Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keciler kecilerrrrEmmeyen bebekler uyumayan bebekler yoksa cogumuzun bebegi oglak burcu oldugu icin mi boyleler![]()

Hesabini silmis sanirim ulasilamiyorSevimli panduf nereye gittine yani birer bire böyle kopacakmıyız önce zinmem şimdi sevimlipanduf
sıra da kim var
Bir hafta sonra cagirdi. O zaman kilo alim durumana bakıp konusuruz dedi. Haberdar ederim canim.
Cok cok gecmis olsun canim.
Ya ben süt içemiyorum. Anca yogurt ve ayran icebiliyorum. Kefirin tadi nasil ki acaba bir deneyim. Bugun alisveris yapacagiz zaten . Sagol canim
Tamam canim teşekkürler. Istanbuldayim ben zaten heryer migros carrefour kayniyor :))Canım bende hiç sevmem süt yoğurt ayran falan ama kefirin bir çok markasını aldım Eker (sek olarak yanlış yazmışım) hariç hiç birini beğenmedim bide meyveli olunca tadı meyveli yoğurt gibi çok hafif kolay içimli resmini de paylaştım günde 1 adet içiyorum Yalova’da sadece Migros ve Carrefour da var. Bilgin olsun
oğlak uysaldır amaEmmeyen bebekler uyumayan bebekler yoksa cogumuzun bebegi oglak burcu oldugu icin mi boyleler![]()
Günaydın herkeze oğluş bugün ağlaya aglayada olsa biraz emdi bu emzirme destek sistemini kullanan varmı hiç denesem diyorum yoksa süt gitti gidecek belki işe yarar
Hesabini silmis sanirim ulasilamiyor![]()
heyy ben smdı gordum mesajını kuzum ya cok uzgunum bu sabah da benım aklımdan gecıyordu bu ama.senı farkedınce cok sasırdımm mesajmı gorursen ozelden yazar msn bna2019 ocak anneleri
bu size veda yazim
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Malum 2 side cok kucukler
Bugun kotu bir kaza gecirdik oglumla otobuste
Ufak birseydi ama bir vicdan azabi sardi beni
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Hepiniz kendize cok iyi bakin ♡♡
cok guzell annesii biz de 3lü,kombn yaptıkBizim bayramlığımız hazırbandanasını da kendim yapacağım ismini yazıp işleyeceğim ayakkabılarımız da hazır
![]()
cok guzell annesii biz de 3lü,kombn yaptık![]()
Ben de iciyorum kuzum aynenbsebse
Nilufer_3457
Kızlar bende pek et yemeyi sevmem proteini kefir ve yumurta ile çözdüm. Günde 2 yumurta bide SEK marka kefir var meyveli çok güzel tavsiye ederim. Kesiri özellikle Asya’nın doktoru söylemişti içinde probiyotik yararlı bakterilerde var bebek içinde önemliymiş
He heee ondanoğlak uysaldır ama![]()
Evet bende uzuldum gercekten. Var diyr biliyorum silmeyi. Zaten kizin konu komsusu yok burda iki takılıyordu. O da gittiHesap silmek mi o nasıl yapılıyor ki
Ya buna ne gerek vardi bir süre girmez sonra arada yazarlardı P Puddingmuf ve S Sevimlipanduf
ikisinede çok üzüldüm yokluklari belli olacak
hesap silinmyor pasıflestırıp tekrar gelebılıyor A anneveoglusuHe heee ondan
Evet bende uzuldum gercekten. Var diyr biliyorum silmeyi. Zaten kizin konu komsusu yok burda iki takılıyordu. O da gitti
Kocasi kizmis
biz o çabayı 3 gibi verdik 4.30 a kadar sonra 7de uyandık iyiyiz şükür az emziriyordum 2 saate 1 kysma azalır gibi oldu dünden beri yine hortladıUyutma çabası içindeyizsiz nasılsınız ❤
kuzum üçlu derken şöyle aynı renkler ton olarakEşim sevmiyor yaben biraz büyüsün ana kız yaparız
![]()
kuzum üçlu derken şöyle aynı renkler ton olarak![]()