2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben de çok gezmedim orada sadece markete gittim orada girişteki kavşakta bir sucukçumuz var ondan alışveriş yaptım gezmeye şehir merkezine indim.
Güzel kaymak ve lokum merkezde var eski çarşı içinde.

Allam yaa köşedeki sucukçuya dönüüşte uğradık biz de harikaydı.. ilk geldiğimiz gün ablam yaptırmıştı beğendik bir de dönüşte uğradık.. da.. ünleyi ne yaa :)) ben anlamadı öle diyeni duymadım hiç valla :) yalnız masajcıma bayıldım kulakları çınlasın şimdi :)

kaymak şeker vs afyondaki o bol şekercilerin birinden aldık.. çarşı içinde dikkat etmedim heç.. ay ben ağrımdan gözüm kapalı gidip geldim diyeceğim ama arabayı da ben kullandım analamadım

hakket ünledin mi beni nasıl kaçırırım ben bu anı yaa keşke görebilseydik birbirimizi

Ohhhh heryeri keşfetmişsin zaten maşallah sana.
Ben uzun süredir giderim o tarafa ya şiveyi baya kaptım

Benim koca beni iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılatır duymaz inşallah böyle konuları

ahhahaahah ben bi kere bi troll vardı bdv'de,kuştan hamile falan kalıyordu:) onunkileri okumuştum da erkek arkadaşıma,nedense o benim kadar komik bulmamıştı:)

ahhahaahah ben bi kere bi troll vardı bdv'de,kuştan hamile falan kalıyordu:) onunkileri okumuştum da erkek arkadaşıma,nedense o benim kadar komik bulmamıştı:)
Aman öyle konuları okuma adama, nerelerde geziyor benim ki diye giriş yasağı koyar

Kuzum biz kaplıcaya girmiyoruz, sıcak suya giremem ben, biz ziyaret amaçlı gidiyoruz.
Benim kv orada evi var. (para var huzur var kadında)
O kadar yol gidiyorum hiç sıcak suya girmedim, duştan akan yetiyor bana
tmm o vakit ben iftara size gelirim :))
Anammm bdv de bi konu var, kocası barışmak için kadının totosuna dokunmuş taciz davası açacakmış
tam onu okuyordum hakkaten şaka olmalı yaa

Aaaa bak iftarlar harika olur beklerim ama sahurlar tam bomba ramazanda acayip kilo aldım 1 haftada
anlaştık

bu arada kilo deyince :))
diete başladım bugün Allah yardımcım olsun.. 1 sütlü nescafe, küçücük bir kase çorba, bir hurma, 2 -3 dilim peynir, 2 bardak açık limonlu çay içtim şimdiye kadar. şimdi de bir kaç tane kuru üzüm yiyeceğim.. 7 bardak da suyum var.
akşama da yürüyüş yapıp az biras et kavurcam bakalım.
iyi mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…