evet küfür canı sıkıcı olabilir.başına süt dökülmüş kedi gibi oluyor bazen de. hiç degişmez huyu öle.. küfür etmese on nurmara adamdir.
üçten sonra belki vaktim olabilir.sen napacaksın ne zaman geliyor misafirlerinYine gidecekmisin bugün, gitmeeeeeee
hoşbulduk sayfada ilk dikkat çeken şu oldu pompilli eş.. benim eşim pompilli degil. bildiği odun.. :) küfürbaz birisi.. bende kızıyorum dikkat et diye.. kocamin hiç sevmediği huy: aşırı pimpirikli olmasi.(titizlik bakımdan degil) bide küfür etmesi..
muhtemelen orda görmüşümdür gerçi ben eski dönemler gibi girmiyorum ama avatarın nasıldı peki.sürekli bdv ye takılıyorum
Sanırım akşam yemeğine, ikindiye kadar yatacam. Sonra kalkıp yemek vs bakarım hiüçten sonra belki vaktim olabilir.sen napacaksın ne zaman geliyor misafirlerin
memnun oldum.evliliğin en tatlı zamanları.Rabbim gönlünüzü göre istediğin vakit nasip etsin
Ohhhh tam erken rezarvasyon zamanı bir kez daha hoşgeldin
Amin ama yawrum daha 23 yaşındasın azcık bekle bence, sonra hayatının geri kalanını ona adayacaksın zaten, birkaç yıl sana kalsın.amin inşallah allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin :)
Amin ama yawrum daha 23 yaşındasın azcık bekle bence, sonra hayatının geri kalanını ona adayacaksın zaten birkaç yıl sana kalsın.
Yaa sorma canım neyseki spor yapıyorlar yoksa kafayı yerdim :)))Ahahaha:) Ya çok sinir bozucu oluyo ama di mi,bütün hafta verdiğini bir haftasonu ile geri alıyo insan
bende diyorum da agzinda sana küfür yakışmıyor diyodu.. o ederse bende yapıcam denemek lazim:)buna cevap vermek istiyorum benim eşim sevgiliyken çok küfür ederdi bunu sonlandırmak için bana ettiği lafları aynısını ona etmeye başladım ve bana sen ne ditorsun vs yaptığında seni tekrarlıyorumm ayna gibi diyordumdeliriyordu ama telefonda olduğu için delirdiğiyle kalıyordu şimdi şükür hiç etmiyorrr ama yan yanayken nasıl törpülenir bilmiyorum kötü sonuçlar doğurabilir
Günaydın canımGüüü naaayyy dınnnn
Ben senin yerinde olsam, topiğim aynı gün kapatılırdı.Yaa sorma canım neyseki spor yapıyorlar yoksa kafayı yerdim :)))
Günaydın taze kaptanGünaydın canım
Onlara hergün bayram canım, sağol kuzum.little dora Allah yardımcın olsun. Okurken sinirlendim. Bayram değil seyran değil cümbür cemaat nereye geliyorlar öyle.
Işte kapanmaması için birsey diyemiyorsun canımBen senin yerinde olsam, topiğim aynı gün kapatılırdı.
Kafa göz dalarım
bende diyorum da agzinda sana küfür yakışmıyor diyodu.. o ederse bende yapıcam denemek lazim:)
Kırbaçla kaptan, hep destek tam destek sanaIşte kapanmaması için birsey diyemiyorsun canım
Bende spor cezası veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?