2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bizim daha yeni geçti aylardır vardı balgami

Gezmeye falan gittiğimde o kadar zor oluyor ki emzirmek ac aç uyutup dalınca memeyi veriyorum. Uykusu başına vurunca susturmak da zorlaşıyor. Şuan rahat emiyor mu ne kadar sürdü o savaş dönemi? Ben de pes etmiycem
Benim süt az canım kuvez dönemimiz oldu ondan mamada alıyor %80 anne sütü %20 mama veriyorum meme reddi olduğunda bile mamayı arttirmadim 20 güne yakın sürdü inşallah düzene girersiniz sizinde

Benim de okuduklarim hep, bu gelen kanin miktari daha fazla olduguydu bndede cok minik azcik oldugu icin heo tedirginim sikintim yesil kakada degil olabiliyor biliyorum ama mukus oldumu uzuluyorum
canım büyük oglum 2 yasındayken 1 ayı aşkın çatlakla uğrastık fito ,madecassol, agrı olursa diye de anestol krem kullanmıştık anestolu kullanma bence yakabilir o ama bepanthol işe yaramazsa digerleri de aklında bulunsun dr nA danışırsın yine.

Mama sevmiyor kuzum verdim icmedi attim
Cope mamayi artik

Dr bana kilo alımı iyiyse yeşil kakayı takmayız dedi seninkinin de kilo alımıı iyi.
Bu arada bizim dışkıda mukus ve kanda da var.
Helva da dahil evet. Yani bana yeme dedi sizin durumu bilemem.
dr bana kanda inek sütü alerjisi çıkmaması önemli ama bu alerji olmadığı anlamına gelmez dedi.
Tereyağı, süt, peynir, yoğurt yok.
Tereyağ o kadar çok şeyin içine giriyorki dışarıda özellikle yiyecek birşey bulmak zor

Kiz nasil veriyon meyveyi rendeleyp azicik kasik ucuyla elma verdim agzndan geri cikardi bogazini aldi
Bende cam rende ile rendeliyorum cnm ilk verdiğimde iteledi hep diliyle o çıkardıkça ben geri verdim daha sonra hiç çıkarmamaya başladı sabırsızlanıyor bile kaşığını tanımaya basladi

Evet haklısın canım ben ilk kızımı 27 aylık olana dek emzirdim ve çok geç bile kalmıştım ek gıdaya geçirmek için zor alıştı. Ve şuan çoğu yemeği yemiyor kandıra kandıra baze yiyor sevmediği yemekleri. Bi yandan böyle düşündüm cevremde bana erken basla alışınca oturtup yanına ver dedi bunu.diyenlerin çocukları da çok güzel yerler maşallah. Benimki şuan formul süt de içmiyor. Alıştıramadım biberonla içirmeye. Oglenleri meyve gece yatmadan 2 saat once de ari mama yapiyorum sonra emzirip yatırıyorum

Hayırlı olsun canım ek gıdalara geçmişsin bende 5 aylık olsun tattirma başlayacağım kilosu az gidiyor benim yavrunun

Drun tavsiyesi ilemi basladin ne ile baaladin canım Dr gidince bende soracağım
Ben sağlık ocağında dr a söyledim doyuramıyorum ben kendi sütümle dedim anlattım oda başlayabilirsin yavaş yavaş dedi zamanı geliyor dedi. Bende ilk muz Avakado yaptım daha sonra elma muz karıştırdım çok seviyor artık. Akşamları da muhallebi yapıyorum ari mama

Bizimki bir haftadır halida durmuyor aynı ağlıyor benimkide
Canım oyunhalısını artık yere halının üstüne koyuyorum döne döne başka oyuncaklara bakmış oluyor artık halıdan ziyade dönmek için orda yatıyor

Bence çocuğun iştahla yemesi ya da yememesi aileye bağlı gibi geliyor. Komşum demişti ek gıda döneminde her şeyi tattırdım ama seçiyor yine de başka yaşıt olan tanıdığı aynı dönemlermiş ailecek yemek yemeyi sevdikleri için ne versen hayır demez demişti. Önce meyve sebze sırası etkiler ama seçen her türlü seçer diye düşünüyorum. Benim kızım kilo alımı çok iyi ilerlemiyordu Dr 4.ay ek gıdaya başlarız dedi ama şimdi kilo alıyor artık netten de baktım zorunlu olmadıkça erken başlanulmamalı Papatyamaviss canım sen deyince aklıma takıldı netten bakınca netleştirdim 4.ay başlamayız sanırım klio alıyor artık. Dr mamaya rağmen alamadığı için dedi ama hep bi sebebi oldu iştahsızlığının şükür düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…