- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
4 buçuk canim
bizim daha yeni geçti aylardır vardı balgamiSağol canım
Valla bende evde olunca peste çıkıyorum ama dışarda zaman daha şyi geçiyor sanki canım
Sağol canım. İnşallah bizde faydasını görürüz
Al birini vur ötekinebenim cadı da öyle
Yaaa ne kadar sürede geçiyor balgam olayı canım
Bende dışardaydım anca geldim eve makinagelnemiş ona canım sıkıldı kargoda görünüyor kargo cevap vermiyor offff offf
Maşallah bebeğine canım
Ya benim yapmam lazımda kusa kollu hepsi almaya cesaret edemedim. Ne zaman giydireceğiz ki kısa kolluları onu da bilmiyorumsezon değişti uzun kollu,eşeyi bulamıyorum resmen
Canım çok geçmiş olsun. Katılıyorum sağlık en büyük servet kıymeti bilinmeli
bizim daha yeni geçti aylardır vardı balgami
Benim süt az canım kuvez dönemimiz oldu ondan mamada alıyor %80 anne sütü %20 mama veriyorum meme reddi olduğunda bile mamayı arttirmadim 20 güne yakın sürdü inşallah düzene girersiniz sizindeGezmeye falan gittiğimde o kadar zor oluyor ki emzirmek ac aç uyutup dalınca memeyi veriyorum. Uykusu başına vurunca susturmak da zorlaşıyor. Şuan rahat emiyor mu ne kadar sürdü o savaş dönemi? Ben de pes etmiycem
Evet canım bizimki zatürre geçirdi yeni doğmuşken ondan dolayı balgamink zor attı seninki cabuk atlatır artık büyük maşallahYaaa bak şimdi üzüldüm canım ya sizde hava mı kullandınız
Evet canım bizimki zatürre geçirdi yeni doğmuşken ondan dolayı balgamink zor attı seninki cabuk atlatır artık büyük maşallahYaaa bak şimdi üzüldüm canım ya sizde hava mı kullandınız
Evet canım bizimki zatürre geçirdi yeni doğmuşken ondan dolayı balgamink zor attı seninki cabuk atlatır artık büyük maşallah
canım büyük oglum 2 yasındayken 1 ayı aşkın çatlakla uğrastık fito ,madecassol, agrı olursa diye de anestol krem kullanmıştık anestolu kullanma bence yakabilir o ama bepanthol işe yaramazsa digerleri de aklında bulunsun dr nA danışırsın yine.Benim de okuduklarim hep, bu gelen kanin miktari daha fazla olduguydu bndede cok minik azcik oldugu icin heo tedirginim sikintim yesil kakada degil olabiliyor biliyorum ama mukus oldumu uzuluyorum
Bizim 13 senin 15 günün var kuzumAllah yar ve yardımcımiz olsun canım canım 16ocakti bizim olması gereken doğum tarihi kaç gün var daha bu atağın biliyormusun
Mama sevmiyor kuzum verdim icmedi attimİşte bizim öyle değil kuzum içmemezlik durumu olmuyor mama ağırlıklı oluyor. İçmeyince huzursuz oluyordur ya süt içmeyince denedin mi hiç mama vermeyi? Aç kalmasın yeter ki mama zehir değil ağlamasına dayanamam süt olmayınca olmuyor çok uğraşıyorum yine de
Dr bana kilo alımı iyiyse yeşil kakayı takmayız dedi seninkinin de kilo alımıı iyi.Helva da dahil mi buna ben gun icinde hep tuketiyorum kahvaltida fln seviyorum diye sut muhabbetine nazaran, bizde aksine azalma hic yok 4 ayinda 1200 gram aldi , 4 ay 5 gunluk suan. Probiyatik duzeltebilirmis oyle soyledi fotolarini gostrdim doktora cunku karin bölgesini elleyip dedi direk, daha yeni kullanmaya basladim henuz bi degisiklik yok etki edecekmi bilmiyorum bende elimden geldigince yememye calisicam bakalim normallesecekmi 2.aydan beri bu sekil 2 3 kez gaita yapildi ama temizcikti bide test yapilan kakalar hep normal sari kivamliydi acaba ondan mi diyorum bilemedim bende bu isi
canım bizim doğum tarihide 18ocak bizim atagimiz nezaman bitecek? Bu atak bilgilerini çok iyi biliyorsunBizim 13 senin 15 günün var kuzum
Bende cam rende ile rendeliyorum cnm ilk verdiğimde iteledi hep diliyle o çıkardıkça ben geri verdim daha sonra hiç çıkarmamaya başladı sabırsızlanıyor bile kaşığını tanımaya basladiKiz nasil veriyon meyveyi rendeleyp azicik kasik ucuyla elma verdim agzndan geri cikardi bogazini aldi
Evet haklısın canım ben ilk kızımı 27 aylık olana dek emzirdim ve çok geç bile kalmıştım ek gıdaya geçirmek için zor alıştı. Ve şuan çoğu yemeği yemiyor kandıra kandıra baze yiyor sevmediği yemekleri. Bi yandan böyle düşündüm cevremde bana erken basla alışınca oturtup yanına ver dedi bunu.diyenlerin çocukları da çok güzel yerler maşallah. Benimki şuan formul süt de içmiyor. Alıştıramadım biberonla içirmeye. Oglenleri meyve gece yatmadan 2 saat once de ari mama yapiyorum sonra emzirip yatırıyorumCanım hiç anne sütü alamayan bebekler var ve zannetmiyorumki kimse keyfi olarak emzirmek istemesin haftaya 5 aylik oluyoruz az önce dr dan geldim benim Sütümde yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum günde 2 kez dr mamada bi ek gıda artık yoğurt peynir ve meyve puresiyle başla dedi bakalim bende haftaya 5.ayi tamamlayıp başlayın diyorum
Ben sağlık ocağında dr a söyledim doyuramıyorum ben kendi sütümle dedim anlattım oda başlayabilirsin yavaş yavaş dedi zamanı geliyor dedi. Bende ilk muz Avakado yaptım daha sonra elma muz karıştırdım çok seviyor artık. Akşamları da muhallebi yapıyorum ari mamaHayırlı olsun canım ek gıdalara geçmişsin bende 5 aylık olsun tattirma başlayacağım kilosu az gidiyor benim yavrunun
Drun tavsiyesi ilemi basladin ne ile baaladin canım Dr gidince bende soracağım
Canım oyunhalısını artık yere halının üstüne koyuyorum döne döne başka oyuncaklara bakmış oluyor artık halıdan ziyade dönmek için orda yatıyorBizimki bir haftadır halida durmuyor aynı ağlıyor benimkide
Daha 13 gün mü var bunaldım yaBizim 13 senin 15 günün var kuzum
Mama sevmiyor kuzum verdim icmedi attim
Cope mamayi artik
Evet haklısın canım ben ilk kızımı 27 aylık olana dek emzirdim ve çok geç bile kalmıştım ek gıdaya geçirmek için zor alıştı. Ve şuan çoğu yemeği yemiyor kandıra kandıra baze yiyor sevmediği yemekleri. Bi yandan böyle düşündüm cevremde bana erken basla alışınca oturtup yanına ver dedi bunu.diyenlerin çocukları da çok güzel yerler maşallah. Benimki şuan formul süt de içmiyor. Alıştıramadım biberonla içirmeye. Oglenleri meyve gece yatmadan 2 saat once de ari mama yapiyorum sonra emzirip yatırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?