Bende öyle düşünüyorumCanım öyle meyve takıntım olmadı hiç. Normal hayatta ne yedıysem onları yedim valla. Meyvelere takıntı olmasın.allah veriyorsa verir kader kısmet.
ben de avokadoyu bir çok sayfada okudum, dün de diyetisyenim özellikle söyledi avokado gebelik oluşumunu destekliyor mutlaka listene ekliyim dediNelere dikkat etin tutmasi icin ben hergün avokado ve nar suyu tüketiyorum ve bol ananas yiyorum ve hurma
Aynen canım. Jel kullanıyomusun alttan
[/QUOTE
utrogest kullaniyorum Sabah aksam alttan fittil cnm
İnşallah hepimiizn hayırlısıyla tutar kızlarİnşallah canım tutar seninki de.bayramda çifte bayram yapmış olursun
Pozitif düşünmeye devam diyelimAyyy öylemi ben bilmiyordum valla tesadüf olmus son günlerde ananas yedigim cok sevindim simdi iyiki yemisimavokado ve hurmada tüketmeye calisiyorum hergün ve her sabah nar suyu iciyorum insallah se yarar cnm! Azi gitti cogu kaldi positiv düsünmeye devam benim 6. gün bitti bugün
Ayy az kalmis senin ki ne güzel hadi iyisinPozitif düşünmeye devam diyelimgün sayıyoruz 11. Gün meraktan çatlıycam
Çok az kalmış kuzum ne zaman test yapacaksınPozitif düşünmeye devam diyelimgün sayıyoruz 11. Gün meraktan çatlıycam
Çok az kalmış kuzum ne zaman test yapacaksınPozitif düşünmeye devam diyelimgün sayıyoruz 11. Gün meraktan çatlıycam
İdrar testinde çıkar canım. Ben13 .günümde idrar testi de yapmıştım. Pozitif çıktı. Sonra kana gittim gerçekten vardı bebekkızlar aşılamanın 12. günündeym. hala test ypmdm beklıorm pazartesiyi. sizde belirtiler nelersir
Üzülme canım allah büyüktür vardır bir bildiği. Sen denemeye devam et elbet bir gün pozitifi göreceksinKizlar benim de tutmadi asilamadan 8 gun sonra kanamam.basladi ve hala devam ediyor dun gttm dr ye sagliksizms demekk ki kanama baslamis dedinyani bir nevi tutunamadi yine ve hala devam ediyor kanama idrar kanli afedersiniz hala kesilmedi daha 1 hafta daha kesilmesse gel dedi kist miyim vs vs yine yok tup bebekte de baktilar ultrason hersey ok
çatlatma iğnesi 2. kez 6 mayısta tekrar yptm. değee tüksk çıkarİdrar testinde çıkar canım. Ben13 .günümde idrar testi de yapmıştım. Pozitif çıktı. Sonra kana gittim gerçekten vardı bebek
Bende pazartesi yada Sali gunu yapacagim testi 1 saattit regli olucak gibi belim ve karnima agrilar girmeye basladi ins regli olmam Allah yardim etsin hepimizekızlar aşılamanın 12. günündeym. hala test ypmdm beklıorm pazartesiyi. sizde belirtiler nelersir
amin cnm inş regl olmayız da bebışler tutunurBende pazartesi yada Sali gunu yapacagim testi 1 saattit regli olucak gibi belim ve karnima agrilar girmeye basladi ins regli olmam Allah yardim etsin hepimize
Valla korkuyorum sonuçtan test yapmayaÇok az kalmış kuzum ne zaman test yapacaksın
Paylaş canım inşallah hakkımızda hayırlısıValla korkuyorum sonuçtan test yapmayaçünkü hiç belirti yok ama sonucu paylaşırım Allah gönlümüze göre versin
bugün 11. günüm hala bi belirti yok ve dünden beri cok büyük umutsuzluga kapildim sanki hic umudum yok sanki sen nasilsin varmi bi yenilik cnm ?Bende öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?