Çok spesifik seyler kız hepsi çok farklı şeyler birde bende parfüm vardı baktım evde 10parfüm var hepsi yarım bir senedir almıyorum bende evdekiler bitince alacağım sende mesela üç çorap ayır at bir tane al Bardak eskiyi kırık ise ayır at öyle al nevresim rengi soldu ise ayır öyle at yeniye yer açılsın yada bunlar zaruri ihtiyaç değil almadan ne kadar Dayanabilirim diye sor kendine mesela üç ay alma ve bak durumuna evden verilecek olanları ayır
Mesela benim artık nevresime ihtiyaçım var ama çok Pahalı almıyorum alamıyorum böyle böyle iki senedir erteliyorum ne yapacağım bilmiyorum son bir tane kalınca Alacağım şuan dört set var eski di hepsi
Nereye tasınıyorsun yazın :)))dediklerinin hepsini taşınma arefesinde yapacağım :))
valla alış verişin de lüksün de sonuyok.. almakla bitmes.. o adar cazip o kadar güzel şeyler var ki..
bazen iyi ki çok zengin değilim diyorum .. duramayabilirdim galiba.. ama hep alma verme dengesi ile tabii :)
doğum gününü yaz ben bir tane hediye yollayım sana nevresim takımı içimden geldi valla :)
Nereye tasınıyorsun yazın :)))
Nee güzel sevindim o zaman kendi evine geciyorsan güle güle otur diyeyim :)ay kendi evime zipzipcim.. kendi evimi bırakıp ellerin evinde kiracı oldum yaw :)
bu arada sen nasılsın iyi misin.. senin dukan birasını yaptım az önce.. her yapışımda kulakların çınlıyor mu :)
bilmeyen çok bunu.. zipzip önerdi diyorum insanlar baka kalıyor
ya bir ayarlama yapalım da buluşuk edelim senle :)
Sabah aba kullanmaya gittik esimle bildigin yorukdum :)nasılsın baby
Selam hosgeldin canımSelam iyi haftalar herkese
kan ter içinde kalmışsıntır.büyük stresSabah aba kullanmaya gittik esimle bildigin yorukdum :)
iyi haftalarSelam iyi haftalar herkese
Temizlikten kendine gelemedi galiba :)))güldüren cazibem nerelerdesin
geçmişe çok bakamadın .temzilikmi yapacaktıTemizlikten kendine gelemedi galiba :)))
Misafirleri gidince kendini temizliğe vermisti ama dün görmedim canım hiçgeçmişe çok bakamadın .temzilikmi yapacaktı
oyy kıyamam oda baya sinir stres olmuştu geçen hafta.umarım dolaşmaya çıkmış bi yerlerde kahve içiyordurMisafirleri gidince kendini temizliğe vermisti ama dün görmedim canım hiç
Inşallah canım gelir birazdan belkioyy kıyamam oda baya sinir stres olmuştu geçen hafta.umarım dolaşmaya çıkmış bi yerlerde kahve içiyordur
Tatlım çok tesekkur ederim ama ben üç ay önce bıraktım doğum günü kutlamayı galiba hayatım boyunca kutlama yapmayacağımdediklerinin hepsini taşınma arefesinde yapacağım :))
valla alış verişin de lüksün de sonuyok.. almakla bitmes.. o adar cazip o kadar güzel şeyler var ki..
bazen iyi ki çok zengin değilim diyorum .. duramayabilirdim galiba.. ama hep alma verme dengesi ile tabii :)
doğum gününü yaz ben bir tane hediye yollayım sana nevresim takımı içimden geldi valla :)
Nee güzel sevindim o zaman kendi evine geciyorsan güle güle otur diyeyim :)
Dukan birasının faydası oldu mu peki kulaklarım cınlamadı ama cınlarsa senden bilirim :))))
Zipzip deyince oda kim derler cook normal
Adım elif bu arada elif de diyebilirsin :)))
İnşallah kısmet olursa ayarlarız bir gün
Tatlım çok tesekkur ederim ama ben üç ay önce bıraktım doğum günü kutlamayı galiba hayatım boyunca kutlama yapmayacağım
Tüh sevgililer günüde geçti başka önemli gün ve hafta var mı acaba
Çok tesekkur ederim heyecanlandım:)) öylesine göndereyim o hal.. gün beklersek çok bekleyeceğis ay :)
Çok tesekkur ederim heyecanlandım
Şöyle yapalım mı kızlar da gelsin bir çekiliş yapalım ufak herkes birbirine bir sey alsın limit belirleriz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?