2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Merhaba bende basliycagim iğnelere nisan 1 de inşallah olumlu so nuc alirim dr bi aksilik olmazda 18 nisan transfer olur dedi inşallah mayıs basında sonucumu öğrenicem hayırlısı olsun
Selam hayırlı olsun çok az kalmış günler çabuk geçiyor,sadece transferden sonra beklediğin günlerde zaman duruyor

Bende 11 gün sonra başliycam tedaviye..Ne hissettiğimi bilmiyorum açikcasi heyecan korku endise hepsi bir arada ...Rabbim isteyen herkese nasipetsin ins
Hayırlı olsun benimde 1 başarısız denemem oldu 2.ye başlayacağım.ilk tedavide korku endişe ve sudan çıkmış bir balık hali oluyorsüreç hakkında fazla bilgi sahibi olmamak daha iyi inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine

Stres yapmaman gereken bir süreç rahat olmaya çalış canım daha bunu opusu transferi var

O kdr oynamamasi lazim aslimda fsh ne durumda canim ? Birde asil olan muayenede doktorum gordugu folikul sayisi
Ultrason da genelde az görünüyor folikül 3 4 görünüyor fsh 20 civarı çıkıyor ben fsh ya inanıyorum amh ya inanmıyorum fsh da sitresten çok etkilenen bi hormon çok kafama takıyorum

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim bu mübarek aylar hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallah bende Nisanın ilk haftası adet olucam inşallah dondurulmuş için başlayacağım sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum

Sağol canim benim amin isteyen herkes tez vakitte kavussun bebelerine ins

Stres yapmaman gereken bir süreç rahat olmaya çalış canım daha bunu opusu transferi var
İnan yaşayacaklarımdan ne korkum nede tereddütüm yok ben sonrası için rahatsızım rabbim ilk seferde rast getirsin inşllah tek dileğim bu

Bu arada adetin ne kadar gecikti hiç test yaptın mı ?
Adet geldi kuzum ikinci günü hormon için çağırmışlrdı ama benim dün gece başladı pazartesi üçüncü gün oluyo heralde sıkıntı olur mu sizce bide bişyi merak ediyorum iğnelere başlayınca adet hali de dewam ediyo mu ??

Merhaba ben de nisanda kontrol mayısta tüp bebeğe başlayacağım.Şubatta ilk tüp bebek tedavimi gördüm.8 yumurta toplandı.ancak 7si kalitesiz 1 i orta kaliteli çıktı imha edildi.yani transfer aşamasına gelemedim.Yaşım 30.1 bucuk yıldır bebek için uğraşıyoruz.Bu bir buçuk yılda 1 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım.özellikle dış gebelik çok zordu.şubattan beri vitamin takviyesi kullanıyoruz.eşimin de morfolojisi ve hızı düşük.Allah hepimize önce sabır sonra bebiş versin.

sabah erken gidersin inşallah sıkıntı olmaz Ben ikinci gün başladım iğnelere bu gün 6. Günüm Hale’n lekelenme devam ediyor bende

sabah erken gidersin inşallah sıkıntı olmaz Ben ikinci gün başladım iğnelere bu gün 6. Günüm Hale’n lekelenme devam ediyor bende
Ayy benim ikiye denk gelmedi ama bugün söküldü tam olarak zaten dr ertelemez demi bir gün için hı üff moralim bozuldu şimdi olsun hayılrlısı olsun canın çok yanıyo mu iğneleri wururken

Ayy benim ikiye denk gelmedi ama bugün söküldü tam olarak zaten dr ertelemez demi bir gün için hı üff moralim bozuldu şimdi olsun hayılrlısı olsun canın çok yanıyo mu iğneleri wururken
eğer yumurta veya folikül görünürse başlar iğneler ilk gün çok acıttı doğrusu ama alışıyorsun şimdi kendim yapıyorum benim ikitane birtane sağa vuruyorum birtane sol bunlar geçiyor rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın

İlk özge hanımda tedavi gördüm canım ikincisi çağlar beyde. 3.için hala karar veremedik ama %70 fakültede zeki beyde olacak gibi. Siz kimle devam ediyorsunuz
Ben Çağlar beye gidiyorum.ilk kez şubatta başladık ama kaliteli yumurta olmayınca 3 ay erteledi.artmed ve impryl diye iki vitamin verdi.mayısta başlayacak büyük ihtimalle.

Ben Çağlar beye gidiyorum.ilk kez şubatta başladık ama kaliteli yumurta olmayınca 3 ay erteledi.artmed ve impryl diye iki vitamin verdi.mayısta başlayacak büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…