Naptınız var mı belirti acabaBende pazartesi yada Sali gunu yapacagim testi 1 saattit regli olucak gibi belim ve karnima agrilar girmeye basladi ins regli olmam Allah yardim etsin hepimize
Aynı durumdayız ne durumdasınız acaba?Selam kızlar , inşallah tutar aşılamamız benim de 8 Nisa’n sa oldu 15 gün sonra kan da test yapın dediler . İhtimalim de yüzde onmuş bazen aklıma geliyor canım sıkılıyor üzülüyorumdoktor aslında bu sürecin tüp bebeğe alıştırma evresi olduğunu söyledi . Diyelim ki aşılama olmadı hayırlısını versin rabbim de. İkinci aşılamayı yaptırmak mantıklı mı ki eşimin sperm hareketlilik sayısı az . Tabi ki tüp bebek için de kesin olacak vs diye hiç birimizin garantisi yok bugün biraz modum düşük kusura bakmayın . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen benim 5. Aşılamam tuttu rabbim zamanını biliyor hayırlı bir zamanda inşallah bebişin seninle olacak.Eşinde ve sen de herhangi bir problem yokmuş o yüzden için ferah olsun zamanı gelecekBen üç aşılama yaptım üçüde tutmadı tüm testler filmler yapıldı eşim gitti test yapıldı her şey cok iyi ama iki senedir istiyoruz bir senedir tedavi oluyoruz ama bir türlü olmuyor üçüncü aşılamamın 11.gününde 0.900 cıktı yani negatif sonradan yükselme olur mu erken mi yaptım bilemiyorum
Tedaviye devam edeyim mi yoksa bırakayım mı kendi haline birde klomen bende kist yaptı 6 yumurta olustu femerada 2 yumurta oluştu inşallah benimde bebeğim olur aslında cok stres yaomıyorum diyorum ama sanırım yapıyorumUmutsuzluğa kapılmayın lütfen benim 5. Aşılamam tuttu rabbim zamanını biliyor hayırlı bir zamanda inşallah bebişin seninle olacak.Eşinde ve sen de herhangi bir problem yokmuş o yüzden için ferah olsun zamanı gelecek
Biraz kafanı dinlemek istersen bir iki ay ara verebilirsin sonrasında tedavine devam et bence.Tabi doktora danış o seni daha iyi yönlendirir.Ben bir kere bir aylığına ara vermiştim o da başka şehirde olacağım için her ay gidip üst üste tedavi oldum.Stres yapmıyoruz diyoruz ama inan yapıyoruz.Benim 5. Aşılamadan sonra tüp bebek yapılacaktı artık son aşılamamdı ve ben de ümidi Kesmiştim artık tüp bebeğe odaklanmıştım ve tüp bebek araştırıyordum derken en ümitsiz olduğum ay hamile kaldım.O yüzden diyorum vazgeçme sonuna kadar devam et.Kimin ilk aşılaması kimin 2. Kimin 5. Aşılaması tutuyor.Aşılama olmazsa tüp bebek bu da biraz kısmet işi.Sen içini ferah tut gerisi gelir Allah’ın izni ile.Tedaviye devam edeyim mi yoksa bırakayım mı kendi haline birde klomen bende kist yaptı 6 yumurta olustu femerada 2 yumurta oluştu inşallah benimde bebeğim olur aslında cok stres yaomıyorum diyorum ama sanırım yapıyorum
Biraz kafanı dinlemek istersen bir iki ay ara verebilirsin sonrasında tedavine devam et bence.Tabi doktora danış o seni daha iyi yönlendirir.Ben bir kere bir aylığına ara vermiştim o da başka şehirde olacağım için her ay gidip üst üste tedavi oldum.Stres yapmıyoruz diyoruz ama inan yapıyoruz.Benim 5. Aşılamadan sonra tüp bebek yapılacaktı artık son aşılamamdı ve ben de ümidi Kesmiştim artık tüp bebeğe odaklanmıştım ve tüp bebek araştırıyordum derken en ümitsiz olduğum ay hamile kaldım.O yüzden diyorum vazgeçme sonuna kadar devam et.Kimin ilk aşılaması kimin 2. Kimin 5. Aşılaması tutuyor.Aşılama olmazsa tüp bebek bu da biraz kısmet işi.Sen içini ferah tut gerisi gelir Allah’ın izni ile.
Ağustos’a kadar aşılama düşünmüyorumAynı durumdayız ne durumdasınız acaba?
aynen 4 defa çatlama iğnesi kullandım aşılama yaparsam 5.olucak çok kararsizim sizde ne sorun vardı ?Evet bu konuyu bekliyordumilk aşılama için süreç başladı, bugün 5. ignemi vurdum, bakalım süreç ne getirir hayırlısı her şeyin..
Merhaba. Benim erkek infertilitesi, sayıda düşüklük var malesef tutmadı asilamaaynen 4 defa çatlama iğnesi kullandım aşılama yaparsam 5.olucak çok kararsizim sizde ne sorun vardı ?
Hayırlısı olsun en kısa surede bebeginize kavuşursunuz inşallahMerhaba. Benim erkek infertilitesi, sayıda düşüklük var malesef tutmadı asilama
Canım hayırlı olsun çok sevindim darısı bize ,peki aşılama yapma sebebin neydi acaba ne kadar spermle yapıldı ve kaç yumurtan olmuştu? Tutması için neler yaptın hangi ilaçlar kullandırıldı sana bize yardımcı olur musunAllah razı olsun canım 4.senemizde gelmeyi uygun gördü miniğimiz Rabbim sağ Salim kucağıma Almayıda nasip etsin..
Dua etmez olurmuyum her namaz sonrası tüm isteyenlere diye dua ediyorum
Rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün göbüşler bebişle dolsun
Hayırlısı olsun çok stres yapmamak kazım benimde yarın aşılamam varMerhaba. Benim erkek infertilitesi, sayıda düşüklük var malesef tutmadı asilama
Hamile kalmismiydiniz ayni agrilari ben yasiyorum progestandandir diyorum hep, 9.gun kan baktırdım 2 den kucuk deger cikti tutmadi heralde diyorum artikBugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?
Malesef benimki tutmadı. İlaçlardan hepsi. O dönemde sırf çift çizgiyi görmek için ilk zamanlar gebelik testi yapmıştımHamile kalmismiydiniz ayni agrilari ben yasiyorum progestandandir diyorum hep, 9.gun kan baktırdım 2 den kucuk deger cikti tutmadi heralde diyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?