- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Bende kitap oku diye bir uygulama var, bir de pdf kitap diye bir uygulama, birinde okunmamış kitap kalmadı onu silip seninkini ekleyeyim.Ben uygulama var ordan okuyorum daha kolay oluyor incele istersen e kitap oku
Sabah görüşürüz kuzumKolay gelsin canım yarın görüşürüz artık ben kacarım birazdan :))
6. Takımdayım canım :)Bende little dora gibi gelemiyorum düzene ama hangisindesin ziyaret edeyim seni
Günaydın kuzumGünaydınnn
Günaydın canım Erkencisin bugün :))Günaydın kuzum
Deli gibi uykum var ama uyuyamadımGünaydın canım Erkencisin bugün :))
Bende uyandım sözde uyucaktım geri 40 dakikadır buralardayımDeli gibi uykum var ama uyuyamadım
Bi girince çıkılmıyor burdanBende uyandım sözde uyucaktım geri 40 dakikadır buralardayım
Sorma ya bir oraya bak bir bura derken bir baktım saat 9 olduBi girince çıkılmıyor burdan
Günaydın ❤Günaydın herkese hayırlı günler
Günaydın befercim hayırlı günlerGünaydın herkese hayırlı günler
Tam olarak sucuk, kaymak lokumdan ibaret
Günaydın :)Günaydınnnn,
Ben bugün evle ilgileneyim artık biraz temizlik yapar gelirim.
Ahh hepsi de en sevdiklerim.Tam olarak sucuk, kaymak lokumdan ibaret
Güzel olmaz mı.
Acil toparlanmak lazım, sen napiosun bakim clarke geçen hafta ne kadar versin, bize de bildir.
Kolay gelsinnn, ben dün hallettimGünaydınnnn,
Ben bugün evle ilgileneyim artık biraz temizlik yapar gelirim.
Sürekli camı acık tutamazsın ki canımKızlar kızlarrrr
Kapalı balkonumun camını ne zaman açsam 2 tane kumru içeri girip kombinin üstüne yuvaya yapmaya çalışıyor.
Çalı çırpı getirip duruyorlar. Devamlı açık bırakmam imkansız. Kuzey cephede kalıyor her yağmurda içerisi ıslanıyor. Güzellikle söylüyorum burda olmaz, anlıyorlar gibi gidip 2 gün sonra yine geliyorlar
Şimdi de Vicdan yaptım yuva yapmalarına müsade etmemiş gibi suçlu hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?