2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ben uygulama var ordan okuyorum daha kolay oluyor incele istersen e kitap oku
Bende kitap oku diye bir uygulama var, bir de pdf kitap diye bir uygulama, birinde okunmamış kitap kalmadı onu silip seninkini ekleyeyim.
Genelde kital adi yazip aratırım pdf varsa hemen yandexten indiriyorum.
Heryerden saldırıyorum yani

Tam olarak sucuk, kaymak lokumdan ibaret
Güzel olmaz mı.
Acil toparlanmak lazım, sen napiosun bakim clarke geçen hafta ne kadar versin, bize de bildir.
Ahh hepsi de en sevdiklerim.
İyi yapmışsın, gitmişken yerinde yemek gibisi yok
Toparlanmak şart oldu artık. Ver şu startı
Geçen hafta regli sebebiyle -200 gr verdim. Bu hafta da aynı şekilde devam ediyorum. Hala ödemliyim
Yarın tartı günü, size de bildiririm

Günaydınnnn,
Ben bugün evle ilgileneyim artık biraz temizlik yapar gelirim.
Kolay gelsinnn, ben dün hallettim
Bugün keyif günüm

Kızlar kızlarrrr
Kapalı balkonumun camını ne zaman açsam 2 tane kumru içeri girip kombinin üstüne yuvaya yapmaya çalışıyor.
Çalı çırpı getirip duruyorlar. Devamlı açık bırakmam imkansız. Kuzey cephede kalıyor her yağmurda içerisi ıslanıyor. Güzellikle söylüyorum burda olmaz, anlıyorlar gibi gidip 2 gün sonra yine geliyorlar
Şimdi de Vicdan yaptım yuva yapmalarına müsade etmemiş gibi suçlu hissediyorum kendimi

Sürekli camı acık tutamazsın ki canım
Keske imkan olsa yuva yapmalarına izin verirdin canım,
Bizimde burda balkonun dısında kombinin bacası cıkıyor üzerine güvercinler geliyor aksamları orda uyuyorlar,balkon camını görsen cam bastan yukarı güvercin pisliği :)))
Annem kovayım diye düşündü sonra kıyamadık kalsın dedik kısdan beri aksamları orda yatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…