2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Mutsuz olmayın, amh değerinize göre 4yumurta iyi. En az 18 19 olmadan toplamazlar
Olacak mı asıl korkum o şu an. Dozlarda az değildi ama dedi doktor. Ondan biraz sanki cevap vermiyor gibi hissettim... Bakalım yarın daha netleşir. Günler geçmek bilmedi zaten bu süreçte...

Dua et şu mübarek günlerde Rabbim gönülden isteyeni illaki geri çevirmeZ en uygun zamanda dilediğin gerçekleşir inşallah
Amiin canım. İnşallah. Herkes için... Hep şuanda da öyle gerçi. Kadın olmak ne zor ne zor diye yakınırdım. Annelik nasip olur mu bilmem. Ama bu süreç kadınlara olan bakışımı farklı bir noktaya taşıdı. Herkes o kadar şefkatle yaklaşıyor ki... İğnelerimi kendim yapamıyorum. Hastaneye gidiyorum. Hemşireler sırada bekleyen bayan hastalar öyle güzel, sıcak, duayla bakıyorlar. Burada sizler...Müthiş bir bağ var bu konuda. Destek var. İçimizde annelik hassasiyeti var sonuç ne olursa olsun.

Kilya herşey çok güzel olacak 1 tane bile yeter unutma, yeterki kaliteli olsun

13 mayıs pazartesi transfer oldum canim. Yarın 5inci gunum

Kızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diye Diğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için acayip günlerce damarım ağrıdı açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum.

Ben 1 sene once asilama yaptim tutmadi simdi tup bebek tedavisi goruyorum yumurtalarim donduruldu simdi haziranda transferim var cok heyecanliyim cokta korkuyorum ama ben memorialda tedavi göruyorum sizler nerde tedavi goruyorsunuz

Ben 1 sene once asilama yaptim tutmadi simdi tup bebek tedavisi goruyorum yumurtalarim donduruldu simdi haziranda transferim var cok heyecanliyim cokta korkuyorum ama ben memorialda tedavi göruyorum sizler nerde tedavi goruyorsunuz
Istanbul mu ankara mi canim bende Memorialdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…