- Konu Sahibi _Citlembik_
-
henuz koc universitesi hastanesine gorusmeye gitmedim. prof.dr.baris ata ile gorusmek istiyorum. genel izlenimlerimi yazicam. bu doktor hakkinda burda baslik actim sordum kimse geri donus yapmadi.Koç Üniv.tercihiniz olursa paylaşirmisiniz.Amerikan hangi konuda negatif
Kalsiyum iyonofor nedir canımYumurtalar dölleriniyor ama 3. Günden sonra yaşamıyor. Histereskopi 2 kere yaptırdım çizikte atıldı bende fayda sağlamadı.Aslımda embriyo sağlamsa hertürlü tutunuyor. Şubatta Era yaptırdım o da normal çıktı. Size tavsiyem kalsiyum iyonofor uygulatın, benim ikinci tedavide 15 yumurtanın 7 sine uygulanmış 6 sı döllenmiş, kalan 8 e uygulamamışlar 4 tanesi döllenmiş, bu tedavide hepsine uygulanacak. Hayıt tohumu var ama içemiyorum onu kapsül olunca düzenli kullanıyorum , kapsüller de bitkisel o yüzden sıkıntı olmuyor
Yumurtaların döllenme kapasitesini arttırıyor. Döllenme az yada olmuyorsa uygulanıyor.Kalsiyum iyonofor nedir canım
Canım ordaki sekreterler bu konu hakkında gerekli bilgiyi mutlaka verirler. Sadece transfer ucreti ödüyorsun. Ben sadece transfer icin 3.650 lira ödedim mesala. Bugün transferin 10.gunumerhaba bende 2. tüp bebek tedavimi haziranda yapacağım. İlk tüp bebek her şey yolunda olmasına rağmen tutmadı hayırlısı böyleymiş. 2.si için bekliyorum adetimin olmasını .
Kafama takılan bir soru var dondurulmuş embriyo çözülmesine ücret ödeniyor mu yoksa transfer ücretini mi ödeyeceğiz bilgi verirseniz sevinirm. istanbul anadolu hastahanesinde tedavimi yaptırıyorum.
hımm anladım canım çok sağol ya yoksa altından kalkılmıyor rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah gönlünün muradını hayırlısı ile versin canım benim.Canım ordaki sekreterler bu konu hakkında gerekli bilgiyi mutlaka verirler. Sadece transfer ucreti ödüyorsun. Ben sadece transfer icin 3.650 lira ödedim mesala. Bugün transferin 10.gunu
Canım benim 3.denemem. ve bugün kan vericem. Bu duaların çok iyi geldi harika moral oluyo. Sende asla pes etme. Savaşa devam. Biliyorum maddi manevi yıpranıyoruz ama olacağına inan ve hep önüne bakhımm anladım canım çok sağol ya yoksa altından kalkılmıyor rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah gönlünün muradını hayırlısı ile versin canım benim.
aynen canım benım yüce rabbim şu mübarek günlerde kucaklarımı doldurmayı naip etsin.Canım benim 3.denemem. ve bugün kan vericem. Bu duaların çok iyi geldi harika moral oluyo. Sende asla pes etme. Savaşa devam. Biliyorum maddi manevi yıpranıyoruz ama olacağına inan ve hep önüne bak
arkadaşlar merhaba ayın 18 inde tedaviye gonal f yle başladım.4 gün kullandım.çarşamba kontrole gittim gonal f merional ve cetrotide eklendi.cumartesi tekrar gideceğim.haftaya çarşamba perşembe yumurtalar toplanır dendi inşallah hayırlısı olur.yalnız ben iğneleri kullanırken ufak çaplı bir kriz yaşadım gonal f yi sorunsuz vurdum merionali aşılamada kullanmıştım daha önce ama ilacı enjektörle çekerken sorun yaşadım.ilacı enjektöre çekiyorum ama hava baskı yapıyor ve ilaç flakona geri doluyor.yani formlara baktım ama kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş.çekene kadar akla karayı seçtim ve yaptım bir şekilde.sorun bitti mi hayır. cetrotide de dedim bu kolay tüp kırma yok direk toza enjekte edip çekeceğim ama hiçç öyle olmadı.neler yaşadım o dakikalar anlatamam.ilacı çekemiyorum çekmemle flakona boşalması bir oluyor.büyükle çekemedim diye küçüğü taktım o hiç olmadı.iğnenin ucunu yamulttum kan ter gözyaşı içinde kaldın ve iyice panik oldum.ilacı aldığım gibi altımda pijama eczaneye koştum.bir yandan ağlıyorum 2 genç çocuk vardı kalfa sanırım ben dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve batırdım mahvettim.çocuk iğneyi aldı tamam hallederiz diyo hayır diyorum her şey bitti iki gözüm iki çeşme.çocuklara da trip attım.neyse ilacı çekti ve bana verdi ben iğneyi yaptım sonunda.ayakkabımı bile bağlamamışım onlar bağladı.tüm mahallem tüp bebek tedavisi gördüğümü öğrendi sanırm"neyse sonra eve gelir gelmez merkezi aradım hemşire iğneyi yaptıysam hiçbir sorun olmadığını söyledi biraz da hemşireye ağladım.forumlara baktım sanırım benden başka kimse böyle bir sorun yaşamamış bu da benim başarım sanırım.aslında açıklayıcı videolar varmış ama bugünkü olaylardan sonra vuramam herhalde.aile hekimine gideceğim.yani hep ufak tefek bir aksilikler oluyor hayalimdeki gibi ilerlemiyor ama önemli olan sonucun güzel olması.herkese hayırlı tedaviler inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben de ilk tedavimi 2 hafta önce oldum. Transferim nasipse yaza.. iğneleri uygularken aynı korkuları ben de yaşadım hatta şehir dışından gidip bir otelde kalmam gerekti, hemşire cetrotide ın uygulamasını anlatırken de akşam kendim uygularken de yalnızdım eşim ertesi gün gelebildi. Bende de alerji yaptı vs.. ama hemşire bana şöyle anlattı cetrotide ı. Dedi ki ilacı şırıngaya çektikten sonra parmağınla destekle ki bıraktığında ilaç flakona geri boşalmasın.. bir de o kalın uçlu iğneyi flakona sapladığında sıvıyı boşaltıp karışımı geri çekerken iğnenin delik kısmı aşağı baksın ki şişenin dibindeki tüm sıvıyı çekebilesin.. bir de şişede az bişey kalsa da sorun olmıcağını söyledi. İğne ucunu değiştirip vurmadan önce de havasını almak için bir damla kadar aksın mühim değil demişti. bu şekilde uyguladım ve sorun yaşamadım.. umarım açıklayıcı olabilmişimdir.. yine için rahat etmezse uygulamasını hemşiredenden birkez daha detaylı gösterip anlatmasını isteyebilirsin..arkadaşlar merhaba ayın 18 inde tedaviye gonal f yle başladım.4 gün kullandım.çarşamba kontrole gittim gonal f merional ve cetrotide eklendi.cumartesi tekrar gideceğim.haftaya çarşamba perşembe yumurtalar toplanır dendi inşallah hayırlısı olur.yalnız ben iğneleri kullanırken ufak çaplı bir kriz yaşadım gonal f yi sorunsuz vurdum merionali aşılamada kullanmıştım daha önce ama ilacı enjektörle çekerken sorun yaşadım.ilacı enjektöre çekiyorum ama hava baskı yapıyor ve ilaç flakona geri doluyor.yani formlara baktım ama kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş.çekene kadar akla karayı seçtim ve yaptım bir şekilde.sorun bitti mi hayır. cetrotide de dedim bu kolay tüp kırma yok direk toza enjekte edip çekeceğim ama hiçç öyle olmadı.neler yaşadım o dakikalar anlatamam.ilacı çekemiyorum çekmemle flakona boşalması bir oluyor.büyükle çekemedim diye küçüğü taktım o hiç olmadı.iğnenin ucunu yamulttum kan ter gözyaşı içinde kaldın ve iyice panik oldum.ilacı aldığım gibi altımda pijama eczaneye koştum.bir yandan ağlıyorum 2 genç çocuk vardı kalfa sanırım ben dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve batırdım mahvettim.çocuk iğneyi aldı tamam hallederiz diyo hayır diyorum her şey bitti iki gözüm iki çeşme.çocuklara da trip attım.neyse ilacı çekti ve bana verdi ben iğneyi yaptım sonunda.ayakkabımı bile bağlamamışım onlar bağladı.tüm mahallem tüp bebek tedavisi gördüğümü öğrendi sanırm"neyse sonra eve gelir gelmez merkezi aradım hemşire iğneyi yaptıysam hiçbir sorun olmadığını söyledi biraz da hemşireye ağladım.forumlara baktım sanırım benden başka kimse böyle bir sorun yaşamamış bu da benim başarım sanırım.aslında açıklayıcı videolar varmış ama bugünkü olaylardan sonra vuramam herhalde.aile hekimine gideceğim.yani hep ufak tefek bir aksilikler oluyor hayalimdeki gibi ilerlemiyor ama önemli olan sonucun güzel olması.herkese hayırlı tedaviler inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Aslında benim hemşirem tek tek göstermişti. Sonra da eve gelince youtubeta hepsinin videosu varmıi detaylı oradan da destek almıştık. İnşallah şifa olur sizearkadaşlar merhaba ayın 18 inde tedaviye gonal f yle başladım.4 gün kullandım.çarşamba kontrole gittim gonal f merional ve cetrotide eklendi.cumartesi tekrar gideceğim.haftaya çarşamba perşembe yumurtalar toplanır dendi inşallah hayırlısı olur.yalnız ben iğneleri kullanırken ufak çaplı bir kriz yaşadım gonal f yi sorunsuz vurdum merionali aşılamada kullanmıştım daha önce ama ilacı enjektörle çekerken sorun yaşadım.ilacı enjektöre çekiyorum ama hava baskı yapıyor ve ilaç flakona geri doluyor.yani formlara baktım ama kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş.çekene kadar akla karayı seçtim ve yaptım bir şekilde.sorun bitti mi hayır. cetrotide de dedim bu kolay tüp kırma yok direk toza enjekte edip çekeceğim ama hiçç öyle olmadı.neler yaşadım o dakikalar anlatamam.ilacı çekemiyorum çekmemle flakona boşalması bir oluyor.büyükle çekemedim diye küçüğü taktım o hiç olmadı.iğnenin ucunu yamulttum kan ter gözyaşı içinde kaldın ve iyice panik oldum.ilacı aldığım gibi altımda pijama eczaneye koştum.bir yandan ağlıyorum 2 genç çocuk vardı kalfa sanırım ben dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ve batırdım mahvettim.çocuk iğneyi aldı tamam hallederiz diyo hayır diyorum her şey bitti iki gözüm iki çeşme.çocuklara da trip attım.neyse ilacı çekti ve bana verdi ben iğneyi yaptım sonunda.ayakkabımı bile bağlamamışım onlar bağladı.tüm mahallem tüp bebek tedavisi gördüğümü öğrendi sanırm"neyse sonra eve gelir gelmez merkezi aradım hemşire iğneyi yaptıysam hiçbir sorun olmadığını söyledi biraz da hemşireye ağladım.forumlara baktım sanırım benden başka kimse böyle bir sorun yaşamamış bu da benim başarım sanırım.aslında açıklayıcı videolar varmış ama bugünkü olaylardan sonra vuramam herhalde.aile hekimine gideceğim.yani hep ufak tefek bir aksilikler oluyor hayalimdeki gibi ilerlemiyor ama önemli olan sonucun güzel olması.herkese hayırlı tedaviler inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
teşekkürler ederim canım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşallah.bana da anlattı ama heyecan mı beceriksizlik mi korku mu ya da hepsi birleştiği için mi beceremedim..çok güzel anlatmışsın bugün dediğin gibi uygulayacağım inşallah bir sorun yaşamam.hepimizin hayırlı transferleri olsunCanım öncelikle hayırlı olsun. Ben de ilk tedavimi 2 hafta önce oldum. Transferim nasipse yaza.. iğneleri uygularken aynı korkuları ben de yaşadım hatta şehir dışından gidip bir otelde kalmam gerekti, hemşire cetrotide ın uygulamasını anlatırken de akşam kendim uygularken de yalnızdım eşim ertesi gün gelebildi. Bende de alerji yaptı vs.. ama hemşire bana şöyle anlattı cetrotide ı. Dedi ki ilacı şırıngaya çektikten sonra parmağınla destekle ki bıraktığında ilaç flakona geri boşalmasın.. bir de o kalın uçlu iğneyi flakona sapladığında sıvıyı boşaltıp karışımı geri çekerken iğnenin delik kısmı aşağı baksın ki şişenin dibindeki tüm sıvıyı çekebilesin.. bir de şişede az bişey kalsa da sorun olmıcağını söyledi. İğne ucunu değiştirip vurmadan önce de havasını almak için bir damla kadar aksın mühim değil demişti. bu şekilde uyguladım ve sorun yaşamadım.. umarım açıklayıcı olabilmişimdir.. yine için rahat etmezse uygulamasını hemşiredenden birkez daha detaylı gösterip anlatmasını isteyebilirsin..
benim hemşirem de gösterdi ama ben bir an beceremedim bazen stresle savaşımda pek başarılı olamayabiliyorum. ben de videoları izledim tekrar tekrar.sorunsuz gitsin sonuçlar güzel olsun inşallah.çok teşekkürler hepimize şifalar olsunAslında benim hemşirem tek tek göstermişti. Sonra da eve gelince youtubeta hepsinin videosu varmıi detaylı oradan da destek almıştık. İnşallah şifa olur size
Koç Üniv.tercihiniz olursa paylaşirmisiniz.Amerikan hangi konuda negatif
tedaviye başlayanlar inşallah olumlu sonuç alırsınız.ben de bu ay histereskopi oldum.rahim duvarıma çizik atıldı.inşallah önümüzdeki ay dondurulmuş transferi olacağım.benim gibi histereskopi sonrası transfer olan ve olumlu sonuç alan var mı.
Darısı başıma İnşaAllah. Teşekkür ederimBana değil ama arkadaşıma yapıldı. İlk denemede ikizleri bekliyor şu an. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?