Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamlar Reglden 4 gün önce bir iki saat kadar regl olacakmışım gibi ağrım oldu benzer bi şey yaşayan oldu mu hanımlar, acaba klomenden mi? aşılamanın 9.günündeyim

Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce 2. Aşılamamı oldum. Pkoda var bende. Dün çok az kanama oldu lekelenme şeklinde. Benim gibi olupta hamile kalan vqr mı?

Aynı durumdayız ne durumdasınız acaba?

Ben üç aşılama yaptım üçüde tutmadı tüm testler filmler yapıldı eşim gitti test yapıldı her şey cok iyi ama iki senedir istiyoruz bir senedir tedavi oluyoruz ama bir türlü olmuyor üçüncü aşılamamın 11.gününde 0.900 cıktı yani negatif sonradan yükselme olur mu erken mi yaptım bilemiyorum

Umutsuzluğa kapılmayın lütfen benim 5. Aşılamam tuttu rabbim zamanını biliyor hayırlı bir zamanda inşallah bebişin seninle olacak.Eşinde ve sen de herhangi bir problem yokmuş o yüzden için ferah olsun zamanı gelecek

Tedaviye devam edeyim mi yoksa bırakayım mı kendi haline birde klomen bende kist yaptı 6 yumurta olustu femerada 2 yumurta oluştu inşallah benimde bebeğim olur aslında cok stres yaomıyorum diyorum ama sanırım yapıyorum

Biraz kafanı dinlemek istersen bir iki ay ara verebilirsin sonrasında tedavine devam et bence.Tabi doktora danış o seni daha iyi yönlendirir.Ben bir kere bir aylığına ara vermiştim o da başka şehirde olacağım için her ay gidip üst üste tedavi oldum.Stres yapmıyoruz diyoruz ama inan yapıyoruz.Benim 5. Aşılamadan sonra tüp bebek yapılacaktı artık son aşılamamdı ve ben de ümidi Kesmiştim artık tüp bebeğe odaklanmıştım ve tüp bebek araştırıyordum derken en ümitsiz olduğum ay hamile kaldım.O yüzden diyorum vazgeçme sonuna kadar devam et.Kimin ilk aşılaması kimin 2. Kimin 5. Aşılaması tutuyor.Aşılama olmazsa tüp bebek bu da biraz kısmet işi.Sen içini ferah tut gerisi gelir Allah’ın izni ile.

O zaman bir yada iki aşılama daha yaptırayım sonra dinleneyim inşallah hayırlısı ile bu ay olur . Teşekkür ederim bilgilendirme için

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım adetimin ilk gunundeyim klomen kullanmistim adet bitiminde gidecegim doktora rahim filmi icin surec nasil gidiyor acaba bilgi verir misiniz bu arada sorun esimde

Evet bu konuyu bekliyordum ilk aşılama için süreç başladı, bugün 5. ignemi vurdum, bakalım süreç ne getirir hayırlısı her şeyin..
aynen 4 defa çatlama iğnesi kullandım aşılama yaparsam 5.olucak çok kararsizim sizde ne sorun vardı ?

Canım hayırlı olsun çok sevindim darısı bize ,peki aşılama yapma sebebin neydi acaba ne kadar spermle yapıldı ve kaç yumurtan olmuştu? Tutması için neler yaptın hangi ilaçlar kullandırıldı sana bize yardımcı olur musun

Arkadaslar aranızda yeniyim aşılamamın 10. gün hafif adet sancısı var ve seffaf beyaz arası bi akıntı var aşılama sonrası hamile kalan arkadaslarda durum nasıldı acaba yardımcı olursanız sevinirm

Bugün aşılamanın 9. Günü. Aşılamadan bu yana hep göğüs ağrım var. Progesteron kullanıpta göğüs ağrısı yaşayan var mı?
Hamile kalmismiydiniz ayni agrilari ben yasiyorum progestandandir diyorum hep, 9.gun kan baktırdım 2 den kucuk deger cikti tutmadi heralde diyorum artik

Hamile kalmismiydiniz ayni agrilari ben yasiyorum progestandandir diyorum hep, 9.gun kan baktırdım 2 den kucuk deger cikti tutmadi heralde diyorum artik
Malesef benimki tutmadı. İlaçlardan hepsi. O dönemde sırf çift çizgiyi görmek için ilk zamanlar gebelik testi yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…