2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun.
Hastaneye çok yakın konumlarda oteller var. Özellikle yapılmış sanırım. Dışardan gelenler o otellerde konaklıyormuş. Benim kalabileceğim birkaç kişi var İstanbul'da ama açıkçası ben de otelde kalmak istiyorum daha rahat etme açısından.
Tedaviye adetin ikinci günü kendi doktorumla haberleşerek başlayacaklar. İğneleri, dozları Bahçeci'deki doktorum belirleyecek, 4 gün kadar iğneleri yaptıktan sonra İstanbul'a gideceğim. Opu'ya kadar gerisini Bahçeci takip edecek yani.
Tedavide yumurta takibi vs. Merkeziniz yapacak değil mi? Genelde dışarıdan yumurta takibini kabul etmiyorlarmış. Kabul etselerdi İstanbul’da kalmamıza çok gerek kalmazdı aslında ama belki de böylesi daha sağlıklı olduğu içindir. Ben de memorialda başlıcam nasipse, bu hafta öngörüşmeye gidicez, herşey yolundaysa Nisa’n sonu ilk adetimle başlarız inşallah.

Evet adetin ikinci günü muayeneyi kendi doktorum yapacak, rahim duvarı ölçüsü, yumurta sayısı ve ölçüsü gibi bilgileri tüp bebek merkezindeki doktoruma söyleyecek, sonra da merkezin istediği iğne ve dozla tedaviye başlanacak. Muhtemelen iğnenin üçüncü günü falan merkeze gideceğim takibi onlar yapacak. Nisan sonu adetini iple çekiyorum ben de. :) M mutina

Evet adetin ikinci günü muayeneyi kendi doktorum yapacak, rahim duvarı ölçüsü, yumurta sayısı ve ölçüsü gibi bilgileri tüp bebek merkezindeki doktoruma söyleyecek, sonra da merkezin istediği iğne ve dozla tedaviye başlanacak. Muhtemelen iğnenin üçüncü günü falan merkeze gideceğim takibi onlar yapacak. Nisan sonu adetini iple çekiyorum ben de. :) M mutina
Hadi hayırlısı ☺️🙏🏻

Günaydın arkadaşlar tedaviye başlayanlar rabbim yardımcımız olsun en inşallah en kısa sürede herkes beklediği mutlu haberi alır bende adet oldum çok şükür yarın ilk kontrol ve kısmetse dondurulmuşlar için başlayacağım
Hayırlısı olsun hakkınızda benimde yarın dondurulmuşlar için tedavim başlayacak
siizn kacıncı denemeniz acaba
inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırız

Ben pcoluyum, eşimde sayı hareket azlığı var.ilk denemede ikizlere hamile kaldım 1 tanesi düştü 6 yada 7.haftada tam hatirlamiyorum.diğeri 10.haftada kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.3 ay sonra dondurulmuş transfer oldum kimyasal oldu yavaş yavaş yükseldi sonra geri düştü.ilk iki tedavim kayseri acıbadem de oldu.bunun içinde rapor alacağız kısmetse..

Merhaba. Tedavinize yine Acıbadem’de mi devam ediyorsunuz? Doktorunuz kim acaba?

Kızlar bende bir tuhaflık var..
Bazen çok umutluyum bazende diyorumki ben hiç bir zaman anne olamayacağım bu benim sınavım bu böyle sürüp gidecek..
6 ay Piskolojik tedavi gördüm yinede bazen içimdeki ses diyorki imkansız...
Kendime yakıştıramıyorum sanki..
Herkesin olurda bir benim olmaz düşüncesi var içimde..
5 yıldır mücadele ediyorum ve şimdiden yoruldum..
Bebek benim için ulasilmaz bişey gibi hissediyorum... kendimi hamile düşünemiyorum.. :(
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
2 ci transferi haziranda düşünüyoruz ama Ben çok korkuyorum yine negatif olur diye..
Ne cesaretim kaldı nede isteğim...

Kızlar bende bir tuhaflık var..
Bazen çok umutluyum bazende diyorumki ben hiç bir zaman anne olamayacağım bu benim sınavım bu böyle sürüp gidecek..
6 ay Piskolojik tedavi gördüm yinede bazen içimdeki ses diyorki imkansız...
Kendime yakıştıramıyorum sanki..
Herkesin olurda bir benim olmaz düşüncesi var içimde..
5 yıldır mücadele ediyorum ve şimdiden yoruldum..
Bebek benim için ulasilmaz bişey gibi hissediyorum... kendimi hamile düşünemiyorum.. :KK43:
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
2 ci transferi haziranda düşünüyoruz ama Ben çok korkuyorum yine negatif olur diye..
Ne cesaretim kaldı nede isteğim...
Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Eminim hepimiz bu duyguları yaşıyoruz.Allaha çok şükür hayatım çok güzel çok mutluyum hiç bir sıkıntım yok ama şu çocuk düşüncesi tüm güzelliğin içine karabasan gibi düşüyor.Ama moral bozarak bir yol alamıyoruz o yüzden hep olumlu düşünelim Allah bir gün bize de nasip eder.Zannederim sizin dondurulmuş embriyonuz var benim o bile yok o yüzden şükür edip sabırla bekleyelim.

Merhabalar. 3yıldır tedavi görüyoruz bebek için. Aslında eşimde de bende de çok bi sıkıntı yok. Bende pco var ilaçlarla da 3e kadar yumurta elde ettik. Ama sebepsiz nasip olmadı. Bugün doktorum ya aşılama ya tüp bebeğe geçelim dedi.eğer maddi durumun varsa tüp bebek yaptırsan daha iyi demeye getirdi. Biz de bi şekilde bi yerden para bulup tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Mayısta başlıcaz iğnelere inşallah. Ama çok korkuyorum çok stresliyim yani. Eve gelince acaba bikaç kere aşılama denesemiydim dedim bi yandan. Bi yandan da o şekilde olmazsa da ki ilişkiden çok farkı yok tutmazsa çok kötü olurum diyorum. Ya tüp bebek tutmazsa diye de çok korkuyorum. Ne kadar zormuş Rabbim ne kadar zormuş

Merhabalar. 3yıldır tedavi görüyoruz bebek için. Aslında eşimde de bende de çok bi sıkıntı yok. Bende pco var ilaçlarla da 3e kadar yumurta elde ettik. Ama sebepsiz nasip olmadı. Bugün doktorum ya aşılama ya tüp bebeğe geçelim dedi.eğer maddi durumun varsa tüp bebek yaptırsan daha iyi demeye getirdi. Biz de bi şekilde bi yerden para bulup tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Mayısta başlıcaz iğnelere inşallah. Ama çok korkuyorum çok stresliyim yani. Eve gelince acaba bikaç kere aşılama denesemiydim dedim bi yandan. Bi yandan da o şekilde olmazsa da ki ilişkiden çok farkı yok tutmazsa çok kötü olurum diyorum. Ya tüp bebek tutmazsa diye de çok korkuyorum. Ne kadar zormuş Rabbim ne kadar zormuş
Merhaba aşılama ben de tercih etmedim çünkü o da bir masraf onun yerine daha güranti olan tüp bebek daha mantıklı.Bildiğim kadarıyla pkolularda yumurta sayısı daha fazla oluyor değil mi?Eşiniz de bir sorun var mıydı?

Merhaba aşılama ben de tercih etmedim çünkü o da bir masraf onun yerine daha güranti olan tüp bebek daha mantıklı.Bildiğim kadarıyla pkolularda yumurta sayısı daha fazla oluyor değil mi?Eşiniz de bir sorun var mıydı?
Eşimde sorun yok. Bizde yumurta fazla oluyo evet. Sağolun cevabınız için

Hayırlısı olsun hakkınızda benimde yarın dondurulmuşlar için tedavim başlayacak
siizn kacıncı denemeniz acaba
inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırız
İnşallah canım senin tedavide hayırlı olsun kendiliğinden olan iki kimyasal gebelik var ardından 4 kez negatif aşılama ilk tüp bebekle 6. Yılda kızım oldu şu an 9 yaşında kardeşi olsun diye tekrar maddi olarak toparlanınca geçen yıl nisanda denedik tutmadı kasımda tekrar dondurulmuşlarla denedik tuttu fakat 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum şimdi son kalan 4 adet dondurulmuş var onları da deneyeceğim bu 4. Demem olacak

Merhaba kızlar bisey sormak ıstiyorum tüp bebek tedavisi olan varmı içinizde benim tedavimden kullanmadigim sıfır açılmamış saklama koşullarına gore saklanan ilaclarim var ve aldigim fiyattan vermeyi düşünüyorum cok çok altinda pisada baya veya eczanelerden eger oyle bi durum varsa mesaj atin yardimci olayım elimde olan ilaclar;
Gonaf-f 450 ml 2 kutu
Crinone vajinal jel %8 1 kutu
Gonaf-f 300 Enjeksiyon ve hepsi sifir kutulur 1 kutu

Merhaba arkadaslar
Bende 3.deneme için hazırlanacağım, temmuz gibi..
Hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz yazabilir misiniz

İki denememde umut tüp bebek de oldu 3.de orda deniycm cem hocayla..
İlki negatif ikinci beş haftalık düşükle sonuclandı
Eşimde morfoloji 1 sayı ve hareket azlıgı var
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bende cem hocayla başladım canım 2.tüp bebek sürecim ve bahçeciyi seçtim en kısa sürede pozitif haberi alırsın inş ama benim yolum uzun önümde bir sürü test ve operasyon var

Bende cem hocayla başladım canım 2.tüp bebek sürecim ve bahçeciyi seçtim en kısa sürede pozitif haberi alırsın inş ama benim yolum uzun önümde bir sürü test ve operasyon var
Sagol cnm inş seninde pozitif sonuclanır bu denemen
Histereskopi olucam bende
3-4 aylık bi surec olacak yani
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Cnm histeroskopi fiyatını biliyor musun bir de histeroskopiyi yumurta toplamadan ne kadar sonra yaptı
Fiyatı tam bilmiyorum gecen sene 3-4 bin civarı birseydi sanırım
Histereskopi ben haziranda düşünüyorum Temmuz opu agustos transfer
Tabi genetik gönderebilirim bir ayda o sürüyor
Daha gorusmedim cem hocayla
En son düşük yaptıgımda 3.denemede Histereskopi yapılcak dedi kendimce ay belirledim. Ramazandan once gidecegim bi görüşmeye sıralama nasıl oluyor bilmiyorum
Aslında 2.denemede önermişti hist ama yaptırmadım. Hsg de sorun gozukmedigi için..
Kan pıhtılaşma testleri yaptırdın mı cnm sen
Ben hem iğne hem aspirin yapıyordum mhfr homozigot cıktıgı için
Ama genetik dru fazla gelmiş olabilir dedi aspirin yetermiş
Hemotog a gidicem ayrıca baska testlerinde yapılması gerekiyormus

Canım benim genetik teslerimde faktör 5 faktör 2 ve faktör 8 normal çıktı ..mthfr ve pai sherpine heterozigot çıktı.. problem yok dedi ..kan sulandırıcı falan vermedi ben daha önce ki tüp bebek merkezinde bir düşüğüm var .toplamda 3 transfer yaptım 3 de tutmamıştı.şimdi cem hoca herşeyi inceliyor genetik teste gidecek emriyolar bugün iğneye başlıcam sonra toplanacak ama histeroskopi de yapacağız dedi bilmşyorum kafam karıştı birsürü şey..bende şimdiye kadar biley bulunamadı eşimde morfoloji 3 .. şimdi yine kan testleri istedi bakalım ne olacak histeroskopiden korkuyorum

Canım benim genetik teslerimde faktör 5 faktör 2 ve faktör 8 normal çıktı ..mthfr ve pai sherpine heterozigot çıktı.. problem yok dedi ..kan sulandırıcı falan vermedi ben daha önce ki tüp bebek merkezinde bir düşüğüm var .toplamda 3 transfer yaptım 3 de tutmamıştı.şimdi cem hoca herşeyi inceliyor genetik teste gidecek emriyolar bugün iğneye başlıcam sonra toplanacak ama histeroskopi de yapacağız dedi bilmşyorum kafam karıştı birsürü şey..bende şimdiye kadar biley bulunamadı eşimde morfoloji 3 .. şimdi yine kan testleri istedi bakalım ne olacak histeroskopiden korkuyorum
merhabalar histereskopiden korkmanıza gerek yok bende yaklaşık 2 hafta önce oldum cem beyin hastasıyım, normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz histereskopi sonrası.

merhabalar histereskopiden korkmanıza gerek yok bende yaklaşık 2 hafta önce oldum cem beyin hastasıyım, normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz histereskopi sonrası.

peki histeroskopi adet döngüsü içinde ne zaman yapılıyor yani adetliyken mi adet sonrası mı.tam bayıltıyorlar değilmi

Back
X