- Konu Sahibi denizzehra
- #4.761
35Kaç yaşındasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35Kaç yaşındasınız
Gerçekten de biraz işin ticaret boyutu daha fazla gibiHiç takilmasin,ben yaştan dolayı verdim diğer iki cocugumda vermedim,çünkü tüm kontroller tertemiz çıktı,inanın şimdi bir sektör olmuş, beklemesi,tedirginliği çok gerildim,gerildik birde başımıza gelenden sonra ,dedim keşke ikilimi yaptirsaydim ne güzel olurmuş da artık olan oldu,sonucu güzel olsunda sadaka vercem
İnşallah inşallah ☺35 yaş üstüne öneriliyor ama yaşınız o kadar yokmuş
Bir de dediğiniz gibi bir şey çıksa da tedavisi yok
İnşallah güzel gelecektir sonuç![]()
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Bende ilkinde sizin yaslarinizdaydim ,iki hekim takıbimi yapıyordu ve aynı sizinki.gibi ikili ve ilerleyen haftalarda ayrıntılı renkli yaptırdık şükürler olsun temiz çıktı,şükürler olsun oğlumda son derece sağlıklı,sadece çok.afacan ve hareketli herşeye verecek cevabımız var modunda,içerde dersin herşeyi öğrenip çıkmışdizinde öyle olr inşallah
![]()
Siz yine ikili tarama yaptıracaksınız ben hiç biriniİyi bari ya yalnız değilmişim
Benimkiler şu an normal ama sizin ikizdi, hazırlık erken başlamış olabilirKızlar sizinde göğüslerinizde aşırı büyüme oluyor mubu duruma üzülmeye başladım.Kilom normal
Aşırı olmasa da fark var evetKızlar sizinde göğüslerinizde aşırı büyüme oluyor mubu duruma üzülmeye başladım.Kilom normal
İkiliyi neden yaptırmıyorsunux ☺Siz yine ikili tarama yaptıracaksınız ben hiç birini
Sadece Detaylı ultrason yaptıracağım.
Dün doktorum sadece fetal DNA testinden bahsetti sadece.İkiliyi neden yaptırmıyorsunux ☺
masallah gercekten senin adına cok sevindimBenim hiç bulantı kusmam olmadı canımkoku Hassasiyetim çok yoğun oldu tiksindim bazı şeylerden oda üç dört hafta kadar sürdü.en başından beri devam eden tek şey göğüs ağrım.azaliyor artıyor ama hep devam ediyor.onun haricinde başka hiçbir belirtim sorunum yok
bende öyle hiçbir bebeğimde yaptırmadım . detaylıyı da ilk cocugumda yaptrdım . bunda da yaptırıcam simdi detaylı bir ay sonra yaptıracağımSiz yine ikili tarama yaptıracaksınız ben hiç birini
Sadece Detaylı ultrason yaptıracağım.
Boyle gorunce ben de bi seyleri eksik yapmis gibi hissediyorum ama yalniz degilsimiz merak etmeyinTopikte neredeyse herkes fetal dna yaptırdı sanırım. Bir ben miyim yaptırmayan kafama takıldı
Beni birazda arkadaşımın hamileliği etkiledi sanırımbende öyle hiçbir bebeğimde yaptırmadım . detaylıyı da ilk cocugumda yaptrdım . bunda da yaptırıcam simdi detaylı bir ay sonra yaptıracağım
Ben de sadece detayli yaptirmayi dusuniyorumbende öyle hiçbir bebeğimde yaptırmadım . detaylıyı da ilk cocugumda yaptrdım . bunda da yaptırıcam simdi detaylı bir ay sonra yaptıracağım
Merhaba, hayırlı olsun. Adınıza çok sevindimArkadaşlar merhaba 13 +3 günlük gebeyim . Pazartesi günü veritas my prenatal firmasına fetal dna yaptırdık evden gelip kan aldılar. Bugün de arayıp sonucu söylediler çok şükür temiz çıktı. Geçen hafta kontrolde doktor yüksek ihtimalle kız demişti bugün de bilgilendiren kişi eşim doktor olduğu için cinsiyeti söyledi kızımız olacaksüreç içerisinde firmadan çok memnun kaldık . 5 iş günü içerisinde testimiz çıktı.