiş olsunSağolun arkadaşlar,hemoroid sıkıntısı vardı.Normalde operasyon pek önerilmez ama ilaçlardan sonra hala kanaması durmadığı için artık bugün müdahale edecekler.
çok geçmiş olsunYok degil ince uzun acık pide
yengeç erkeği bulunmaz nimet bence.. bulunmuyor da saten:)Yengeç erkeği çok evcil sevimli köpek gibi
Ben buldummm ben buldummmmmyengeç erkeği bulunmaz nimet bence.. bulunmuyor da saten:)
çok geçmiş olsun
tarif alalım kolaymıBilmiyorum ki nasıl bir sey çıkacak Soydum kaynıyor şuan ocakta
çok geçmiş olsun kuzumGünaydınnn herkese
tam evlenilecek adamlar.ama ben bi aslan isterdim kükreyen açıkcasıYengeç erkeği çok evcil sevimli köpek gibi
aminBabam balık allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?