2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

aa evet iyi hatırlattın ben bi dönem kıyafet ve ayakkabılarımı sitenin birinde yayınlamıştım.şimdi sen söyleyince hatırladım.ne olduki onlara.sitenin isminide unuttum.bakayım bi mail adreslerime belki arada mail gelmiştir.ama orda sadece kıyafet ayakkabı kozmetik vardı.letgo eşya için çok mantıklı.satabilmişmiydin

Ağusto da ben de taşınınca ne var ne yok sileceğim evden :)

her taşınmada yapıyorum yne doluyor yine doluyor yağıyor anasını satym ://
İşte bazen çok gereksiz şeyleri alıyoruz düşünmeden dün çömlek satıyorlar dörtlü set 50lira güveç var yumurta sahanı var yoğurt kabı var kahve cezvesi var genel olarak evde bunların hepsinin ikamesi var eşim güzel alalım dedi çok düşündüm inan alıp gerçekten kullanacak mıyım diye ikisini alalım dedim oda onu kabul etmedi almadık gece eve geldik ucuzdu neden almadık diyor dedim evde yer yok mutfak küçük Ama eskiden düşünmeden alırdım elbet günü gelir kullanırım diye Ama öyle bir dünya yok gerek olmuyo o yüzden sor kendine gerçekten ihtiyacım var mı diye o Zaman azalıyor aldıkların

kızlar nette sıkıntı var.işe başlayacağım sisteme giriş yapamıyorum.diğer sitelerede giriş yapamıyorum.garip olan şu ki kadınlar kulubüne zehir gibi giriyorkaldım başınıza

Horoz gelmiş biblo SUHAN koydum bir köşeye yok yakışmıyor koydum 30lira ya satılmıyor en son 15 verdim aldılar mesela kurtuldum ucuza verirsen alınıyor ama şimdi bebek için aldıklarımı koydum kimse sormuyor hepsi sıfır kutusunda para yok millette burdan da satıyor millet koy istersen ben buraya foto yükleyemiyorum ondan satamıyorum

valla befer ben almıyorum almayalı da çok zaman oldu.. ama geliyor bazıları o kadar güzel şeyler oluyor ki ne satmaya ne vermeye kıyamıyorum kullanmıyorum da öl ce kalıyorum ben de yük.. alamamakla iyi etmişsin.. eşler bilmiyor benim herif de durmuyor alalım seviyor cazip o kadar güzel şeyler var ki ..sen iyi yapmışsın gerçekten.. inan ben de öle hiç bir şey almıyorum.. örn; bende nevresim bardak picama çorap hastalığı var.. durmaksızın beğendiğim an alıyordum duruldum valla :)

ben satamıyorum ilgilenmek lazım ona da vakit yok..

benim de evde var bir kocaman horozum :))

Çok spesifik seyler kız hepsi çok farklı şeyler birde bende parfüm vardı baktım evde 10parfüm var hepsi yarım bir senedir almıyorum bende evdekiler bitince alacağım sende mesela üç çorap ayır at bir tane al Bardak eskiyi kırık ise ayır at öyle al nevresim rengi soldu ise ayır öyle at yeniye yer açılsın yada bunlar zaruri ihtiyaç değil almadan ne kadar Dayanabilirim diye sor kendine mesela üç ay alma ve bak durumuna evden verilecek olanları ayır
Mesela benim artık nevresime ihtiyaçım var ama çok Pahalı almıyorum alamıyorum böyle böyle iki senedir erteliyorum ne yapacağım bilmiyorum son bir tane kalınca Alacağım şuan dört set var eski di hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…