2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Hiç bir sakınca yok ben bütün ev işlerimi yaptım kızımı okula götürüp getirdim hatta cam bile sildim

İlk tüp bebek denemem o yüzden sanırım biraz korkuyorum. Kimse bilmiyor bide ailelerimiz dahil, bana yardım edicek kimsede yok yarın bi kaç çeşit yemek yapıcam en azından bikaç gün kolaylık olur. Sonrasında sadece yemek yapmak için kalkarım herhalde. Ay ben çokmu pimpirikleniyorum

Canım emin ol böyle düşünen hatta uygulayan tek sen değilsin. Bi arkadaşım var 12 gün boyunca yataktan çıkmadı yemeği önüne geldi. Sonucu pozitifti. Onun etkisinde kaldim bende hep. Sanki yatmak zorundaymışım gibi. Yattikca stres oldum iyice

Kizlar cok sacma bi soru sorucam doktorlar ultrason da embriyoyu biraktiklari yeri görüyorlar ya, tam kenara bıraksalar da tutunsa olmuyor mu? Benimki ortaya birakti sanki

Evet canım psikolojik olarak yatmazsam negatif olursa kendimi suçlarmısım gibi düşünüyorum. Keşke yatsaydım dermiyim. Daha transfer olmadan sardı beni endişeler Taktir allahtan tabiki.

Günaydın...
Kafamız oldukça dolu olduğu için son anda bir kararla 4 günlüğüne tatile çıktık.
Çarşamba günü doktorumdan haber geldi. 2 embriyom dondurulmuştu, bunların kalitesinin transfer için yeterli olduğunu ve 2. adetle transfer gününü belirleyeceklerini söylediler. 2si birden transfer olacakmış. Öyle karar verilmiş.

Yok olmadı ne yazık ki.5.güne çıkamadı embriyolarım.prp yöntemi önerdi doktor bana.şimdi onu araştırıyorum
Seni merak ediyordum alyacım. PRP biraz para tuzağı açıkçası. 5 bin TL gibi rakamlar dönüyor. Sen beslenmene dikkat et, moralini de iyi tutmaya çalış. İnşallah güzel şeyler olacak.

Alyacım, AMH çok önemli bir test. Onu muhakkak yaptır ve de özellikle genetik test de yaptır.
Boşu boşuna zaman kaybediyor olabilirsin.

Proteini de es geçme derim. Aslında bunlar hep bahane en önemlisi moral...

Merhabalar. Embriyo sağlamlığı bir yana, tüplerde tıkanıklık olması, rahim içinde sıvı da embriyo tutunmasını etkiliyor.
Muhakkak rahim filmini çektirin, ihmal etmeyin.

Benim yapılması gereken herşey yapıldı, rahim filmi histereskopi, çizik atma, Era testi hiçbir sorun çıkmadı.Amh 2.17 yaş 31 hormonlar normal fsh 9 bucuk biraz yüksek sanırım. Temmuzda son olarak serum tedavisi uygulanacak başka da yapacağım birşey kalmadı sanırım.

Aslında AMH çok iyi senin, yaşın da genç. Normal yolla hamilelik için ne gibi engelin var acaba?
Eşinde mi sorun var?

Aslında AMH çok iyi senin, yaşın da genç. Normal yolla hamilelik için ne gibi engelin var acaba?
Eşinde mi sorun var?
Eşimde morfoloji 2-1 di, ileri hızda düşüktü biraz, doktorlara göre sorun değil ama bu etkiliyor olabilir birde varikosel vardı.9 ay önce ameliyat oldu eşim değerler düzeliyor bizde bekliyoruz belki olur diye

Teşekkür ederim canım inşallah seninkiler tutunur.Diyelim ki AMH ölçtürdüm bunun bana ne gibi bir yararı olacak.düşük olsa da aynı yöntemler öneriliyor yüksek olsada.Burda okuduğum kadarıyla bu değer rezerv ile ilgili.Ve çok düşük bile olsa hamile kalanlar oluyor.Bana hiç bir doktor gerek görmedi bu testi

Şimdilik prp yi sonraya bıraktım ozon tedavisi ve akupunktura yöneleceğim yazın.Doktor önermişti kalite için ikisini de.Genetik test olarakta sadece preferik kanda kromozom istedi.onu da okul kapanınca yaptırcam.

Bizde de kimse bilmiyordu o yüzden herşeyi kendim yaptım canım ara ara yürüyüş yap evin içinde ben 4. Gün işe bile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…