- Konu Sahibi _Citlembik_
-
sizin 9 olması iyi 5 altı oldu mu zor guruba giriyormuş o yüzden biraz tedirginim doğrusuMerhaba cnm hayirli olsun tedavin benm sagda 3 solda 6 varmis amh dusuklugu problem
sizin amh kaçtıMerhaba cnm hayirli olsun tedavin benm sagda 3 solda 6 varmis amh dusuklugu problem
0.83 sonra dan 1.02Sizin amh kaç
sizin amh kaçtı
Yumurta baskılayıcı bir ilaç tedavi öncesi kullanılıyor bazı kişilerde.yumurta büyütücü iğnelere başlayınca daha iyi sonuçlar almak içinKızlar bugün rahim filmi çekildim . Şükürler olsun bi sorun yok . Sonrasın da göbekten lucrin 3.75 mg die bi iğnenin yarısını göbekten yaptılar . Bu iğne ne için sormayı unuttum bilginiz var mi sizlerin
Benim ilk tahlilde 0.83 ikinci 0.133 son yaptığım 0.40 çıktı artık bu tahlillere inanmıyorum0.83 sonra dan 1.02
Yumurta baskılayıcı bir ilaç tedavi öncesi kullanılıyor bazı kişilerde.yumurta büyütücü iğnelere başlayınca daha iyi sonuçlar almak için
Evet iyi yumurtalama olmuşBugün adetimin 21. Günü progesteron tahlili yaptırdım 10.8 çıktı. Sanırım güzel bir değer
Kaç çıkıyor benim bi ara 45 kadar çıktı şimdi 5 çıkıyor önceleri hep 20 25 arası çıkardıProlaktin hep sınırda çıkıyor
Benimde aynı inşallah burdan güzel haberi veririz birbirimizeMerhaba bende basliycagim iğnelere nisan 1 de inşallah olumlu so nuc alirim dr bi aksilik olmazda 18 nisan transfer olur dedi inşallah mayıs basında sonucumu öğrenicem hayırlısı olsun
Merhaba kızlar. 3. Tedavime nisan ayında başlamayı düşünüyorum. Yada nisanda kontrol mayısta start veririz tedaviye. :)
Herşeye rağmen umutluyum. Bu yolda çok üzüldük yıprandık ama olsun. Bu bizim sınavımız ve sınav sonunda bebeğimize kavuşacağız inanıyorum
Yeni tedaviye başlayacaklar gelin beraber bekleyelim. Destek olalım birbirimize tedaviden önce neler yapabiliriz konuşalım. Beni yalnız bırakmayın. Desteklerinizi bekliyorum.
Bende 11 gün sonra başliycam tedaviye..Ne hissettiğimi bilmiyorum açikcasi heyecan korku endise hepsi bir arada ...Rabbim isteyen herkese nasipetsin insMerhaba kızlar. 3. Tedavime nisan ayında başlamayı düşünüyorum. Yada nisanda kontrol mayısta start veririz tedaviye. :)
Herşeye rağmen umutluyum. Bu yolda çok üzüldük yıprandık ama olsun. Bu bizim sınavımız ve sınav sonunda bebeğimize kavuşacağız inanıyorum
Yeni tedaviye başlayacaklar gelin beraber bekleyelim. Destek olalım birbirimize tedaviden önce neler yapabiliriz konuşalım. Beni yalnız bırakmayın. Desteklerinizi bekliyorum.
Inşallah benim ilk tedavim sizinde mi öyle olcak adet günümü bekliyoruz işte 31 mart adet günüm sorunum tuplerim kapalıBenimde aynı inşallah burdan güzel haberi veririz birbirimize
Kızlaaaarrrrbenim adet gelmedi hala biz bütün kanlarımızı falan werdik elim ben gereken herşeyi yaptırdık rahim filmine warana kadar tarlusal içtim adeti bekliyorum sizce başka eksik war mı yoksa direk başlr mı doktorumuz öylew stres yaptım ki anlatamam (
evet benim de ilk tedavim iğnelerin 3 günüydü bu gün yarın kontrollüm var inşallah yumurtalar çoğalmıştır sizin şansınız benden yüksek benim yumurta azInşallah benim ilk tedavim sizinde mi öyle olcak adet günümü bekliyoruz işte 31 mart adet günüm sorunum tuplerim kapalı
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Bu arada adetin ne kadar gecikti hiç test yaptın mı ?Çok teşekkür ediyorum canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?