- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Belki denk geldikaynen gazlgöldü benim gittiğim yerde
anam yaa:))
ay olabilir yaa :)Belki denk geldik
ay olabilir yaa :)
ama ben perişan haldeydim kesin görmemişsindir
Orada duymuşsundur belki çağır seslen demiyorlar da ünleyi veeee diyorlar.aynen gazlgöldü benim gittiğim yerde
anam yaa:))
ben de çok gezmedim orada sadece markete gittim orada girişteki kavşakta bir sucukçumuz var ondan alışveriş yaptım gezmeye şehir merkezine indim.
Güzel kaymak ve lokum merkezde var eski çarşı içinde.
Ohhhh heryeri keşfetmişsin zaten maşallah sana.Allam yaa köşedeki sucukçuya dönüüşte uğradık biz de harikaydı.. ilk geldiğimiz gün ablam yaptırmıştı beğendik bir de dönüşte uğradık.. da.. ünleyi ne yaa :)) ben anlamadıöle diyeni duymadım hiç valla :) yalnız masajcıma bayıldım kulakları çınlasın şimdi :)
kaymak şeker vs afyondaki o bol şekercilerin birinden aldık.. çarşı içinde dikkat etmedim heç.. ay ben ağrımdan gözüm kapalı gidip geldim diyeceğim ama arabayı da ben kullandım analamadım
hakket ünledin mi beninasıl kaçırırım ben bu anı yaa keşke görebilseydik birbirimizi
Kaçtın mı yine kuzu
o hal bir dahakine beraber gidelim :)Ohhhh heryeri keşfetmişsin zaten maşallah sana.
Ben uzun süredir giderim o tarafa ya şiveyi baya kaptım
Ok ramazanın ilk haftası hazır ol.o hal bir dahakine beraber gidelim :)
Ok ramazanın ilk haftası hazır ol.
Kuzum biz kaplıcaya girmiyoruz, sıcak suya giremem ben, biz ziyaret amaçlı gidiyoruz.oruç oruç kaplıca mı :)
Anammm bdv de bi konu var, kocası barışmak için kadının totosuna dokunmuş taciz davası açacakmış
Benim koca beni iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılatır duymaz inşallah böyle konularıbayılıyorum bdv'ye :)
Benim koca beni iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılatır duymaz inşallah böyle konuları
Aman öyle konuları okuma adama, nerelerde geziyor benim ki diye giriş yasağı koyarahhahaahah ben bi kere bi troll vardı bdv'de,kuştan hamile falan kalıyordu:) onunkileri okumuştum da erkek arkadaşıma,nedense o benim kadar komik bulmamıştı:)
tmm o vakit ben iftara size gelirim :))Kuzum biz kaplıcaya girmiyoruz, sıcak suya giremem ben, biz ziyaret amaçlı gidiyoruz.
Benim kv orada evi var. (para var huzur var kadında)
O kadar yol gidiyorum hiç sıcak suya girmedim, duştan akan yetiyor bana
tam onu okuyordum hakkaten şaka olmalı yaaAnammm bdv de bi konu var, kocası barışmak için kadının totosuna dokunmuş taciz davası açacakmış
Aaaa bak iftarlar harika olur beklerim ama sahurlar tam bomba ramazanda acayip kilo aldım 1 haftadatmm o vakit ben iftara size gelirim :))
tam onu okuyordum hakkaten şaka olmalı yaa
anlaştıkAaaa bak iftarlar harika olur beklerim ama sahurlar tam bomba ramazanda acayip kilo aldım 1 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?