Ufaktan başladım canım hayırdıraramızda minimalist varmıacilen aranıyor
hanımlar nabersiniz, zifting mi yapıyorsunuz (böyle miydi ki bu kelime yahu)
zifting ne be
Gece gece gülme krizine girdim zarpycimmm ya.ahahha neydi ya o,hatta sana sormuştum anlamını, hani yatma tembellik yapma anlamında bişiydi..siftüng müydü neydi
Gece gece gülme krizine girdim zarpycimmm ya.
Siftinme.
Evet tam zifting zamanı, bu halinide sevdim zifting. Gayet yaratıcı oldu
ohh söyledin de rahatladım ya,valla uyuyamazdım bulana kadar aklıma takılırdı :)
siftinmede herkes heralde:) gerçi saat gereği normal şu an:)
Evet tam zifting zamanı, bu halinide sevdim zifting. Gayet yaratıcı oldu
hahahahhaha
zifting hadi neyse de,süftüngü nereden çıkardım acabadiyet yaramadı hafızamı kaybediyorum az yemekten
olur olur o da olur süftüng de güzel.
Zaten bu kelimeleri birileri uyduruyor.
Biz de yeni bir kelime ekleyelim fena olmaz.
Zifting: tembellik etmek
Süftüng: kolunu dahi kıpraştırmamak olsun
Kendi sözlüğümüzü yapacak gibiyiz bu gidişle tdk kork bizden.hahahhaahah bu başlığın ayrı bi dili var zaten:) herşey pompili ile başladı:))) o gün bugündür sözlük genişliyo :)
Onun bir kalıbı yok benimki pompitotişkomdu mesela böyle bir sürü uydurup yazmıştım. Sorun yok yani sen ne dersen oyalnız şu an pompiliyi de mi yanlış yazdım acaba diye ödüm kopuyor
günaydın canımmharikamo 2 haftadır yoksun
Cook gecmiş olsun nasılsın simdi iyileştin migünaydın canımmZipzip- cim :)
günaydın kızlar
yoktum.. kv bendeydiler yaklaşık18 gün kadar.. bu arada onları bırakıp ailemle kaplıcaya gittim.. sonrası hastalandım boynumdan omuzuma bir sancı o biçim. dok.vs drken evdeydim raporluydum.. kv grc onlarla baya vakit geçirdim.. benim de aklımdaydınız amam nasip olmadı bir girip selam vermek..
fizik tedaviye başladım dün 1 bakalım.. 15 gün daha gideceğim.. hafiften yine ağrım var ama en azından o şiddetli ağrı yok canım yaa.. aman ne çektim be :)Cook gecmiş olsun nasılsın simdi iyileştin mi
Cook gecmiş olsun canım tekrardan fizik tedavi ile düzelir inşallah,fizik tedaviye başladım dün 1 bakalım.. 15 gün daha gideceğim.. hafiften yine ağrım var ama en azından o şiddetli ağrı yok canım yaa.. aman ne çektim be :)
sen nasılsın bakym görüşmeyeli
herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?