2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Zor kuzum ama en azından tıp diye bşy var çaresiz değilizBenim ilk deneme olumsuz oldu,nisanda 2.denemeye başlayacağım,dondurulmuşum yok maalesef.sebepsiz infertilite sorunumuz
Hayirlisi ile ins bu sefer tutar canim benim umitsiz degiloz birlikteyiz ve birnirimize destegiz ins olacak hepimizin bebisleri eminim buna surecten haberdar et bizi

Bende şimdi vitamin kullanıyorum tüp bebek için mucize olsa ne güzel olur rabbim isteyen herkes versin psikolojikmen insan çok yıpranıyor

Çok şanslısın bundan daha güzel ne olabilir ki maşallah.Allahım Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin,darısı tüm bebiş isteyenlere

Hayır canım bahçeci fulyanın sgk anlaşması yok,başka arkadaşlar yardımcı olur,sgklı tedavi ve ilaçların çok daha uyguna gelir
Cok tesekkur ederim ankara ile goruseyim bi bilmiyorum sgk anlasmasi var mi bahcecicin ankara da cok adi var bekliyorum yinede uygunmus diger ist merkzlere gore rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Transferi bekleyenler, yeni tedaviye başlıyanlar hepinize bol şans diliyorum. Herşey çok güzel olacak inşallah. Ne kadar pozitif düşünürsek o kadar olumlu sonuçlar alıcaz allahın izniyle. Ben iyi düşünmenin pozitif düşünmenin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Olumsuz düşünmek umutsuz olmak Allahtan umudunu kesmektir. O ol der ve olur. Lütfen olumlu düşünün. 10 tüp bebek deneyip normal yolla hamile zamanlar o kadar çok ki.

Slm arkadaşlar bende bu gün tedaviye başladım ilk iğnelerimi yaptım dr 3 folikül görünce başlayalım dedi çok heyecanlıyım inşallah hepimiz burdan birbirimize müjdeli haberleri veririz

Ben de bahçeciyi düşünmüştüm ama şu başkasının bebeği çıktı haberi sonrası kararsız kaldım
Ben çok inanmıyorum o söylentilere adamlar işlerinde çok başarılılar yapacaksanız orada yapmanızı tavsiye ederim

Arkadaşlar siz tüp bebeğe başlarken kaç folikül görünüyordu sonda kaç oldu benim 3 tane inşallah artar yaa

Arkadaşlar siz tüp bebeğe başlarken kaç folikül görünüyordu sonda kaç oldu benim 3 tane inşallah artar yaa

Bize hiç bilgi vermedi doktor başta kaç folikül var diye.. benim toplamda 7 oldu 6 si döllendi.. 1 tanesi geçen yıl haziranda transfer edildi bu yıl 2 embriyo koydurmayi düşünüyoruz nasipse inşallah..

İlk muayenede bana da sayı söylenmemişti hatırlamıyorum.artar diye düşünüyorum amh düşüklüğü varmış ama içini rahat tut.sayıdan ziyade kaliteli olsun

Kızlar bugün rahim filmi çekildim . Şükürler olsun bi sorun yok . Sonrasın da göbekten lucrin 3.75 mg die bi iğnenin yarısını göbekten yaptılar . Bu iğne ne için sormayı unuttum bilginiz var mi sizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…