2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Yumurta baskılayıcı bir ilaç tedavi öncesi kullanılıyor bazı kişilerde.yumurta büyütücü iğnelere başlayınca daha iyi sonuçlar almak için

Merhaba bende basliycagim iğnelere nisan 1 de inşallah olumlu so nuc alirim dr bi aksilik olmazda 18 nisan transfer olur dedi inşallah mayıs basında sonucumu öğrenicem hayırlısı olsun

Kızlaaaarrrr benim adet gelmedi hala biz bütün kanlarımızı falan werdik elim ben gereken herşeyi yaptırdık rahim filmine warana kadar tarlusal içtim adeti bekliyorum sizce başka eksik war mı yoksa direk başlr mı doktorumuz öylew stres yaptım ki anlatamam (

Bende 11 gün sonra başliycam tedaviye..Ne hissettiğimi bilmiyorum açikcasi heyecan korku endise hepsi bir arada ...Rabbim isteyen herkese nasipetsin ins

Sakın sitres yapma
Inşallah benim ilk tedavim sizinde mi öyle olcak adet günümü bekliyoruz işte 31 mart adet günüm sorunum tuplerim kapalı
evet benim de ilk tedavim iğnelerin 3 günüydü bu gün yarın kontrollüm var inşallah yumurtalar çoğalmıştır sizin şansınız benden yüksek benim yumurta az

Yüzüm döktü canım yaa sivilce nedir bilmeyen ben bi değişik oldum korkuyorum ilk defa nedendir bilinmez süreç hakkında bilgisiz olmak iyi mi kötümü bilemedim maalesef inşallah bol bol yumurtan olmuştur rabbim emeklerimizi krşılıksız bırakmasın B Buhra30

Çok teşekkür ediyorum canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…