Aman öyle konuları okuma adama, nerelerde geziyor benim ki diye giriş yasağı koyar
Gayet güzel geyik topiğimizde diyet yapmayan kalmadı şüküranlaştık
bu arada kilo deyince :))
diete başladım bugün Allah yardımcım olsun.. 1 sütlü nescafe, küçücük bir kase çorba, bir hurma, 2 -3 dilim peynir, 2 bardak açık limonlu çay içtim şimdiye kadar. şimdi de bir kaç tane kuru üzüm yiyeceğim.. 7 bardak da suyum var.
akşama da yürüyüş yapıp az biras et kavurcam bakalım.
iyi mi acaba ?
Benim koca burada ki gibi absürt konular okusa kesin yasaklarımahahahah yok öyle yasak koyan bi tip diil:) öyle biriyle ben yapamazdım sanırım:)
Benim koca burada ki gibi absürt konular okusa kesin yasaklarım
yaz geliyor doracım ne edelim.. ben müthiş iyiyidim.. evlendikten sonra herif tatlı delisi olunca yenilmesi dekaçınılmaz oldu onunla.. bir de bebk için iğneler iyice beni şişirdi.. ama daha yeter.. hiç bir kıyafetim olmaz oldu yaa.. kilo kesinlikle bir hastalık.. inşaallah yine eyeniden o günlerime dönerimGayet güzel geyik topiğimizde diyet yapmayan kalmadı şükür
aslında bazen öle konular oluyor ki benim herif okusa keşke burayı derimBenim koca burada ki gibi absürt konular okusa kesin yasaklarım
Görmedim yok çünkü bizdehiç sadece erkeklerden oluşan bi wp grubu konuşmalarını gördün mü doracım:)
Görmedim yok çünkü bizde, bir maşallahınızı alırım
Yaza hepimiz minicik badylere gircez insallahyaz geliyor doracım ne edelim.. ben müthiş iyiyidim.. evlendikten sonra herif tatlı delisi olunca yenilmesi dekaçınılmaz oldu onunla.. bir de bebk için iğneler iyice beni şişirdi.. ama daha yeter.. hiç bir kıyafetim olmaz oldu yaa.. kilo kesinlikle bir hastalık.. inşaallah yine eyeniden o günlerime dönerim
Bu arada hormon iğneleri bende de çok kilo yaptı, sonra kilo ile birlikte fazla yemeye başladım. Hayatta bu kadar kilo alamazdım ahhhh o ilaçlar.yaz geliyor doracım ne edelim.. ben müthiş iyiyidim.. evlendikten sonra herif tatlı delisi olunca yenilmesi dekaçınılmaz oldu onunla.. bir de bebk için iğneler iyice beni şişirdi.. ama daha yeter.. hiç bir kıyafetim olmaz oldu yaa.. kilo kesinlikle bir hastalık.. inşaallah yine eyeniden o günlerime dönerim
Bu arada hormon iğneleri bende de çok kilo yaptı, sonra kilo ile birlikte fazla yemeye başladım. Hayatta bu kadar kilo alamazdım ahhhh o ilaçlar.
Bıraktıktan sonra 1 yıl yaptığım diyetler fayda etmedi son 1 yıldır sonuç almaya başladım.
Cook ilginc bir sekilde temizlik yapıyorumnaparsınız genşler
bende başlamayı düşünüyorum nerden başlasam napsam bilemedim.planmı yapsamUfaktan başladım canım hayırdır
ooo ciddimisinCook ilginc bir sekilde temizlik yapıyorum
Annem süpürüyor ben siliyorumooo ciddimisinannen nerde
şaşkınımAnnem süpürüyor ben siliyorum
naparsın nasılsın.geçmiş olsunbiri de benim evi halettse.. kvler güya dün pırıl pırıl edeceklerdi.. ama aniden yola çıktılar.. şimdi her şey beni bekler nereden başlayacağımı bilemiyorum.. herif de yok..
zipzipcim kolay gelsin.. anacığının da senin de elinize sağlık.. yardım eden biri olunca ne güzel işte.
suhan al benden de o kadar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?