2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Benim de 9 yumurta toplanmıştı ama 3ü olgundu döllendi 2 si iyiydi onlar konuldu rabbim tüm çocuk isteyenlerin ve bu amaç için emek verenlerin yardımcısı olsun
Ah canm insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz cok zor gercektende. Az once konustm embriyologla 4 ten 2 fire var 2 tanesi dollenmeye baslamis kaliteleri belli dgl tabi ama 3. Gun transfer olcak mecburen elde ne varsa kaliteli olsada kalitesiz olsada koncak yanlz ilk deneme ve yas 29 diye tek transfer oluyo bu cok kotu yani bu kdr sureci tekrar yasamak zor bisey olur eger basarisiz olursa

Amiin sağ olun. Inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şu an hastanedeyim. 4 tane olduğunu söyledi doktor ultrasonda. Biraz motivasyonum düştü iğnelere devam diyecek sanırım. Yine de elimizden geldiği yere kadar devam . Ne yapalım

Ins tutar canim bebegini saglikla kicagina alirsin benmde dun opu oldu az once embriyolog aradi 4 yumurtadan 2 si dollenmis 3.gun transferi olcak dedi cok korkuyorum o kdr az ki yumurtam olusan embriyo ins olur hepimizin "(
Allah'tan ümit kesilmez canım moralini iyi tut inşallah olur, güzel haberler de alırsın inşallah sağlıkla yavrunu kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah, bende sonuç bekliyorum Rabb'İm yardımcımız olsun

Iki hibor derken canim. Günde 2 kez mi kullanıyorsun. Ben 1 hibor 1 coraspin kullaniyorum
iki tane kullan dedi dr,
ama iki tane kullandığımda kalbimde bıçak saplanma hissi oluyor,
hiborla mı alakalı bilmiyorum ama ...
dün bir tane yaptım,
asprin de içmedim,
bu günde bir tane yapmayı düşünüyorum bi de aspirn içerim,
dr a mesaj atmıştım,
iki tane hibor kullan demişti...
yarın kontrolüm var konuşacağım,
sen transfer oldun mu

Cok sevindim canim ya.insallah guzelce katlanir.sen birsey hissetmismiydin.benim cesaretim yok ya.cumartesiyi bekliycem herhalde.
Hayır hiçbi şey hissetmedim sadece sağ kasığımda akşamları sızlama oluyodu ama benim negatif sonuçlanan bi aşılamam var onda da bu ağrı olmuştu başka bi değişiklik yoktu yani bugğn adet sancısı gibi yanma başladı alt karın bölgemde

Kızlar tüp bebek sürecindeyiz amh düşüklüğü sebebi ile. Bugün gittim muayene için 7 gündür iğne kullanıyordum. Doktor 4 yumurta gördü. 11, 13,13,14 mm şeklinde. Bir gün sonraya yine çağırdı. Buradan okuduğum kadarıyla 18mm olmalı en azından... yani benim yetersiz. Yorumda yapmadı. Çok korkuyorum. Daha önce tecrübe edenleriniz var mı ? 1 günde ne kadar fark eder ?

Doktorun toplamaya mı çağırdı yoksa kontrole mi açıklama yapmadı mı

He pardon genelde çoğununki 5 oluyo ya öyle kalmış aklımda. Test yaptırmaya korkuyo şnsan ama korkunun da ecele faydası yok deyip yaptırmak lazım her şeyin hayırlısı
Aynen korkununnecele faydası yok da.iki gün daha sabredebilirim sanki bu kadar dayandım. Bakalım hayırlısı

Doktorun toplamaya mı çağırdı yoksa kontrole mi açıklama yapmadı mı
Kontrole çağırdı. Ama 1 günde büyür mü ? Anlamadım. Çok ifadesiydi. Korktum. İnsanın yumurtaları insana ihanet eder mi 4 tane dedi zaten bir bozuldum İkincisi ise mm küçüklüğü oldu.

Kontrole çağırdı. Ama 1 günde büyür mü ? Anlamadım. Çok ifadesiydi. Korktum. İnsanın yumurtaları insana ihanet eder mi 4 tane dedi zaten bir bozuldum İkincisi ise mm küçüklüğü oldu.
Belki bir günde ne kadar büyüyo ya da büyüyo mu ona bakacaktır. Benim soldakiler 14 te kalmıştı mesela ne ileri ne geri inşallah 4 ü de olgundur ve döllenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…