- 3 Mayıs 2019
- 54
- 30
- 3
- 35
Hadi hayirlisi insallah tutar cnm bu seferBenim ağrım olurdu ama asilamadan sonraki ilk reglim çok kötü geçiyor. Pazartesi günü dr gidip 2. Asilama için tedaviye başlıcam
Bende de hiç belirti yok valla
[/QUOT
Kacinci günündesin canim ? Benimde hic belirtim yok yaiyimi kötümü onu bile bilmiyorum
5. günümü bitirdim bugün bekliycez cnm zamanda gecmiyor sanki belirti olmamasi iyi mi kötü mü onuda bilmiyorumBende de hiç belirti yok valla
Ayyy maşallah canımKızlar bendede sıfır belirti vardı. Hiç bişey hissetmediğim için tutmadı heralde de diyodum kendinizde belrti aramayın. 13. gün kanda öğrendim ben. 15 .Günü bekleyememiştimilk aşılamada tuttu benimki. Darisi olmayan herkesın başına
cnm bende bu Sabah uyandigimda pastel pembeydi akintimBende de hiç belirti yok valla
Ayyy inşallah yerleşme akintisidir bende birsey yok valla hala bende elimde testler fazla iğnenin etkisini görmek için hem lh hemde HCG testi yaptım bunları böyle görmek bile güzelcnm bende bu Sabah uyandigimda pastel pembeydi akintim
Bana şimdi umut oldu buKızlar bendede sıfır belirti vardı. Hiç bişey hissetmediğim için tutmadı heralde de diyodum kendinizde belrti aramayın. 13. gün kanda öğrendim ben. 15 .Günü bekleyememiştimilk aşılamada tuttu benimki. Darisi olmayan herkesın başına
Ayyy öylemi ben bilmiyordum valla tesadüf olmus son günlerde ananas yedigim cok sevindim simdi iyiki yemisimBana şimdi umut oldu buaşılamamın 10. Günündeyim ve hiç belirti yok. Günlerde geçmiyor bir türlü inşallah hayırlısı olur herkes için ama çok heyecanlı. Kızlar doktor ananas yiyin bebeğin tutunması için dedi ben her gün bir dilim yemeye çalışıyorum
Ne güzel ya burda almanyada evde yapilan hsg testi yok malesefAyyy inşallah yerleşme akintisidir bende birsey yok valla hala bende elimde testler fazla iğnenin etkisini görmek için hem lh hemde HCG testi yaptım bunları böyle görmek bile güzel
Ohhhh beee ne güzel böyle güzel seyler okumak cok motive oldum cnm cokkk sevindim Allah saglikli kucaginiza versin InsallahKızlar bendede sıfır belirti vardı. Hiç bişey hissetmediğim için tutmadı heralde de diyodum kendinizde belrti aramayın. 13. gün kanda öğrendim ben. 15 .Günü bekleyememiştimilk aşılamada tuttu benimki. Darisi olmayan herkesın başına
Gelip gittikçe buradan götürme imkânınız olursa götürün valla doktora gitmeden de takip etme imkanı güzel oluyorNe güzel ya burda almanyada evde yapilan hsg testi yok malesefInsallah yükselir cnm bi gün daha bitti cok sükür
Insallah gerek kalmaz getirmeyeGelip gittikçe buradan götürme imkânınız olursa götürün valla doktora gitmeden de takip etme imkanı güzel oluyorinşallah canım ara ara merakımı geçirmek yada günleri geçirmek için yapacağım bide iğnenin etkileri ne zaman geçiyor merak ediyorum
Sağol canım☺☺7. Haftadayım. C tesi kontrolüm var. İkiz olmasını çok istiyorum bakalım belli olcakOhhhh beee ne güzel böyle güzel seyler okumak cok motive oldum cnm cokkk sevindim Allah saglikli kucaginiza versin InsallahKacinci haftanizdasiniz ?
İnşallah canım tutar seninki de.bayramda çifte bayram yapmış olursunBana şimdi umut oldu buaşılamamın 10. Günündeyim ve hiç belirti yok. Günlerde geçmiyor bir türlü inşallah hayırlısı olur herkes için ama çok heyecanlı. Kızlar doktor ananas yiyin bebeğin tutunması için dedi ben her gün bir dilim yemeye çalışıyorum
Nelere dikkat etin tutmasi icin ben hergün avokado ve nar suyu tüketiyorum ve bol ananas yiyorum ve hurmaSağol canım☺☺7. Haftadayım. C tesi kontrolüm var. İkiz olmasını çok istiyorum bakalım belli olcak
Canım öyle meyve takıntım olmadı hiç. Normal hayatta ne yedıysem onları yedim valla. Meyvelere takıntı olmasın.allah veriyorsa verir kader kısmet.Nelere dikkat etin tutmasi icin ben hergün avokado ve nar suyu tüketiyorum ve bol ananas yiyorum ve hurma
cok Dogru diyosun bende öyle düsünüyorum aslinda olursa olur diye ama yinede bi yeirm diyorki sen yinede elinden geleni yap ne olur ne olmazCanım öyle meyve takıntım olmadı hiç. Normal hayatta ne yedıysem onları yedim valla. Meyvelere takıntı olmasın.allah veriyorsa verir kader kısmet.
Aynen canım. Jel kullanıyomusun alttancok Dogru diyosun bende öyle düsünüyorum aslinda olursa olur diye ama yinede bi yeirm diyorki sen yinede elinden geleni yap ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?