2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
5 AYLIK BEBEK NASIL BESLENİR?

Bebekler bu ayda 2 tatlı kaşığı ile başlayıp sonradan artırmak şartıyla mevsim meyvelerinin suyunu içebilirler. 5. ayın sonlarına doğru meyve püresi de verilmeye başlanabilir.

Elma ve armut (mevsimi uygunsa deveci armudu) ilk tercih edilmesi gereken meyvelerdir. Muz, şeftali gibi kabız yapabilecek meyvelerle bebek ya çok az miktarlarda ya da sonraki aylarda tanıştırılabilir.

Günaydın kızlar ☀ Bugün benim doğum günüm 32 oldum

nice yıllara güzelim doğum günü çocuğu umarım her şey bugün gönlünce olur

sevdiklerinle büyüyen ailenle güzel bir ömür nasip etsin Rabbim inşallah.

Bende cam rende ile rendeliyorum cnm ilk verdiğimde iteledi hep diliyle o çıkardıkça ben geri verdim daha sonra hiç çıkarmamaya başladı sabırsızlanıyor bile kaşığını tanımaya basladi
Bogazini almiyor dimi bizimkinin aldida korktun

Canim ben de aynisini yasadim hemsire demedigini birakmadi saglik ocagindaki kendimi yetersiz anne gibi hissettim resmen. Kendi doktoruma gidip mama basliim mi dedim oyle 1 ay bakip aa az kilo alms diip mama baslanmaz hareketlendiler . 6250 den 5850 de abartmis yani tas catlasa 150 gramdir ustunddkiler ne giyebilir çocuk 5850 olcak kdr sacmaliyor bu saglik ocaklari ya

Canım beni doğduğundan beri bu iki gündür kadar hiç yormamisti korkuyorum bu ağlamayı mizirdanmayi alışkanlık haline getirecek diye
Benimki de dun ayniydi, ondan onceki gunde ayni bugun nasil olacak diye merak ediyorum. O kdr kotuydu ki toplamda 2 saat uyumamistir. Surekli aglama halinde bir ara katiliyordu o derece agladi sirf gezdirmedim diye emmesini soylemiyorum bile gece de 3-4 kere kalkti sabah da 6 da uyandi. Hic boyle olmamisti

Aa okdr ciddi bi durum mu oluyo bu , ekran goruntusu aldim kremi aliyim ise yaramazsa sorhcam mutlaka

Umarim alerji degildir , cokta fazla emiyo kakamiz da ondsn cok oluyo en azindsn 2 saat beklemeye caliscam bakalim neler olcak

Bizimki de ayni oldu canim. Elleyince kendim cikarinca veya tuvaletini yaparken cikiyor. Doktoruna gosterdim sivazlayip cikardi kokunden itibaren 2 cm varsa sıkıntı yok dedi yolladi bizi. O bolge yagli oldugu için icine gomulebiliyormusmus da ben bu ne ya diip duruyorum her acisimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…