2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Benimde toplamadan önceki son kontrolüm salı.. inanılmaz kasık agrısı yaşıyorum ama akıntım yok.Herkesde farklı seyrediyor durumlar... inşallah kaliteli ve mücadeleci yumurtaların olur.. ve evlat olarak sana geri döner...
benim de bu gün hiç olmadı akıntım bir an çatladı mı diye düşünmüştüm sağolsun buradaki yoldaşlarımız içimi ferahlattı

Merhaba 🖐 Ağustos sonu gibi başlıcaz tüp bebeğe. Nasıl olacak bilmiyorum ve çok korkuyorum. İlk defa yapılacak çünkü. Daha önce bir tane düşük yaptım kansızlıktan tutunamamış. 😞 ağrı acı var mı tüp bebek aşamasında neler yapılıyor? Bana destek olursanız sevinirim 🙏 bu arada Rabbim gerçekten anne babalık yapabilecek kişilere ve gerçekten canı gönülden isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
hiç korkulacak bir şey değil her anını heyecanla ve merakla yaşıyorum sadece bana söyleneni yapıyorum ağrı sızı yok şükürler olsun ama inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın

Merhaba kizlar ,

30 nisan transfer olucak 2 tane embriyom var. Bakalım 🤔 hayırlısı ile pozitif bir sonuç elde ederiz inşallah. Transfer öncesi 2 hafta estrofem kullandım. Sonra kontrole gittim, transferin 6 gün sonra yani 30 Nisan olacağını söyledi doktorum.

İlaç reçete verdi:
Progestan ampul her gün bir tane kalçadan iğne
Göbekten farkli bi iğne
Estrofem 3 tane günde
Yine bi hap daha
Ve coasprin hapı
Transfer sonrası da devam artı jel yazdı.

11 Mayıs kan testi bakalım nolcak ilk denemem çok meraklıyım bende, merak ettiğim benim gibi transfer öncesi ve sonrası böyle bi çanta reçete ilaç 🧪 alan kullanan varmı oldumu?

Herkese merhaba,
Benim 2. Denemem ve bu denemede havuz yöntemi uyguluyoruz acıbadem maslak hastanesinde. İki kez yumurta toplama yapıldı dün 3. Toplama için iğnelere başladım😔 yine zorlu ve sabır gerektiren süreç başladı... Hepimize bol sabır ve umut olsun🙏🏻

Herkese merhaba,
Benim 2. Denemem ve bu denemede havuz yöntemi uyguluyoruz acıbadem maslak hastanesinde. İki kez yumurta toplama yapıldı dün 3. Toplama için iğnelere başladım😔 yine zorlu ve sabır gerektiren süreç başladı... Hepimize bol sabır ve umut olsun🙏🏻
Allah yardımcın olsun canım kaliteli yumurtaların olur inşallah🙏

Merhaba kizlar ,

30 nisan transfer olucak 2 tane embriyom var. Bakalım 🤔 hayırlısı ile pozitif bir sonuç elde ederiz inşallah. Transfer öncesi 2 hafta estrofem kullandım. Sonra kontrole gittim, transferin 6 gün sonra yani 30 Nisan olacağını söyledi doktorum.

İlaç reçete verdi:
Progestan ampul her gün bir tane kalçadan iğne
Göbekten farkli bi iğne
Estrofem 3 tane günde
Yine bi hap daha
Ve coasprin hapı
Transfer sonrası da devam artı jel yazdı.

11 Mayıs kan testi bakalım nolcak ilk denemem çok meraklıyım bende, merak ettiğim benim gibi transfer öncesi ve sonrası böyle bi çanta reçete ilaç 🧪 alan kullanan varmı oldumu?
Ben varım canım tedavim hayırlı olsun inşallah adetin 3. Günü estrofem aspirin folik asit başladım transferden önce progestan iğne (iki tanede hap ama adlarını unuttum onları 5gün kullandım bıraktım) 26 nisanda transfer oldu bir günde kullandığım laçlar sabah troit ilacı günde üç kez estrofem günde üç kez üçer tane progestan fitil kan sulandırıcı iğne aspirin folik asit iki tanede şeker ilacı

Sağda 6tane var ve güzel büyüyo ama sol çok cansız dedi. Onuda büyütmemiz gerek dedi ama bu ikinci gonal f ve diğer iki iğne bana inanılmaz ağır geldi.sürekli bir kasık agrısı halsizlik garip bi ruh hali.. yarın kontrolüm var ne yapacagını gerçekten merak ediyorum umarım herşey yolundadır...
Yumurtalar büyüdükçe de kasık ağrısı dolgunluk hissi oluyor. Sonuçta normal döngüde hepsi beraber başlıyor birisi iyice büyüyor.. burada hepsi beraber büyüdükleri için ağrı da daha şiddetli oluyor ve daha erken başlıyor sanırım

Kızlar benim durumun çok kötü ve çok üzülüyorum..Sağda ve solda birer yumurta olduğunu biri 15mm diğeri 14.5mm 2 gün sonra toplanacağını söylemisti..e2 260 idi..op oldu biri boş çıktı.:(( tek yumurta için e2 kaç olmalı.Bilen biri beni bilgilendirebilirmi?...Havuz sistemi uygulanıyor..Çok zor süreçten geçiyoruz Allah yard8mcımız olsun.

Ben varım canım tedavim hayırlı olsun inşallah adetin 3. Günü estrofem aspirin folik asit başladım transferden önce progestan iğne (iki tanede hap ama adlarını unuttum onları 5gün kullandım bıraktım) 26 nisanda transfer oldu bir günde kullandığım laçlar sabah troit ilacı günde üç kez estrofem günde üç kez üçer tane progestan fitil kan sulandırıcı iğne aspirin folik asit iki tanede şeker ilacı
Teşekkur ederim senin transferin nasıl geçti son durumlar nedir ve senin tüp bebek tedavisi için sebebin neydi:)

Kızlar benim durumun çok kötü ve çok üzülüyorum..Sağda ve solda birer yumurta olduğunu biri 15mm diğeri 14.5mm 2 gün sonra toplanacağını söylemisti..e2 260 idi..op oldu biri boş çıktı.:(( tek yumurta için e2 kaç olmalı.Bilen biri beni bilgilendirebilirmi?...Havuz sistemi uygulanıyor..Çok zor süreçten geçiyoruz Allah yard8mcımız olsun.
Olgun yumurta başına 200 olmalı diye biliyorum.

Back
X