• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben regl günümde test yaptırdım 3 gün sonra yine yaptırdım test sonucum olması gerektiği gibi yükselince randevu aldım ( kimyasal gebelik olabilir diye hemen gitmedim test sonucumu bekledim) 4+4 te yani reglim geçeli 4 gün olmuştu doktora gittim ve keseyi gördük.
Sizinki vajinal ultrason tahmin ediyorum, o durum beni çok kasıyor ya :(

MErhaba vajinal mi karından mı bu tarih acaba ? Şöyle şimdi 5 hafta 2 gün için randevu aldım boşa gidermi diye korkuyorum sonrasında eşim olmayacak o yüzden
Devlet hastanesiyse gözükmeyebilir. Ultrasonu iyi bir yerse gözükebilir.

benim doktorum da ilk üç ay gebelikte çok önemli o yüzden oruç tutmanı önermiyorum dedi. acaba başka bi doktora daha mı danışmak lazım?
Canım yanlış anlama da neden oruç tutmak için bu kadar ısrarcısın ki anlamadım doktor önermemiş işte. Biraz mantıklı düşünürsen sen de kendine orucu önermezsin. Allah günah yazmasın da yani kaza yaparız çok çok

ben tutamıyorum canım yaa midem ne açlığı ne tokluğu kaldırmıyor bu aralar
dr siz bilirsiniz tutmasanız iyi olur dedi
Ben de nette 2 doktora danistim erken bebegi etkilemez siz rahatsiz olmuyosaniz tutun dediler ama bazen zor oluyor bakicam olmadi ara ara tutarim

kızlar merhaba ben 3 gün önce test yaptırdım 280 çıktı, bugün gecikmemin 2.-3. günü, doktora ne zaman gitmeliyim kese ve sonrasında kalp atışı için iki kez mi gitmeliyim kafamda deli sorular, benimde ikinci çocuğum olacak kısmet olursa. kaçıncı haftada keseyi gördünüz kızlar

canım benim 5+0 da vajinal bakma ile kese göründü
30 Mayısta bence artışlarınız sağlıkla artar inşallah görürsünüz arkadaşım keseyi

Kizlar siz dr.a geçmeden kan tahlilini nerede yaptırdınız? Demin devlet hastanesine çıktım yaptırmak için illa dr.a geçmeniz gerekiyor dedi. Sağlık ocaginda ilcedeyim diye tahlil yapamıyorlar.
Canim acilde kasık agrım bulantim bas dönmem var dedim orda yptrdim ben

üzülme canım stresde etkiler. Bende aynıydım senle sat 21 mart (dr göre 12 nisan) ilk gebeliğimde öyleydi. 10 haftanın içinde olmam gerekirken 7 haftadayım. Ne zaman hamile kalındığı tam bilinemez dedi. İnsanları kandırıyolar, sonra da bebek gelişmedi diyolar dedi. Ben tatmin oldum 7 haftalık her şeyi iyi dedi.
Çok saol canimm

Back
X