2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
çok hastayım. çok zormus hastayken cocuk bakmak kv sagolsun altımda oldugu halde yardım 0. ğstğne mısafırlerı gelıcek ınmezsem trıbe gırer bebek hasta ınmeyın demez esım de yarım saatlk ın cıkarsın dedi tartıstım. Anlattım destek hıc olmdıgınıyıne. Hakverdı. Çok zormus bebek bakmak hastayken yemek yıyemedım grıbım kızım da hasta zaten. Bugün dunyanın en mutsuz yorgun ınsanı benım sanırım

Aileden uzak olmak çocuk olmadan önce hiç sorun olmuyordu ama çocuktan sonra öyle bir eksiklik var ki annemlerdeyim şu an ameliyatımdan dolayı kızım ağlıyor bir teyzesi olmazsa diğeri o olmazsa annem alıyor karnımı rahat doyuruyorum dinlenebiliyorum en güzeli uyuyabiliyorum. Biraz büyüseler daha rahatlayacağız ama tek gerçekten zormuş.
canım çok gecmıs olsun. evet yardımcı olunca cokguzel dınlenıyor ınsan. Benım kvler de yardım etmıyor yıne altkatımda olmalarına ragmen. dunden berı ben , ben degılın hasta halde cocuk bakmaya calısıyrm

Sorumu unutturdunuz arkadas :KK70:@Sevimlipanduf @Papatyamaviss T tanem-tane20 sana sorayim bari pandufcum kizinin vajina dudaklri nasil yapisik mi ayri mi :)
Eltimin kizina ben bakmistim canim bizimki gibiydi bitisiklik vs yoktu dayim kizinda bitiklik vardı ama dudaktami cis yapti yerdeMi bilmiyorum gormedim onu ameliyat olmustu

çok hastayım. çok zormus hastayken cocuk bakmak kv sagolsun altımda oldugu halde yardım 0. ğstğne mısafırlerı gelıcek ınmezsem trıbe gırer bebek hasta ınmeyın demez esım de yarım saatlk ın cıkarsın dedi tartıstım. Anlattım destek hıc olmdıgınıyıne. Hakverdı. Çok zormus bebek bakmak hastayken yemek yıyemedım grıbım kızım da hasta zaten. Bugün dunyanın en mutsuz yorgun ınsanı benım sanırım
Gecmis olsun cnm

Acliga tahammulumuz yok havada karada o meme buraya gelecek modunda ve asiri aglamali biberon alam cocuk biberon da almiyo artik rahat rahat gezmelere bile cikamiyorum burda :KK70:
Ay neguzel bizimkide meme almiyor cocuga tam ogretmistim emmeyi allahim sukurler olsun dedim
Birhafta meme emdi sonra aglamaya basladi meme reddi oldu biberon devam ettim
Ve suanda biberonu reddediyo memede yaptigini biberona yapiyor bardaklami icmek istiyor acaba :-)

Kizlar kizi olanlara sorum. Vajijanin dudaklari yapisik mi ayri mi acaba ? :)

Canım ayrı benim kızın. Sıkıntı nedir 😀

Geçmiş olsun canım

Ayy kizlar ben okadar yogunum ko teli elime alamiyorum bile esim askere gitti onun hazirlik telasesi annemlere geldim tum evi buraya tasidim sehir degistirdim burda mevlit gezme derkeb vakit gecmis nasildaaa iyiyimmm yanisen nasilsin kuzum nasi gidiyoo

Allah kavuştursun kuzum. Ailenin yanına gitmen iyi olmuş yalnızlık zor. Bebeğine de maşallah ❤

15 gündür hastalıkla uğraşıyoruz canım kızım okuldan kapmış ondan oğluma oğlumdan bana sonra babaya yıılmadık direniyoruz geçmiş olsun

Kızlar çocuk doktoruna gittim ,Alerji uzmanı kana bakıp alerji yok demişti , adam hayret etti diyen doktora alerji bu dedi .tekrar gaita yapıp sonuca göre bir düşüncem sütü kesip mama verip deneysek mi diye dedi. Alerji uzmanına götürüyorum bilmiyor bu kadar basit şeyi ne edeyim şaştım. Alerji uzmanı yola devam etmem daha doğru ama şimdi üçüncü bir doktor ariycm mecbur
Canım günde kaç kez kaka yapıyor?
Sulu olması normal değil mi bebeklerde?
Bizimki de sulu. Bez çekiyor hemen
Genelde 5 6 kez canım. Ama bu aralar dhaa fazla yapıyor. Sadece kaka göstermez tabi ki sıkıntılı olduğunu normal olabilir
2 hafta olucak ben bozalı bizim arada yesilli sulu bazen sarı koyu kaka,sürekli gaz ve asırı kusma var bizim sorun o gecmedi ne diyetle ne diyetsiz reflü dedi.erken dönemde alerji testleri yanlış sonuç verebiliyor yazın bşraz daha büyür her ihtimale karsı ek gıdadan önce yaptırcam alerji testi belli olmaz büyük oğlum alerjik ama sütüm onu hiç etkilemedi herseyi yedim diyet yapmadım. canım paketli gıda yada dana eti yediysen bişey degişmez onlar da alerjen sen 2 3 hafta da bunları yemeden devam et diyete bakalım bişey degişecek mi bu arada tavuk koyun kuzu eti yiyebilirsin.cok zorlanırsan migrosta vegan ürünler var çikolata badem sütü vs inşallah bir an evvel düzelir rahatlarsın belirsizlik can sıkıcı
Kesinlikle canım burda küçücük hastahanedeki doktor alerji diyor araştırma hastahanesi de alerji uzmanı yok diyor ama çocuk kıvranıyor karın ağrısından .
Migrosa ugrayim bir ara paketli ama vegan olan şeyler yeniliyor mu. Bu gittiğim alerji diyen doktor da ye diyor çünkü doğru düzgün bilmiyorm ki ne yapacağımı tüm google amcaya sorcam mecbur :)
Yok canım kaşıntı kan ve hırıltı
dün üç kez yaptı şuan itibariyle yok birşey
Ben hafta sonu kaymak yedim o yapmış olabilir diye aklıma geldi sonradan
İyi canım ya önemli birşey yoktur o zaman hehralde

Aileden uzak olmak çocuk olmadan önce hiç sorun olmuyordu ama çocuktan sonra öyle bir eksiklik var ki annemlerdeyim şu an ameliyatımdan dolayı kızım ağlıyor bir teyzesi olmazsa diğeri o olmazsa annem alıyor karnımı rahat doyuruyorum dinlenebiliyorum en güzeli uyuyabiliyorum. Biraz büyüseler daha rahatlayacağız ama tek gerçekten zormuş.
Çok zor gerçekten canım, hele ki zor bir bebekse hepten zor yani, şuan başım çatlıyor :(

Geçmiş olsun canım

Ayrı canım temizlerken falan da bakıyorum iyice, bi de bi ara benim bebeğin akıntısı vardı hele o zamanlar sürekli bakıyordum ayrı yani oyle farklı bişey dikkatimi çekmedi, @Papatyamaviss annesinin oraya taşınmış ya oturdum bi gene kendime üzüldüm 5.30 da kalkıp saat 11 olmuş bir yudum su içemedim ama annemlerin orada olsam böyle mi olur diye hiç :/ şimdi uyudu başına da piş piş açtım en fazla 15 dk sonra uyanacak bu arada ben ne yapayım panik olup hiç bişey yapamayıp sonra bebek uyanıyor zAten :KK43:
Bizim de gündüz uykularımız çok kötüydü hatta yatağa koyana kadardı ben çareyi yüzüstü yatırmakta buldum en azından yarım saat uyuyor bazen 45dk canım
Ağzına burnuna dikkat ediyorum 40 kere kontrol ediyorum en azından uyuyor ve gazda iyi çıkıyor

teşekkür ederim kızlar vallahı zor koca kış hasta olmadkk. ki ben normalden
hıc hasta olmazdım. şimdi bas agrısı burunnakıntısından kırılıyorm. bu süt olayı nekdar etkılıyormus anneyı. sana da gecmıs olsun canımm Kahsen Kahsen
Gecmis olsun cnm
Canım ayrı benim kızın. Sıkıntı nedir 😀

Geçmiş olsun canım
15 gündür hastalıkla uğraşıyoruz canım kızım okuldan kapmış ondan oğluma oğlumdan bana sonra babaya yıılmadık direniyoruz geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım

Kızlar çocuk doktoruna gittim ,Alerji uzmanı kana bakıp alerji yok demişti , adam hayret etti diyen doktora alerji bu dedi .tekrar gaita yapıp sonuca göre bir düşüncem sütü kesip mama verip deneysek mi diye dedi. Alerji uzmanına götürüyorum bilmiyor bu kadar basit şeyi ne edeyim şaştım. Alerji uzmanı yola devam etmem daha doğru ama şimdi üçüncü bir doktor ariycm mecbur

Genelde 5 6 kez canım. Ama bu aralar dhaa fazla yapıyor. Sadece kaka göstermez tabi ki sıkıntılı olduğunu normal olabilir

Kesinlikle canım burda küçücük hastahanedeki doktor alerji diyor araştırma hastahanesi de alerji uzmanı yok diyor ama çocuk kıvranıyor karın ağrısından .
Migrosa ugrayim bir ara paketli ama vegan olan şeyler yeniliyor mu. Bu gittiğim alerji diyen doktor da ye diyor çünkü doğru düzgün bilmiyorm ki ne yapacağımı tüm google amcaya sorcam mecbur :)

İyi canım ya önemli birşey yoktur o zaman hehralde
Bu alerji neye gore biliniyorki iki doktor bambaska konusuyor canim basit olmamali ciddi bir konu sonucta bizdende kaka idrar aldilar yok denildi ama neye gore yok bilmiyorum alerji doltoruda degil cocuk doktoru benimde kafama takildi
Simdi sen en iyisi arastirma hastanesine git universteye birde ordaki alerji doktoru ne dicek
Bi bak bakalim

Bu alerji neye gore biliniyorki iki doktor bambaska konusuyor canim basit olmamali ciddi bir konu sonucta bizdende kaka idrar aldilar yok denildi ama neye gore yok bilmiyorum alerji doltoruda degil cocuk doktoru benimde kafama takildi
Simdi sen en iyisi arastirma hastanesine git universteye birde ordaki alerji doktoru ne dicek
Bi bak bakalim
Aynen kuzum nasıl bilmiyorlar anlamadım , Dr dedi ki zaten kandan belli olmazmış bir yaşından önce. Belirtilere göre karar veriliyomuscama bu doktorda üçüncü kez tahlil istedi ya kaç kere tahlil yaptın sonuç ortada tedavi yolu gostersene . Vakit kaybediyoruz yani böyle çocuk da huzursuz karnı ağrıyor kıvranıyor hep

Back
X