- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Slm bende aranıza yeni katıldım bende Mayıs’ta tüp bebek yapıcaz şimdi tedavi aşamasındayım dr deha ve bi kaç vitamin verdi yumurta kalitesini artırmak için biran önce başlamak istiyorum artık psikolojik olarak ağır geliyor bana
Deha e vitamini d vitamini şuan adını hatırlamadığım bi vitamin daha ayrıca kendim de iki çeşit macun kullanıyorum adet olunca gidicem bu sefer yumurta yada folikul görünürse sizde tavsiye ederimNe verdi peki yumurta kalitesi için?
Sizin sorun neMrb şuraya ilişeyim bende nisanda başlayacaz tedaviye bizde nasipse ☺
Deha e vitamini d vitamini şuan adını hatırlamadığım bi vitamin daha ayrıca kendim de iki çeşit macun kullanıyorum adet olunca gidicem bu sefer yumurta yada folikul görünürse sizde tavsiye ederim
Normal görünüm %2Sizin sorun ne
merhaba bende nisanda başlayacağım tedaviye istanbuldayım benim amh 0,22 fsh 14Evet ilk deneme erken menepoz fsh 22 amh 0.40
amin inşallahRabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inşallah
merhaba bende nisanda başlayacağım tedaviye istanbuldayım benim amh 0,22 fsh 14
menopoz kelimesi insanı çok tedirgin ediyo sizin yaşınızda genç. benimki 39
bende vitamin takviyesi kullanıyorum
biosteron ,impryl,sidefer
eşimede neofortil
inşallah faydasını görürüz
hepimizin tedavisi hayırlı bol bebişli olsun inş.
hayırlı olsun tedaviniz
nekadar fiyat bahçecide
MerabaBizimki sebepsiz. Yine de yumurta kalitesi için 3 çeşit takviye kullanıyorum son 7 aydır o yüzden sordum. Her ay adet başında 7-8 folikül görülüyo, 1-2 tanesi yeterince büyüyo ama bi kimyasal dışında tutan yok.
Şu an ilk ve son aşılamanın 4. Günündeyim.
Ben de size şunları tavsiye edeyim o zaman.
Gebelik öncesi için multivitamin.
Koenzim Q10
Astalife balık yağı ve astaksantin.
Özellikle son ikisi çok işe yarıyor yumurta ve sperm kalitesi için ama biraz tuzlu. :/
Bahar hepimize güzel haberler getirsin inşallah.
mevlam herkesin dilediğini hayırlısıyla versin bunca35 yaşındaki arkadaşımın önümüzdeki hafta transferi var. Ocak'ta başlamışlardı tedaviye. Ondan aldığım bilgiye göre ekstralar hariç 9-10 bin civarıymış.
Ama dondurma işlemi, daha önce düşük yaptığı için embriyolara pgt, cd56 testi falandı filandı derken şu ana kadar 20 bin harcamışlar.
Sebepsiz olarak görülen durum rahimde katil hücre oranının fazla olduğu teşhisiyle devam etti. Transferle beraber eğer sonuç pozitif olursa 3 ay serum tedavisi görecekmiş. 6 tane 5. Güne çıkan embriyosu var.
Ben İzmir Smyrna'da yaptıracağım. Orada da fiyat ekstralar hariç 10 binmiş. Orası da rahim dinlendirme ve dondurma işlemi uygulayacak.
Yalnız değilsin arkadaşım. Ben varım 38 :)
35 yaşındaki arkadaşımın önümüzdeki hafta transferi var. Ocak'ta başlamışlardı tedaviye. Ondan aldığım bilgiye göre ekstralar hariç 9-10 bin civarıymış.
Ama dondurma işlemi, daha önce düşük yaptığı için embriyolara pgt, cd56 testi falandı filandı derken şu ana kadar 20 bin harcamışlar.
Sebepsiz olarak görülen durum rahimde katil hücre oranının fazla olduğu teşhisiyle devam etti. Transferle beraber eğer sonuç pozitif olursa 3 ay serum tedavisi görecekmiş. 6 tane 5. Güne çıkan embriyosu var.
Ben İzmir Smyrna'da yaptıracağım. Orada da fiyat ekstralar hariç 10 binmiş. Orası da rahim dinlendirme ve dondurma işlemi uygulayacak.
Meraba
Bana teatrio verdi doktorum
Quenzim Q10 ve aktaksantin var
Eşim de promen k kullanıyor
Kendimce araştırıp bir kaç bir şey daha kullansam mı diyorum
Sizce?
Sebepsiz infertilite bu arada
Teşekkür ederimGayet önemli antioksidanları zaten alıyorsunuz. Bir de gebelik öncesi multivitamin ve dha oranı en az 500 olan bi omega 3 kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?