2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Gayet güzel geyik topiğimizde diyet yapmayan kalmadı şükür

Gayet güzel geyik topiğimizde diyet yapmayan kalmadı şükür
yaz geliyor doracım ne edelim.. ben müthiş iyiyidim.. evlendikten sonra herif tatlı delisi olunca yenilmesi dekaçınılmaz oldu onunla.. bir de bebk için iğneler iyice beni şişirdi.. ama daha yeter.. hiç bir kıyafetim olmaz oldu yaa.. kilo kesinlikle bir hastalık.. inşaallah yine eyeniden o günlerime dönerim

Yaza hepimiz minicik badylere gircez insallah

Bu arada hormon iğneleri bende de çok kilo yaptı, sonra kilo ile birlikte fazla yemeye başladım. Hayatta bu kadar kilo alamazdım ahhhh o ilaçlar.
Bıraktıktan sonra 1 yıl yaptığım diyetler fayda etmedi son 1 yıldır sonuç almaya başladım.

aynen ah o iğneler ://

darısı başıma 1 yıl bana çok uzun benim en geç 2 ay içinde istediğim kiloya gelmem lazım ki yazın rahat rahat kasmadan yiyebileyim :))

biri de benim evi halettse.. kvler güya dün pırıl pırıl edeceklerdi.. ama aniden yola çıktılar.. şimdi her şey beni bekler nereden başlayacağımı bilemiyorum.. herif de yok..
zipzipcim kolay gelsin.. anacığının da senin de elinize sağlık.. yardım eden biri olunca ne güzel işte.
suhan al benden de o kadar canım :)

naparsın nasılsın.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…