Evet iskenderun a gittik hataya orda arkadaşlar ile buluştuk. Eskiyi satmadan yeni araba aldık epey borCA girdik çok tesekkur ederimArabanızda hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Bi arsuz lafı geçmiş anlamadım
Kuzum çok ağırdı yaşadığın ancak önünde uzun bir ömür var.İnşallah canım
Allah inancı olmasa çok zor zamanlar geçirdim aklımdan neler geçtiğini tahmin bile edemezdin dora amin inşallah bundan sonrası güzel olacak
Yoğun bakımda olduğumu duyup hataydan atlayıp gaziantep, e gelen arkadaşlar bunlar bende o zaman anladım gercekten dostlarımmış . Antep teki arkadaşlarım dostlarım duydukları halde bir telefon açmadılar kötü günümde anlıyorsun işte dostunueğer gerçek dostlarsa çok önemli bişi cidden.bence insanlar aslında dostluğu seviyor ama dost olmaya değecek kimse bulamadıkları için yalnız olmayı seçiyorlar sahte dostluklardansa.
Hayatın çok kalabalık olmazsa birkaç dost yetiyor, sayı artınca kalite düşüyor.
10000 çıkamıyorum geneldeGayet güzel 10000 adım tam kararında oluyor, tebrikler.
Yoğun bakımda olduğumu duyup hataydan atlayıp gaziantep, e gelen arkadaşlar bunlar bende o zaman anladım gercekten dostlarımmış . Antep teki arkadaşlarım dostlarım duydukları halde bir telefon açmadılar kötü günümde anlıyorsun işte dostunu
Evet Kalite bunu sevdimHayatın çok kalabalık olmazsa birkaç dost yetiyor, sayı artınca kalite düşüyor.
Kuzum çok ağırdı yaşadığın ancak önünde uzun bir ömür var.
Hep bir yara kalacak ancak zaman ilaç olur dedikleri bu işte, sevdiğin insanlarla keyifli vakit geçirmek gibisi olurmu. Seni uzun zaman sonra böyle görmek güzel.
olur senden Reklamcıeğer kalitesi yüksekse 1 kişi de yeter ama kalite düşükse sayısı kaç olursa olsun yetmez:) (satış reklamı gibi oldu bu da :))
Gerçekten çok önemlibu unutulmayacak bişi işteben çok etkileniyorum böyle şeylerden,çok değer veriyorum
Acı yok rocky acı yokağlamayaca ğım
Günaydın güzellikGünaydınnn❤
Tamam notlarıma alıyorum :))Günaydın, 23 şubat bundan sonra doranın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olarak kutlansın lütfen
Günaydın, 23 şubat bundan sonra doranın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olarak kutlansın lütfen
Çok şükürGünaydın, 23 şubat bundan sonra doranın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olarak kutlansın lütfen
Tamam notlarıma alıyorum :))
Istersen bugünde kutlama yapabiliriz :))))
vatana millete hayırlı olsun :)
Çok şükür
Etrafı yüzeysel toparla bugün kendine ixin ver canım neyi yapmaktan keyif alıyorsan onu yap bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?