- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
İzmir irenbe, Ankara Gürgan klinikte denedim.Benimki gibiymiş sizin durumda.siz nerde tüp bebek yaptırıyorsunuz
Hiç bir sakınca yok ben bütün ev işlerimi yaptım kızımı okula götürüp getirdim hatta cam bile sildim
Hiç bir sakınca yok ben bütün ev işlerimi yaptım kızımı okula götürüp getirdim hatta cam bile sildim
Canım emin ol böyle düşünen hatta uygulayan tek sen değilsin. Bi arkadaşım var 12 gün boyunca yataktan çıkmadı yemeği önüne geldi. Sonucu pozitifti. Onun etkisinde kaldim bende hep. Sanki yatmak zorundaymışım gibi. Yattikca stres oldum iyiceİlk tüp bebek denemem o yüzden sanırım biraz korkuyorum. Kimse bilmiyor bide ailelerimiz dahil, bana yardım edicek kimsede yok yarın bi kaç çeşit yemek yapıcam en azından bikaç gün kolaylık olur. Sonrasında sadece yemek yapmak için kalkarım herhalde. Ay ben çokmu pimpirikleniyorum
Canım emin ol böyle düşünen hatta uygulayan tek sen değilsin. Bi arkadaşım var 12 gün boyunca yataktan çıkmadı yemeği önüne geldi. Sonucu pozitifti. Onun etkisinde kaldim bende hep. Sanki yatmak zorundaymışım gibi. Yattikca stres oldum iyice
Seni merak ediyordum alyacım. PRP biraz para tuzağı açıkçası. 5 bin TL gibi rakamlar dönüyor. Sen beslenmene dikkat et, moralini de iyi tutmaya çalış. İnşallah güzel şeyler olacak.Yok olmadı ne yazık ki.5.güne çıkamadı embriyolarım.prp yöntemi önerdi doktor bana.şimdi onu araştırıyorum
Alyacım, AMH çok önemli bir test. Onu muhakkak yaptır ve de özellikle genetik test de yaptır.Beni doktorum Acıbadem maslaktaki Bülent ve yiğit hoca ile görüştürdü.Yiğit hoca prp önerdi kalite için ama çok yeni bir uygulama olduğu için kafamda soru işaretleri var eşime imsi uygulandı zaten onda hiç sıkıntı yoktu son testte.fsh 5 civarı ama amh hiç ölçtürmedi doktor.adetin 2.günü 8den fazla görünüyordu yumurta.evet onu bende duydum bi de ozon tedavisi ve akupunktur yaptırcam yazın
İlk tüp bebek tedavisini şubatta oldum 8 yumurta toplandı hiç biri işleme giremedi kalitesiz olduğu için.ikinci tedaviyi bu ay oldum 6 olgun yumurta toplandı sadece 3ü döllendi 3.gün biraz gelişimleri yavaşladı transferden vazgeçilip 5.güne bekletildi.5.güne de hiç biri çıkmadı.kasımdan beri spor yapıyorum kilolu olmadığım halde.hep akdeniz usulü beslendim gonamax impryl artmed omega 3 aldım.arı sütü propolis yedim 3 ay aralıksız.galiba çok fazla antioksidan aldığım için oksidan oldu vücuttabir de ben de pıhtılaşma var ozon tedavisi iyi gelebilir dedi ayrıca çok stresliyim onun için de akupunktur önerdi siz ne durumdasınız
Merhabalar. Embriyo sağlamlığı bir yana, tüplerde tıkanıklık olması, rahim içinde sıvı da embriyo tutunmasını etkiliyor.Yumurtalar dölleriniyor ama 3. Günden sonra yaşamıyor. Histereskopi 2 kere yaptırdım çizikte atıldı bende fayda sağlamadı.Aslımda embriyo sağlamsa hertürlü tutunuyor. Şubatta Era yaptırdım o da normal çıktı. Size tavsiyem kalsiyum iyonofor uygulatın, benim ikinci tedavide 15 yumurtanın 7 sine uygulanmış 6 sı döllenmiş, kalan 8 e uygulamamışlar 4 tanesi döllenmiş, bu tedavide hepsine uygulanacak. Hayıt tohumu var ama içemiyorum onu kapsül olunca düzenli kullanıyorum , kapsüller de bitkisel o yüzden sıkıntı olmuyor
Benim yapılması gereken herşey yapıldı, rahim filmi histereskopi, çizik atma, Era testi hiçbir sorun çıkmadı.Amh 2.17 yaş 31 hormonlar normal fsh 9 bucuk biraz yüksek sanırım. Temmuzda son olarak serum tedavisi uygulanacak başka da yapacağım birşey kalmadı sanırım.Seni merak ediyordum alyacım. PRP biraz para tuzağı açıkçası. 5 bin TL gibi rakamlar dönüyor. Sen beslenmene dikkat et, moralini de iyi tutmaya çalış. İnşallah güzel şeyler olacak.
Alyacım, AMH çok önemli bir test. Onu muhakkak yaptır ve de özellikle genetik test de yaptır.
Boşu boşuna zaman kaybediyor olabilirsin.
Proteini de es geçme derim. Aslında bunlar hep bahane en önemlisi moral...
Merhabalar. Embriyo sağlamlığı bir yana, tüplerde tıkanıklık olması, rahim içinde sıvı da embriyo tutunmasını etkiliyor.
Muhakkak rahim filmini çektirin, ihmal etmeyin.
Aslında AMH çok iyi senin, yaşın da genç. Normal yolla hamilelik için ne gibi engelin var acaba?Benim yapılması gereken herşey yapıldı, rahim filmi histereskopi, çizik atma, Era testi hiçbir sorun çıkmadı.Amh 2.17 yaş 31 hormonlar normal fsh 9 bucuk biraz yüksek sanırım. Temmuzda son olarak serum tedavisi uygulanacak başka da yapacağım birşey kalmadı sanırım.
Eşimde morfoloji 2-1 di, ileri hızda düşüktü biraz, doktorlara göre sorun değil ama bu etkiliyor olabilir birde varikosel vardı.9 ay önce ameliyat oldu eşim değerler düzeliyor bizde bekliyoruz belki olur diyeAslında AMH çok iyi senin, yaşın da genç. Normal yolla hamilelik için ne gibi engelin var acaba?
Eşinde mi sorun var?
Teşekkür ederim canım inşallah seninkiler tutunur.Diyelim ki AMH ölçtürdüm bunun bana ne gibi bir yararı olacak.düşük olsa da aynı yöntemler öneriliyor yüksek olsada.Burda okuduğum kadarıyla bu değer rezerv ile ilgili.Ve çok düşük bile olsa hamile kalanlar oluyor.Bana hiç bir doktor gerek görmedi bu testiSeni merak ediyordum alyacım. PRP biraz para tuzağı açıkçası. 5 bin TL gibi rakamlar dönüyor. Sen beslenmene dikkat et, moralini de iyi tutmaya çalış. İnşallah güzel şeyler olacak.
Alyacım, AMH çok önemli bir test. Onu muhakkak yaptır ve de özellikle genetik test de yaptır.
Merhabalar. Embriyo sağlamlığı bir yana, tüplerde tıkanıklık olması, rahim içinde sıvı da embriyo tutunmasını etkiliyor.
Şimdilik prp yi sonraya bıraktım ozon tedavisi ve akupunktura yöneleceğim yazın.Doktor önermişti kalite için ikisini de.Genetik test olarakta sadece preferik kanda kromozom istedi.onu da okul kapanınca yaptırcam.Seni merak ediyordum alyacım. PRP biraz para tuzağı açıkçası. 5 bin TL gibi rakamlar dönüyor. Sen beslenmene dikkat et, moralini de iyi tutmaya çalış. İnşallah güzel şeyler olacak.
Bizde de kimse bilmiyordu o yüzden herşeyi kendim yaptım canım ara ara yürüyüş yap evin içinde ben 4. Gün işe bile başladımİlk tüp bebek denemem o yüzden sanırım biraz korkuyorum. Kimse bilmiyor bide ailelerimiz dahil, bana yardım edicek kimsede yok yarın bi kaç çeşit yemek yapıcam en azından bikaç gün kolaylık olur. Sonrasında sadece yemek yapmak için kalkarım herhalde. Ay ben çokmu pimpirikleniyorum
Transfer günü Allah’a emanet et embriyonu tutar inşallahEvet canım psikolojik olarak yatmazsam negatif olursa kendimi suçlarmısım gibi düşünüyorum. Keşke yatsaydım dermiyim. Daha transfer olmadan sardı beni endişelerTaktir allahtan tabiki.
benim 9 Mayıs’ta transfer olmuştu 18 Mayıs’ta idrar testinde pozitifi gördüm darısı başına canımMerhaba arkadaşlar benim de 10 Mayısta transferim oldu Çarşamba günü test tarihim.Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah
Baksana göğsünde yeşil damarlar belirgin mi ben öyle anladım pozitifMerhaba arkadaşlar benim de 10 Mayısta transferim oldu Çarşamba günü test tarihim.Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeb
benim 9 Mayıs’ta transfer olmuştu 18 Mayıs’ta idrar testinde pozitifi gördüm darısı başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?