- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Hayirlisi ile ins bu sefer tutar canim benim umitsiz degiloz birlikteyiz ve birnirimize destegiz ins olacak hepimizin bebisleri eminim buna surecten haberdar et biziZor kuzum ama en azından tıp diye bşy var çaresiz değilizBenim ilk deneme olumsuz oldu,nisanda 2.denemeye başlayacağım,dondurulmuşum yok maalesef.sebepsiz infertilite sorunumuz
Bende şimdi vitamin kullanıyorum tüp bebek için mucize olsa ne güzel olur rabbim isteyen herkes versin psikolojikmen insan çok yıpranıyorMerhaba arkadaşlar. Bizim 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Eşimin değerleri normal çıktı. Aralık ayında tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik. Tüplerim de açık cıktı ve amh değerim 1.27 cıktı. Doktor bana vakit kaybetmenin lehimize işlediğini istersek bekleyebileceğimizi söyledi. Bizde 3 ay daha beklemeye karar verdik. Bu 3 ay içinde de olmadı. Artık mart ayında Tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik ve doktora randevu için adetimin 2. Gününü bekliyordum. Adetim 2 gün gecikince stresten zannettim yine de test yaptım cok şükür ki pozitifi gördüm. Bu 3 ay boyunca vitamin takviyeleri kullandım ve bunların etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu derdi yaşayan sizlerle de paylaşmak istedim. 3 ay boyunca d vitamini, omega 3 ve koenzim q10 vitamin takviyelerini düzenli kullandım. Umarım sizlere de faydası olur. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Çok şanslısın bundan daha güzel ne olabilir ki maşallah.Allahım Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin,darısı tüm bebiş isteyenlereMerhaba arkadaşlar. Bizim 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Eşimin değerleri normal çıktı. Aralık ayında tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik. Tüplerim de açık cıktı ve amh değerim 1.27 cıktı. Doktor bana vakit kaybetmenin lehimize işlediğini istersek bekleyebileceğimizi söyledi. Bizde 3 ay daha beklemeye karar verdik. Bu 3 ay içinde de olmadı. Artık mart ayında Tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik ve doktora randevu için adetimin 2. Gününü bekliyordum. Adetim 2 gün gecikince stresten zannettim yine de test yaptım cok şükür ki pozitifi gördüm. Bu 3 ay boyunca vitamin takviyeleri kullandım ve bunların etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu derdi yaşayan sizlerle de paylaşmak istedim. 3 ay boyunca d vitamini, omega 3 ve koenzim q10 vitamin takviyelerini düzenli kullandım. Umarım sizlere de faydası olur. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Az kalmış hayırlısı olsun inşallah bişey olmaz embriyolara güzel düşün güzel olsunİnş nisanda ilk transferim olcak embriyolar çözünürken bozulacak diye korkuyorum çok
Cok tesekkur ederim ankara ile goruseyim bi bilmiyorum sgk anlasmasi var mi bahcecicin ankara da cok adi var bekliyorum yinede uygunmus diger ist merkzlere gore rabbim isteyen herkese nasip etsinHayır canım bahçeci fulyanın sgk anlaşması yok,başka arkadaşlar yardımcı olur,sgklı tedavi ve ilaçların çok daha uyguna gelir
Ben çok inanmıyorum o söylentilere adamlar işlerinde çok başarılılar yapacaksanız orada yapmanızı tavsiye ederimBen de bahçeciyi düşünmüştüm ama şu başkasının bebeği çıktı haberi sonrası kararsız kaldım
Selam hayırlı olsun canımSlm arkadaşlar bende bu gün tedaviye başladım ilk iğnelerimi yaptım dr 3 folikül görünce başlayalım dedi çok heyecanlıyım inşallah hepimiz burdan birbirimize müjdeli haberleri veririz
Aşılamam bugün itibariyle başarısız bi iki ay kafamı toparlayıp başlicam nasipseBen çok inanmıyorum o söylentilere adamlar işlerinde çok başarılılar yapacaksanız orada yapmanızı tavsiye ederim
Arkadaşlar siz tüp bebeğe başlarken kaç folikül görünüyordu sonda kaç oldu benim 3 tane inşallah artar yaa
Kendini iyi hissedince devam canımAşılamam bugün itibariyle başarısız bi iki ay kafamı toparlayıp başlicam nasipse
İlk muayenede bana da sayı söylenmemişti hatırlamıyorum.artar diye düşünüyorum amh düşüklüğü varmış ama içini rahat tut.sayıdan ziyade kaliteli olsunArkadaşlar siz tüp bebeğe başlarken kaç folikül görünüyordu sonda kaç oldu benim 3 tane inşallah artar yaa
Öyle aslında kalite önemli teşekkür ediyorumİlk muayenede bana da sayı söylenmemişti hatırlamıyorum.artar diye düşünüyorum amh düşüklüğü varmış ama içini rahat tut.sayıdan ziyade kaliteli olsun
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimmKendini iyi hissedince devam canım
Merhaba cnm hayirli olsun tedavin benm sagda 3 solda 6 varmis amh dusuklugu problemArkadaşlar siz tüp bebeğe başlarken kaç folikül görünüyordu sonda kaç oldu benim 3 tane inşallah artar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?