2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim büyük oğlumun vardı şimdi uc buçuk yaşında. Kilo Azalma değil de üçüncü ayında meme reddi vardı çok az almıştı sonraki aylar da öyle.
Kanda cikmayabiliyor bizim de çıkmamıştı .

Paketli gida olarak cik vs yiyordum ne yalan soyliyim kahvede iciyordum gun asiri olmasada bunlar haftada 2 3 , kilodan dolayi da doktor takip etmek lazım dedi bazen her ne kdr test yapilsada cikmiyormus cunku , bakalim dedi eger hala duzelmezse yine gel dedi , sirf bu yüzden kan vermeyi erteledim 1 hafta probiytkle bakim duzelcekmi diye kontrol edicem ona gore kana baslicam kan cunku kabizlik vs hangisinden duzeldigini anlamam diye , banada tereyag sut yogurt mumkun oldugunca kes yeme takip et dedi, makat icin bebanthen sürebilirsin dedi, bu ay 1200 aldi bu sikayetler 2.aydan beri var ama kilo etkilenmedi hic

Anladım canım biberonu iştahlı içiyor mu peki derdi iştahsızlık mı meme emmemi onu anlarsın en azından
Evet canım biberonu güzel alıyor maşallah. Sanırım sorunu memeyle. Ya süt az geliyor ya da dönemsel meme reddi. Geçecek diye bekliyorum ve umuyorum

Yazdıklarınızı okuyunca paylaşmak istedim

Zorlanmadan çocuk büyüten mi var ya hayret!
Hasta abi küçük bebek zor tabii. Sen üzüldüğün için stresin bebeğe geçmiştir. Rabbim acil şifalar versin paşalara

Onları da kesmen lazım canım.
İyi yapmışsın kana başlamamakla.
Bebanthen çatlağı tedavi eder mi bilmiyorum belki de çok çok küçüktür iyi gelir.

makatta çatlak da kana sebep olur canım önce onu tedavi etseymiş canını da yakar yavrucagın,alerji içinse bizim alerji dr süt ve dana eti sucuk vs yeme demişti, alerji varsa ilk akla gelen süt müş süt kesin varsa digerleri de olasılık olarak düşünülür demişti sen önce süt vw süt ürünlerini kes paketli tüm gıdalar da dahil,dana eti de. artık moda oldu bebelerde mukuslu kanlı kaka bizim tahlil temiz çıktı ama hala şüpheliyim inşallah alerjik bir durumu yoktur yakışıklının

Ya ne guzek anlatmis banada doktor lütfen sik emzirme dedi direk kusuyo dedigimdd ve bizde cok sij emiyoruz ama oglum durmuyor 1bucuk saat 1 saat bir

Benim de okuduklarim hep, bu gelen kanin miktari daha fazla olduguydu bndede cok minik azcik oldugu icin heo tedirginim sikintim yesil kakada degil olabiliyor biliyorum ama mukus oldumu uzuluyorum

Onları da kesmen lazım canım.
İyi yapmışsın kana başlamamakla.
Bebanthen çatlağı tedavi eder mi bilmiyorum belki de çok çok küçüktür iyi gelir.
Benim gordugum tek bir damardi kırmızımsı, hafif bi catlak varevet onu sur dedi , takipteyim bilseydim helvada yemezdim onuda keseyim bakiyim degisklik olcakmi birde en azindan 2 saat bekletmeye calisayim benim oğlanı, millet 3 saat 4 saat diyo sasiyorum gercekten cok nadirdir 3 saat bekledigi 1 2 kez

Canım benim inşallah bize de fayda eder. Vallahiç tadı yok kuzumun normalde uyandığı zaman beni yada eşimi görünce gülerdi ilaçtan sonra afalladı çocuk donuk donuk baktı uyandıktan sonra zormuş yavrunun hasta olması, rabbim hepimize şifa versin.

Harika haftalar uygulaması değil mi? Yükleyemedim, olmadı bir türlü. Ben de başka uygulama yükledim onda da atak haftaları yok... Boşuna kürek çektim

Evet canın Harika haftalara tahmini Doğum tarihini verirsen sana da bakayım.

En son ne zaman kontrole gitmiştiniz canım bi kan değerlerine bakılsa memeyi almıyor mamayı niye kabul etmiyor ki.

Canım 4. Ay kontrolümuzde gittik

Canım mamayı almadı biraz kasikla verdim ama emdi gün içinde buna şükür

Mamayı veya sütünü kaşıkla vermeyi denedin mi doymadigi için de uyumuyor muhtemelen Allah kolaylık versin geçici bir durumdur inşallah hemen atlatirsiniz

Bugün mama 30-40 CC kaşıkla verdim oda zorla mesajı yazdıktan sonra emdi biraz buna şükür

Zorlanmadan çocuk büyüten mi var ya hayret!
Hasta abi küçük bebek zor tabii. Sen üzüldüğün için stresin bebeğe geçmiştir. Rabbim acil şifalar versin paşalara
İşte benim eşim sağolsun bazen rahatına çok düşkün

Küçük çocuğun varsa başkasının yaptığı makbule geçiyor tabiki kimse kendi yaptığım gibi yapamaz ama çocuğun bu günleri ayları bir kez yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…