- 19 Nisan 2019
- 180
- 170
- 103
- 34
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
evet doktor verdi tüm vitaminleri kapsıyo içinde ayrıca yumurta gelişimine yardımcı demişti yani zaten devlet ödemiyo ben kendim alıp kullanıyorum eczaneden 300 tl gibi bi fiyatı var. birde bu stateraya ismi çok benzer bi psikoloji ilacı varmış onunla karıştırmasınlar aman eczanede diyede tembihlediStatera doktorunuz mu verdi?
10 mayısta gonal f başladım pazartesi günü e2 tahlili istediler test sonucuna gore aynı dozda dewam ediyoruz, bugün sabah cetrotide başladım yarın sabah da cetrotide dewam..yarın e2 ve lh tahlillerini yaptırıp öğleden sonra muayeneye çağırdılar, yarın gelişme hk daha net biseyler konuşulur, zaman gecmiyo sankiCanım sizin süreç nasıl planlandı ? Ne kadar süre iğne kullanımı ve muayeneler?
Şundan dolayı soruyorum canım bende Tavmergen ivf de başladım tedaviye. Iğnelere başladım. Ancak bir hafta sonraya verdiler bir dahaki muayeneni. Ara çok uzun geldi. Arada ne kan ne bir şey istemediler. Bende tedirgin oldum. Günlerdir de düşünüp duruyorum niye bana böyle yapılıyor. Zaten yumurtalar iyi değil mi ? Giden birine danışmak adına sordum. Yarın muayenem var işte. Hayırlısı olsun canım inşallah...10 mayısta gonal f başladım pazartesi günü e2 tahlili istediler test sonucuna gore aynı dozda dewam ediyoruz, bugün sabah cetrotide başladım yarın sabah da cetrotide dewam..yarın e2 ve lh tahlillerini yaptırıp öğleden sonra muayeneye çağırdılar, yarın gelişme hk daha net biseyler konuşulur, zaman gecmiyo sanki
5. Gün embriyosu 6.7. gün çıkmış canım genelde okudum tek tek
Statera plus ise içeriği çok iyi bende araştırmıştım ama eczanelerde bulamamıştımevet doktor verdi tüm vitaminleri kapsıyo içinde ayrıca yumurta gelişimine yardımcı demişti yani zaten devlet ödemiyo ben kendim alıp kullanıyorum eczaneden 300 tl gibi bi fiyatı var. birde bu stateraya ismi çok benzer bi psikoloji ilacı varmış onunla karıştırmasınlar aman eczanede diyede tembihledi
Aaa seninde tavmergen, beni de tam 1 hafta sonra kontrole çağırdılar, yarın 13,30 da randevum var.ilk muayenede herşeyin normal olduğunu tedaviye hemen baslayacabilecegimizi söylediler senden farkli sadece arada e2 tahlili istemisler benden, irtibatta olalim KilyaŞundan dolayı soruyorum canım bende Tavmergen ivf de başladım tedaviye. Iğnelere başladım. Ancak bir hafta sonraya verdiler bir dahaki muayeneni. Ara çok uzun geldi. Arada ne kan ne bir şey istemediler. Bende tedirgin oldum. Günlerdir de düşünüp duruyorum niye bana böyle yapılıyor. Zaten yumurtalar iyi değil mi ? Giden birine danışmak adına sordum. Yarın muayenem var işte. Hayırlısı olsun canım inşallah...
Bana da 1 de burada olun denildi az önceAaa seninde tavmergen, beni de tam 1 hafta sonra kontrole çağırdılar, yarın 13,30 da randevum var.ilk muayenede herşeyin normal olduğunu tedaviye hemen baslayacabilecegimizi söylediler senden farkli sadece arada e2 tahlili istemisler benden, irtibatta olalim Kilya
evet statera plus her eczanede olmuyo gittiğim hastaneye yakın bi eczane var bende bi orada bulabiliyorumStatera plus ise içeriği çok iyi bende araştırmıştım ama eczanelerde bulamamıştım
Aynı zamanlarda orda olcaz yakamıza kirmizi karanfil takalimBana da 1 de burada olun denildi az önceaynen bana da başlanabilir denildi. Herkes 2 günde bir kontrole giderken bende ne var diye diye kafayı yedim aradım hemşireyi sekreteri öyle olduğunu onayladılar. Açıkçası moralim bozuk geçirdim . Bana fostimon ve merional verildi. Senin ganolf demistin sanırım belki ilaçlardandır . Tahlil istemeleri ekstra. Evet iletişimde kalalım canım. Hayırlısı olsun :)
Canım bende statera kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum onlar adresine ücret almadan getiriyo. Kapıda ödeme yapıyorumStatera plus ise içeriği çok iyi bende araştırmıştım ama eczanelerde bulamamıştım
Aynı zamanlarda orda olcaz yakamıza kirmizi karanfil takalim
Hepimiz için hayırlısı olsun canım
Insallahhhhh çifte bayram yapalımamin inşallah canım. Tedavide aynı zamanlamada olacak. Güzel haberlere diyelim ❣
Ben rizedeyim de tedavi için istanbula gitmiştim sedat kadanalı idi doktorumben doktora tedavi için gittiğimde direkt biosteronu verdi birde e vitamini b12, falan gibi ayrı ayrı vitaminler vermişti sonra da biosteron kullan bunun içinde tüm vitaminler var ayrıca yumurta destekleyicide dedi ona başlattı diğer vitaminleri bıraktırıp hangi ildesiniz doktorunuz kim
Dün sabah yaptırdım 115 çıktı sonuç bakalım artacak mısincazli canim test yaptinmi sen? Yoksa test gununu mu bekliyorsun?
Hayırlısı olsun canım ne güzel kaçıncı gununduuDün sabah yaptırdım 115 çıktı sonuç bakalım artacak mı
Amin canım sağol dün 9. Günümdü 3. Gün embriyosuHayırlısı olsun canım ne güzel kaçıncı gununduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?