Dikkat et kendine geçmiş olsun canımfizik tedaviye başladım dün 1 bakalım.. 15 gün daha gideceğim.. hafiften yine ağrım var ama en azından o şiddetli ağrı yok canım yaa.. aman ne çektim be :)
sen nasılsın bakym görüşmeyeli
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
herkes iyidir umarım
canım sağol :*Cook gecmiş olsun canım tekrardan fizik tedavi ile düzelir inşallah,
Herkes iyi işte bir değişiklik yok :)
Ben takımımda kaptan oldum
Dikkat et kendine geçmiş olsun canım
Sıcak tut kendini kaplıcada demekki sıcak mı tutmadın acaba bende mart bsşı gideceğim
Üzerinde yelek olsun sürekli
Günaydın hatunlar
Dün hiç bir şey yapmadım yemek salata akşam üstü ama bugün bir taziye var oraya gideceğiz sonrada arkadaşım çağırdı yeni evine taşındı onu ziyaret edeceğim eğer para çıkışırsa yeni bir araba aldık onun devri üzerimize geçecek eski arabaya da bakmaya gelecekler herşey iyi ilerliyor gibi
Eşimin bir adli kontrolu vardı haftada iki kez imza ya gidiyordu o kalktı çok şükür
Bu arada Twitter dan filan herkes yazdığına dikkat etsin 10aydır biz bu mesele ile uğraşıyoruz hakaret davası açmışlar bu dönemde hiç eleştiri kabul etmiyorlar maşallah neyse
Başınız sağolsun canımcanım sağol :*
befercim selam canım.. valla iyi gelir dedim kaplıcada ama daha da azıttı.. biberiye ile de ayrıca masaj yaptırdım anam anam yandımmm tutuştumm o neydi öle
aynen sıcak tutmam geekli dün fizik tedavisinin ilk günüydü bilemedim üzerimdekilerle girdim çıktım öle değilmiş bugün antremanlıyım :) kendime havlu ve şal aldım çıkınca sarıp sarmalanayım die.. yaşlandık mı ya ://
ama su harikaa.. masaj kese köpük çamur banyosu harikaa :) tavsiye ederim
aynen öyle o bakımdan ne siyaset ne takım konularına kimse ile tartışmaya girmem tutmam da saten. insanlar direk hırlıyor ay :)
benim de herifin dedesi vefat etmiş.. dün sabah haberi geldi.. apartopar kv hep beraber memleketlerine gittiler..
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin
Allah razı olsun canımm..Başınız sağolsun canım
Masaj iyi gelir pamuk gibi olursun nereye gittiniz hangi il biz Sakarya kuzuluk gideceğiz Ekim devresinde evimiz var şimdi bahar kiraladık
Bu pazar eşimle günü birlik kapadokya turuna katılacağız
Yok bacımyok kimseye tek kelime edilmiyor dünya çok farklı artık
Tıp fakültesinde verdiğim genetik testleri çıkmış sonuç göremiyorum aradım gelip alman gerekiyor dediler yine göründü bize hastane yolları
Hoşgeldin.günaydın canımm @Zipzip- cim :)
günaydın kızlar
yoktum.. kv bendeydiler yaklaşık18 gün kadar.. bu arada onları bırakıp ailemle kaplıcaya gittim.. sonrası hastalandım boynumdan omuzuma bir sancı o biçim. dok.vs drken evdeydim raporluydum.. kv grc onlarla baya vakit geçirdim.. benim de aklımdaydınız amam nasip olmadı bir girip selam vermek..
Yok 10sene yi geçti seviyoruz orayı yeşil güzel bir memleket afyona gidelim dedik anneannem orası yeşil değil diye kabul etmediAllah razı olsun canımm..
ıyy hastaneye elini veren kolunu kaptıryor saten.. kolay gelsin canımm... inşaallah iyi alırsın sonuçlarını..
sakarya kuzuluk duydum orası da çok güzelmiş befercim.. ilk mi gideceksiniz ?
biz afyon da bir termale gittik.. aynen apart ev kiralamıştık annemler ablamla 1 hafta biz diğer kardeşler de o haftanın sonusu gittik kaldık geldik..
of ya gezme deyince Allah canımı alıyor çok severim.. evlenmeden önce balkonumda hazır küçük valizim dururdu kim çağırsa şuraya gidelim die anında hazırdım :)
baya oldu gezip tozmayalı valla..
Kolay gelsin canım, yine atraksiyonlu bir gün seni bekliyor.Günaydın hatunlar
Dün hiç bir şey yapmadım yemek salata akşam üstü ama bugün bir taziye var oraya gideceğiz sonrada arkadaşım çağırdı yeni evine taşındı onu ziyaret edeceğim eğer para çıkışırsa yeni bir araba aldık onun devri üzerimize geçecek eski arabaya da bakmaya gelecekler herşey iyi ilerliyor gibi
Eşimin bir adli kontrolu vardı haftada iki kez imza ya gidiyordu o kalktı çok şükür
Bu arada Twitter dan filan herkes yazdığına dikkat etsin 10aydır biz bu mesele ile uğraşıyoruz hakaret davası açmışlar bu dönemde hiç eleştiri kabul etmiyorlar maşallah neyse
Ben oralarda çok aradım seni bulamadım, neredeydinAllah razı olsun canımm..
ıyy hastaneye elini veren kolunu kaptıryor saten.. kolay gelsin canımm... inşaallah iyi alırsın sonuçlarını..
sakarya kuzuluk duydum orası da çok güzelmiş befercim.. ilk mi gideceksiniz ?
biz afyon da bir termale gittik.. aynen apart ev kiralamıştık annemler ablamla 1 hafta biz diğer kardeşler de o haftanın sonusu gittik kaldık geldik..
of ya gezme deyince Allah canımı alıyor çok severim.. evlenmeden önce balkonumda hazır küçük valizim dururdu kim çağırsa şuraya gidelim die anında hazırdım :)
baya oldu gezip tozmayalı valla..
Hakkaten afyonda kup kuru biyer kadın haklıYok 10sene yi geçti seviyoruz orayı yeşil güzel bir memleket afyona gidelim dedik anneannem orası yeşil değil diye kabul etmedi
Günaydın soslu leblebimGünaydınnn
Nasılsın kuzummGünaydın soslu leblebim
nasıl yaa.. sende mi oradaydın arkadaşım yaw :)Ben oralarda çok aradım seni bulamadım, neredeydin
Valla senin eşinin dediğini ben eşime altı senedir söylüyorum oldu işte gecen. Sene nisanda şikayet etmişler cb hakaretten davada açılmadı on ay uğraştık hafta da iki gün imza ile neyse dava açılmış ifade verdi adli kontrol kalktı bakalım dava nisanda sonuçları nasıl olacak. Amaçları o Ama artık bu ülkede düşünce özgürlüğü kalmadı ne yazık ki o yüzden benden sana bacı tavsiyesi boşver kuzu değişmiyor bu mantık bu ülke boşver olan sana bana oluyorKolay gelsin canım, yine atraksiyonlu bir gün seni bekliyor.
Twitter da ben de çok yazıyorum, eşimdr diyor yakında mapısa düşceksin diye ama konuşsun canım susmasın istedikleri zaten bizi sindirmek
Antepte öyle ya biz yeşile acızHakkaten afyonda kup kuru biyer kadın haklı
Iyidir canım, dün tüm gün yeğen için hastanedeydik şimdi dinleniyorum, gittimi pompilinNasılsın kuzumm
Evet dediler harikamo dan ses yok bi ünüle, geldim ünülemeye bulamadım seni.nasıl yaa.. sende mi oradaydın arkadaşım yaw :)
Gayet kurak canım ben çok sık giderimAntepte öyle ya biz yeşile acızpiknik alanı olmalı gittiğimiz yer ruhumuz dinlemeli gönlümüz gözümüz gönlümüz açılmalı ben gitmedim de Afyon a tv de görmüş kurak orası rdiyor
aynen gazlgöldü benim gittiğim yerdeEvet dediler harikamo dan ses yok bi ünüle, geldim ünülemeye bulamadım seni.
Ben gazlıgöldeydim
haklısın kuzumValla senin eşinin dediğini ben eşime altı senedir söylüyorum oldu işte gecen. Sene nisanda şikayet etmişler cb hakaretten davada açılmadı on ay uğraştık hafta da iki gün imza ile neyse dava açılmış ifade verdi adli kontrol kalktı bakalım dava nisanda sonuçları nasıl olacak. Amaçları o Ama artık bu ülkede düşünce özgürlüğü kalmadı ne yazık ki o yüzden benden sana bacı tavsiyesi boşver kuzu değişmiyor bu mantık bu ülke boşver olan sana bana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?