Hala bizim Burdan her hafta sonu tur var karda var günü birlik çok cuzi fiyatlar turların kişi başı 100liraçok iyi yapmışsınız.benimde gönlümden erciyes geçiyordu ahh ahhh geçti artık başka kışa
aa evet iyi hatırlattın ben bi dönem kıyafet ve ayakkabılarımı sitenin birinde yayınlamıştım.şimdi sen söyleyince hatırladım.ne olduki onlaraAhhh ahh yavrum ahh Satacak mı Acaba yoksa evde kardeşimi var kimbilir
Bende kullanılmamıştır ev süs eşyası vardı onları letgo'da sattım hediye gelen çok vardı öyle güzel oldu cuzi fiyat yazdım maksat çıksın elden
Günaydın abla güzel geçsin Haftan hastaların nasıl olduGünaydınlar..
Neler çıkar şimdi demi..
kıyafet ve ayakkabıGünaydınlar..
Neler çıkar şimdi demi..
evet uygun olması çok güzelHala bizim Burdan her hafta sonu tur var karda var günü birlik çok cuzi fiyatlar turların kişi başı 100lira
İşte bazen çok gereksiz şeyleri alıyoruz düşünmeden dün çömlek satıyorlar dörtlü set 50lira güveç var yumurta sahanı var yoğurt kabı var kahve cezvesi var genel olarak evde bunların hepsinin ikamesi var eşim güzel alalım dedi çok düşündüm inan alıp gerçekten kullanacak mıyım diye ikisini alalım dedim oda onu kabul etmedi almadık gece eve geldik ucuzdu neden almadık diyor dedim evde yer yok mutfak küçük Ama eskiden düşünmeden alırdım elbet günü gelir kullanırım diye Ama öyle bir dünya yok gerek olmuyo o yüzden sor kendine gerçekten ihtiyacım var mı diye o Zaman azalıyor aldıklarınAğusto da ben de taşınınca ne var ne yok sileceğim evden :)
her taşınmada yapıyorum yne doluyor yine doluyor yağıyor anasını satym ://
Horoz gelmiş biblo SUHAN koydum bir köşeye yok yakışmıyor koydum 30lira ya satılmıyor en son 15 verdim aldılar mesela kurtuldum ucuza verirsen alınıyor ama şimdi bebek için aldıklarımı koydum kimse sormuyor hepsi sıfır kutusunda para yok millette burdan da satıyor millet koy istersen ben buraya foto yükleyemiyorum ondan satamıyorumaa evet iyi hatırlattın ben bi dönem kıyafet ve ayakkabılarımı sitenin birinde yayınlamıştım.şimdi sen söyleyince hatırladım.ne olduki onlara.sitenin isminide unuttum.bakayım bi mail adreslerime belki arada mail gelmiştir.ama orda sadece kıyafet ayakkabı kozmetik vardı.letgo eşya için çok mantıklı.satabilmişmiydin
Ohh ne güzel kalan sen ol bittimi grup çalışmasıkızlar nette sıkıntı var.işe başlayacağım sisteme giriş yapamıyorum.diğer sitelerede giriş yapamıyorum.garip olan şu ki kadınlar kulubüne zehir gibi giriyorkaldım başınıza
Horoz gelmiş biblo SUHAN koydum bir köşeye yok yakışmıyor koydum 30lira ya satılmıyor en son 15 verdim aldılar mesela kurtuldum ucuza verirsen alınıyor ama şimdi bebek için aldıklarımı koydum kimse sormuyor hepsi sıfır kutusunda para yok millette burdan da satıyor millet koy istersen ben buraya foto yükleyemiyorum ondan satamıyorum
kızlar nette sıkıntı var.işe başlayacağım sisteme giriş yapamıyorum.diğer sitelerede giriş yapamıyorum.garip olan şu ki kadınlar kulubüne zehir gibi giriyorkaldım başınıza
Çok spesifik seyler kız hepsi çok farklı şeyler birde bende parfüm vardı baktım evde 10parfüm var hepsi yarım bir senedir almıyorum bende evdekiler bitince alacağım sende mesela üç çorap ayır at bir tane al Bardak eskiyi kırık ise ayır at öyle al nevresim rengi soldu ise ayır öyle at yeniye yer açılsın yada bunlar zaruri ihtiyaç değil almadan ne kadar Dayanabilirim diye sor kendine mesela üç ay alma ve bak durumuna evden verilecek olanları ayırvalla befer ben almıyorum almayalı da çok zaman oldu.. ama geliyor bazıları o kadar güzel şeyler oluyor ki ne satmaya ne vermeye kıyamıyorum kullanmıyorum da öl ce kalıyorum ben de yük.. alamamakla iyi etmişsin.. eşler bilmiyor benim herif de durmuyor alalım seviyor cazip o kadar güzel şeyler var ki ..sen iyi yapmışsın gerçekten.. inan ben de öle hiç bir şey almıyorum.. örn; bende nevresim bardak picama çorap hastalığı var.. durmaksızın beğendiğim an alıyordum duruldum valla :)
Onu atma boşver o işe yarar belkiben satamıyorum ilgilenmek lazım ona da vakit yok..
benim de evde var bir kocaman horozum :))
azaldı şükür.Ohh ne güzel kalan sen ol bittimi grup çalışması
Hadi kolay gelsin o zamanazaldı şükür.
Nasılsın canım :)azaldı şükür.
iyidir kaptanım sen nasılsınNasılsın canım :)
Iyiyim bende dolanıyorum buralarda :)))iyidir kaptanım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?