2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Bizde de kimse bilmiyordu o yüzden herşeyi kendim yaptım canım ara ara yürüyüş yap evin içinde ben 4. Gün işe bile başladım

Aslında herşey allahtan eğer can verecekse elbet tutunur diyorum. İşyerimde 1 yıl içinde o kadar çok hamile kalıp doguran olduki psikolojim bozuldu sırf bu sebepten 6 senedir severek calıştıgım işimi bıraktım geçen ay bu süreçte evde dinlenmek için. İnşallah karşılığını alabiliriz emeklerimizin.

İnşallah canım inşallah

Eşimde morfoloji 2-1 di, ileri hızda düşüktü biraz, doktorlara göre sorun değil ama bu etkiliyor olabilir birde varikosel vardı.9 ay önce ameliyat oldu eşim değerler düzeliyor bizde bekliyoruz belki olur diye
Sanırım varikosel ameliyatlarında 1 sene gibi bekleme süresi var bebek için.
Bu şekilde biliyorum.
Geçmiş olsun, kadında sorun olmadı mı bebek daha kolay diyorlar hep.

Şöyle ki,
'Yaygın Kullanım amacı kadınların yumurtalık rezervinin ölçümlenmesidir. Kadınlar belli sayıda yumurta ile doğar ve bu yumurtalar her adet ile beraber azalır. AMH testi (over rezervi) yumurtalık kapasitesini ölçmek için kısırlık araştırmasında ve tüp bebek tedavisinde istenir.'

Yumurtaların döllenip 5. güne gitmiyor. Belki de yumurta kalitende bir sorun olabilir. AMH 'ın çok düşük olması da yumurta sayısını ve sonrasını etkiliyor. Misal ben... AMH ım 0.79 hem yumurta sayım az, hem de 5. güne giden embriyom çok az. Bunlar doğrudan AMH ile ilgili. AMH düzeltilemez zaten diye sırf doktorun istemiyle de baktırmaman olmaz. Sadece bir kez kan vermeye bakar. Elbette seçim senin.

Şimdilik prp yi sonraya bıraktım ozon tedavisi ve akupunktura yöneleceğim yazın.Doktor önermişti kalite için ikisini de.Genetik test olarakta sadece preferik kanda kromozom istedi.onu da okul kapanınca yaptırcam.
Alyacım, genetik testler devlette 1.5 aydan önce çıkmıyor. Özelde ise ciddi paralar. 3500-4000 TL arası.
Keşke bunun için acele etsen. Okulların kapanınca da sonuçların elinde olur.

Merhaba arkadaşlar benim de 10 Mayısta transferim oldu Çarşamba günü test tarihim.Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah
İnşallah istediğin gibi olur.

Amh diyelim ki düşük bunun için yapılacak birşey yoksa bence baktırmamak en iyisi.bi de onun için strese girmeyelim zaten bu uzun yol apayrı bir stres ben de çok stresli bir yapıda olduğum için baktırmayım .doktorum gerek yok dedi zaten belli ki senin az dedi.tabi bunu neye göre dedi bilmiyorum.testler için acelem yok şu an psikolojik açıdan iyi değilim bir süre uzak kalmak istiyorum.Eşimi baba yapamıyorum diye ondan ayrılmayı bile düşünüyorum.o yüzden acelesi yok.

Amh değeriniz düşükse ilaç dozunun düşük olup, daha kaliteli yumurta elde etmeye çalışılır. Size birde Aret kamar var istanbulda klomenle yada çol düşük dozda kaliteli yumurta elde ediyor bir araştırın derim.

Sizin sorununuz tek taraflı değil, eşinizin değerleri ile zaten normal yolla gebelik zor oyüzden kendinizi suçlamayı bırakın bence. Siz onu baba yapamıyorsanız, o da sizi anne yapamıyor ayrıca Allahın bi bildiği vardır kendinizi toplayın bence.Bakın bende 7 yıllık evliyim 6 yıldır uğraşıyorum evet bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama bu benim kusurum değil benim yumurtalarım iyi değilse eşimin de spermleri iyi değil napalım, herkesin çocuğu olacak diye birşey yok. Evlilik çocukla yürüyen birşey değil. Rahat olun, umutlu olun, olacağına inanın.

Zaten ikinci tedavide düşük doz kullanıldı.Bülent Tıraş ı deneyeceğim sanırım.

Merhaba Arkadaslar benim 5 negatif denemem oldu.2 defa da tedavi görüp gelişmeyen embiryolar oldu.Bu arada 44 yaşındayım.18 yaşlarda polikistik o ver hastalığı nedeni ile yıllarca doğum kontrol hapı kullandım.Bu ay mamografi cektirdigimde yıllarca hormon aldığım dan mema emari istendi.Iki memede küme yapmis kalfikasyon işlenmişti diyor.Boyle bir durum la karşılaşan varmi

Eşimin değerleri düzelmiş embriyolog eşinizin değerlerine baktık hiç bir sıkıntı kalmamış normal yollarla olur dedi.öyle olmasa bile tüple bir problemi kalmıyor düzgün spermler toplanıyor.şu kalite ne illet bir olaymış nasıl düzelir o bile belli değil.Kafamı toplayıp Bülent Tıraşa randevu alcam.Laboratuvar olarakta sanırım en iyi yerlerden biri orası.bu sürede ozon ve akupunkturla rahatlamayı düşünüyorum Allah hepimize bol sabırlar versin.

Bence Bülent beyi bidaha düşünün, çok memnun değiller sanki o doktordan.
Aaa ben de tam tersini biliyorum doktorum ona yönlendirdi beni.gidebileceğin en tepe nokta orası dedi.Bir arkadaşımda onunla hamile kaldı.Kafam şu an baya karıştı

Aaa ben de tam tersini biliyorum doktorum ona yönlendirdi beni.gidebileceğin en tepe nokta orası dedi.Bir arkadaşımda onunla hamile kaldı.Kafam şu an baya karıştı
Kafanızı karıştırmayayım, ben burada duyduklarımdan yola çıkarak yazdım belki sana iyi gelecek.hayırlısı olsun sizin için

Bulent Tiras , medyada cok fazla gorundukleri icin bu kadar populer.. yer arayisinda olunca insan, ilk akla gelen ilk 3 yerden biri oluyor. Randevu alip gittigimde yaklasik 1.5 saat bekletildim, o sirada kendimi mezbahanede gibi hissettim. bir kere basladiktan sonra 2. denemeye kalan bir suru insan vardi. Bruksel Tup Bebek merkezi ile gorustum. Orasida icime sinmedi. hicbir test olmadan gel baslayalim modunu tercih etmiyoruz. Biyokimya, hormon, esimin degerleri bir baktiniz mi ki de gel diyorsunuz hemen.. Aret Kamar ve Koc Univ Hastanesi ile de gorusucem. (Amerikan Hastanesi Tup Bebek hakkinda cok negatif birebir yasanmis tecrube dinledim, o yuzden orayi direkt sildik.)

Merhaba. Ben de 3.denememi donmuş son kalan 2 embriyom ile temmuzda yaptırmayı düşünüyorum. Daha önceden 2 negatifim var malesef.

Kızlar merhaba tüp bebeği tutanlar öncelikle hayırlı olsun tedavi süresince estrofem kullanıyoruz ya bu da sanırım tiroit değerlerini yükseltiyor ki bu da bebek için zararlı baktıranınız oldu mu

Koç Üniv.tercihiniz olursa paylaşirmisiniz.Amerikan hangi konuda negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…