2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

buna cevap vermek istiyorum benim eşim sevgiliyken çok küfür ederdi bunu sonlandırmak için bana ettiği lafları aynısını ona etmeye başladım ve bana sen ne ditorsun vs yaptığında seni tekrarlıyorumm ayna gibi diyordum deliriyordu ama telefonda olduğu için delirdiğiyle kalıyordu şimdi şükür hiç etmiyorrr ama yan yanayken nasıl törpülenir bilmiyorum kötü sonuçlar doğurabilir

Amin ama yawrum daha 23 yaşındasın azcık bekle bence, sonra hayatının geri kalanını ona adayacaksın zaten birkaç yıl sana kalsın.

evet haklısın bende öyle düşüyordum ilk evlendiğimde ama nişan söz sevgililik 7 yıllık geçmişimiz var. birde farkında olmadan hamile kaldım öğrendiğimde 1.30 aylıktı kalbini felan duyduk ama dış gebelikmiş. o duyguyu yaşayıp kaybedince insan neden bekleyeyim ki moduna giriyor

bende diyorum da agzinda sana küfür yakışmıyor diyodu.. o ederse bende yapıcam denemek lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…