- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
İnşallah. O kadar mutsuzum ki....Belki bir günde ne kadar büyüyo ya da büyüyo mu ona bakacaktır. Benim soldakiler 14 te kalmıştı mesela ne ileri ne geri inşallah 4 ü de olgundur ve döllenir
Mutsuz olmayın, amh değerinize göre 4yumurta iyi. En az 18 19 olmadan toplamazlarİnşallah. O kadar mutsuzum ki....
Olacak mı asıl korkum o şu an. Dozlarda az değildi ama dedi doktor. Ondan biraz sanki cevap vermiyor gibi hissettim... Bakalım yarın daha netleşir. Günler geçmek bilmedi zaten bu süreçte...Mutsuz olmayın, amh değerinize göre 4yumurta iyi. En az 18 19 olmadan toplamazlar
Dua et şu mübarek günlerde Rabbim gönülden isteyeni illaki geri çevirmeZ en uygun zamanda dilediğin gerçekleşir inşallahİnşallah. O kadar mutsuzum ki....
Amiin canım. İnşallah. Herkes için... Hep şuanda da öyle gerçi. Kadın olmak ne zor ne zor diye yakınırdım. Annelik nasip olur mu bilmem. Ama bu süreç kadınlara olan bakışımı farklı bir noktaya taşıdı. Herkes o kadar şefkatle yaklaşıyor ki... İğnelerimi kendim yapamıyorum. Hastaneye gidiyorum. Hemşireler sırada bekleyen bayan hastalar öyle güzel, sıcak, duayla bakıyorlar. Burada sizler...Müthiş bir bağ var bu konuda. Destek var. İçimizde annelik hassasiyeti var sonuç ne olursa olsun.Dua et şu mübarek günlerde Rabbim gönülden isteyeni illaki geri çevirmeZ en uygun zamanda dilediğin gerçekleşir inşallah
Inşallah güzel sonuçlar elde edersin . Çok zor durum. Benim de psikolojim aşırı bozuk. Gerginim.Yoldayım ve muayeneye gidiyorum. Ona göre opu için zaman belirlenecek. Opu nasıl geçti ? Ağrı sızı anlamında. Bir de kaç dakika sürüyor işlem ? Güzel haberlerle inşallah
Kilya herşey çok güzel olacakAmiin sağ olun. Inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şu an hastanedeyim. 4 tane olduğunu söyledi doktor ultrasonda. Biraz motivasyonum düştüiğnelere devam diyecek sanırım. Yine de elimizden geldiği yere kadar devam . Ne yapalım
❣Kilya herşey çok güzel olacak1 tane bile yeter unutma, yeterki kaliteli olsun
Canım çok üzüldüm...benim tüp bebek sürecim negatif sonuçlandı arkadaşlar sizlere bol şans
Değerlerden anlamıyorum henüz ama sonradan düzelmez mi ? Doktor ne dedi ? Hayırlısı olsun canım ☹Bıgünkü sonucum 226 çıktı tam 2 katı bile olamamış
Bıgünkü sonucum 226 çıktı tam 2 katı bile olamamış
Doktor notmal dedi ama benim işk gebeliğimde değerim iki katını geçmişti o yğDen endişe ettimDeğerlerden anlamıyorum henüz ama sonradan düzelmez mi ? Doktor ne dedi ? Hayırlısı olsun canım ☹
İlki 9. Gün 115 11. Gün 226 çıktı doktorum da öyle söyledi ama işte endişeleniyo insanÖnceki değerin kaçtı bilmiyorum canım ama yüzde 70 kadar artsada sorun olmuyor sıkma hemen canını. Bebişini üzme bence ☺
İlki 9. Gün 115 11. Gün 226 çıktı doktorum da öyle söyledi ama işte endişeleniyo insan
Doktorunuz biliyordur eminim hiç canınızı sıkmayın. Sabredin biraz daha. Güzel sonuçlar alacaksınız inşallah...Doktor notmal dedi ama benim işk gebeliğimde değerim iki katını geçmişti o yğDen endişe ettim
13 mayıs pazartesi transfer oldum canim. Yarın 5inci gunumiki tane kullan dedi dr,
ama iki tane kullandığımda kalbimde bıçak saplanma hissi oluyor,
hiborla mı alakalı bilmiyorum ama ...
dün bir tane yaptım,
asprin de içmedim,
bu günde bir tane yapmayı düşünüyorum bi de aspirn içerim,
dr a mesaj atmıştım,
iki tane hibor kullan demişti...
yarın kontrolüm var konuşacağım,
sen transfer oldun mu
Istanbul mu ankara mi canim bende MemorialdeyimBen 1 sene once asilama yaptim tutmadi simdi tup bebek tedavisi goruyorum yumurtalarim donduruldu simdi haziranda transferim var cok heyecanliyim cokta korkuyorum ama ben memorialda tedavi göruyorum sizler nerde tedavi goruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?