2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

dediklerinin hepsini taşınma arefesinde yapacağım :))

valla alış verişin de lüksün de sonuyok.. almakla bitmes.. o adar cazip o kadar güzel şeyler var ki..

bazen iyi ki çok zengin değilim diyorum .. duramayabilirdim galiba.. ama hep alma verme dengesi ile tabii :)

doğum gününü yaz ben bir tane hediye yollayım sana nevresim takımı içimden geldi valla :)

Nereye tasınıyorsun yazın :)))

Nereye tasınıyorsun yazın :)))

ay kendi evime zipzipcim.. kendi evimi bırakıp ellerin evinde kiracı oldum yaw :)

bu arada sen nasılsın iyi misin.. senin dukan birasını yaptım az önce.. her yapışımda kulakların çınlıyor mu :)
bilmeyen çok bunu.. zipzip önerdi diyorum insanlar baka kalıyor

ya bir ayarlama yapalım da buluşuk edelim senle :)

Nee güzel sevindim o zaman kendi evine geciyorsan güle güle otur diyeyim :)
Dukan birasının faydası oldu mu peki kulaklarım cınlamadı ama cınlarsa senden bilirim :))))
Zipzip deyince oda kim derler cook normal
Adım elif bu arada elif de diyebilirsin :)))
İnşallah kısmet olursa ayarlarız bir gün

Tatlım çok tesekkur ederim ama ben üç ay önce bıraktım doğum günü kutlamayı galiba hayatım boyunca kutlama yapmayacağım
Tüh sevgililer günüde geçti başka önemli gün ve hafta var mı acaba

inşaallah canımmmm...

valla içiyorum bilemedim daha :))

okiş tatlım

Çok tesekkur ederim heyecanlandım
Şöyle yapalım mı kızlar da gelsin bir çekiliş yapalım ufak herkes birbirine bir sey alsın limit belirleriz ne dersiniz

aa ne güzel olur ben varım :)

yılbaşı olsaydı daha anlamlı olurdu..

ailemle her sene yapardık çekiliş kendi aramızda.. bu sene babam aramızdan ayrıldığı için yapmadık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…