- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yok canım ben bu hirsla evi temizlemezsem yapamam, yaşayamam. Zira evde oturacak yer yok leş gibi, ruhumu teslim ederimEtrafı yüzeysel toparla bugün kendine ixin ver canım neyi yapmaktan keyif alıyorsan onu yap bugün
Nasıl kafan rahat edecekse öyle yap canım benimYok canım ben bu hirsla evi temizlemezsem yapamam, yaşayamam. Zira evde oturacak yer yok leş gibi, ruhumu teslim ederim
Günaydın, 23 şubat bundan sonra doranın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olarak kutlansın lütfen
Temizle kalk mis gibi olsun ev ustune kahve icYok canım ben bu hirsla evi temizlemezsem yapamam, yaşayamam. Zira evde oturacak yer yok leş gibi, ruhumu teslim ederim
Kolay gelsin doracımBahar temizligi yapiyorum, hazir tüm nevresim battaniye yorgan cikmişken, mutfak dolaplarinada el attım zira heryer parmak izi.
Bir kaç gün evi çitileyerek yikayacam.
Sonra gelirm burada keyif yapariz.
Sağol kuzum yattım yatağima ev deterjan kokuyor ben de huzurla kitabıma dönüyorum. Biraz bakındım buralara.Kolay gelsin doracım
Ne güzel rahatlamıssındır evinde mis gibi yat dinlen canım :))Sağol kuzum yattım yatağima ev deterjan kokuyor ben de huzurla kitabıma dönüyorum. Biraz bakındım buralara.
Kaptan sen yine görev başındasın maşallah, sana da kolay gelsin canım
Gunaydin canim nasilsin :)Günaydınnnnn ❤
Iyiyim canım sen nasılsın pazar keyfi yapıyorum :)))Gunaydin canim nasilsin :)
Bizde iyiyiz sukur :) 6 bucukta uyandik bana baya oglen olduIyiyim canım sen nasılsın pazar keyfi yapıyorum :)))
Cook erken kalkmıssın canım uyumuyor mu bebegin :))Bizde iyiyiz sukur :) 6 bucukta uyandik bana baya oglen oldu
Sabah erken kalkiyor sanki ne isi varsa 1 bucuk saat sonra o uyuyor ama benim icin artik cok gec uyanmis oluyorum :)Cook erken kalkmıssın canım uyumuyor mu bebegin :))
Daha cokk kücük ilerleyen zamandan inşallah uykusu düzene girer canım,Sabah erken kalkiyor sanki ne isi varsa 1 bucuk saat sonra o uyuyor ama benim icin artik cok gec uyanmis oluyorum :)
Keske ama uyuyamiyorum ben :) simdi kahve iciyorum napimDaha cokk kücük ilerleyen zamandan inşallah uykusu düzene girer canım,
Tekrar uyuyabilsen dinlenmişde olursun
Bende uyanınca uyumayı cok sevmiyorum :))Keske ama uyuyamiyorum ben :) simdi kahve iciyorum napim
Saol tatlim bizden baska kimse yokBende uyanınca uyumayı cok sevmiyorum :))
Afiyet olsun canım :)
Aynen canım pazar keyfi yapıyor herkes yarın senlenir burası :))Saol tatlim bizden baska kimse yok
Iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?