2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydınlar..

yorgunum demek az kalır.. üzerimde duramıyorum yaw.. uyku yorgunluk bütünü ile her lşeye karşı isteksizlik son dibinde yani..

cumartesi herifle sabahladım saat 5 e kadar.. o çalıştu ben de oyalandım öle..

sabah kp tlfonu ile uyandık saat 10 gibi. memeleketten gelmişler eşimin kuzeni ile. kahvaltı, dışarı işleri akiam yemeği derken saat 11 gibi iyi geceler deyip bayıldım yatağa.. onlar ne ettiler bilmiyorum ama sabah çok zor uyandım yaa (
o sıcacık yatağı bırakıp buralara gelmek ve daha akşama kadar burada olacağını bilmek ..

oy dokunmayın çok fenayım

Bende iyiyim birazdan kahvaltı faslına başlayacağım,hafta sonu yorgunluğu demi.
evet abla ya.çok yorucuydu.bahar mevsimi banada geliyor sanırım .minimalist olmaya karar verdiydimdün 3 koliye yakın eşya çıktı çocukların.beşik,yürüteç vs.işe yaramayan hafifledim.

belimin ağrısından duramıyorum yaww

evet abla ya.çok yorucuydu.bahar mevsimi banada geliyor sanırım .minimalist olmaya karar verdiydimdün 3 koliye yakın eşya çıktı çocukların.beşik,yürüteç vs.işe yaramayan hafifledim.
Çok iyi yapmışsın eline sağlık satılacak olanları sat verilecek olanları ver senin ihtiyacın yok ama başkasının çok işine Yarayacaktır inan Bana

Daha dur bahar gelmedi bile minimalistlik iyidir evde ne var ne yok bir anda yok oluyor durmak yok yola devam

ayaklarım üzerine basamıyorum o kadar yorgunum . Dün 24saat süren bir geziye katıldık cumartesi gece 11 de evden çıktık pazar gece 11de döndük çok yoruldum Ama çok güzel yerler gördüm kapadokya ya gittik dağ taş kalmadı tırmandığım her yeri gezdik gece baygın yattım eşimin teli çaldı ona uyandım bir hafta sonu daha bitti çok şükür bugünümüze...

Çok iyi yapmışsın eline sağlık satılacak olanları sat verilecek olanları ver senin ihtiyacın yok ama başkasının çok işine Yarayacaktır inan Bana
sağol kuzum.eve yakın bi yer var praya bıraıyorsun ihtiya. sahibi gelip alıyor.eşim park yatağı koymuş 13-14 yaşında bi r çocuk hemen görünmeyen bi yere saklamış.abi işim var geliyorum 1 saate demiş.eşim yok alan olmaz dedikçe iyice sıkıştırıyormuş

çok iyi yapmışsınız.benimde gönlümden erciyes geçiyordu ahh ahhh geçti artık başka kışa

Ahhh ahh yavrum ahh Satacak mı Acaba yoksa evde kardeşimi var kimbilir
Bende kullanılmamıştır ev süs eşyası vardı onları letgo'da sattım hediye gelen çok vardı öyle güzel oldu cuzi fiyat yazdım maksat çıksın elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…