- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Fiyet bosuba uygun değil bebegin popiste pusik yapmiyomu hic cunku gercekten kotu kokuyoOna bakmamıştım ben
12li pket almistim 39 liraydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyet bosuba uygun değil bebegin popiste pusik yapmiyomu hic cunku gercekten kotu kokuyoOna bakmamıştım ben
12li pket almistim 39 liraydi
Kulitbez mi canim normal bez mi , suam normal cirtliyi sadece 101 satiyor cunkuSleepy natural civilde de vardı bugün gördüm
Gel sarilalimmOyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor![]()
Hemde sıkı sıkıGel sarilalimmdonmuyoduda srnki dimi tembel bizm bebeler
![]()
Çok sağol kuzum yine de önerin içinİlerleyince gördüm karar vermişsiniz bilehayırlı olsun
![]()
Döneceği buyuk gunu bekliyorumHemde sıkı sıkıo durumdan kurtulmak için bari dönse yok hep benden bekliyor
tembelliğinden emmedi bile
Yok yapmadı. Hunharca siliyorum popisi☺☺☺Fiyet bosuba uygun değil bebegin popiste pusik yapmiyomu hic cunku gercekten kotu kokuyo
Maşallah ben 75 te çakıldım kaldım boyum 167 eşim dalga geçiyor yürürken karnın sallanıyor diye o kadar moralim bozukki o kadar abartıda yemiyorum artık çokta yoruluyorum gece gündüz ama gitmiyor anlamadım şu yamuna korse işe yararmı sence?68kusurumboyum 175 ondan kurtarır aks ben 55kiloydum hedef yine o
Cok gecmis olsun cnmHayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Ben bu süreçte doğru dürüst çocuklarımla bile ilgilenemedim ameliyat felan olunca. Ama çok şükür küçük paşam da sakin bi bebek, üzmedi beni hiç bu süreçte
Geçmiş olsun canım. Şükürler olsunHayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Ben bu süreçte doğru dürüst çocuklarımla bile ilgilenemedim ameliyat felan olunca. Ama çok şükür küçük paşam da sakin bi bebek, üzmedi beni hiç bu süreçte
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir daha göstermesimHayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Hayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Canım çok çok geçmiş olsun. Elhamdulillah. Rabbim kimseye göstermesin. Bizler iyiyiz çok şükürHayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Ona dikkat etmedim sitesinden baktım külot bezmiş canımKulitbez mi canim normal bez mi , suam normal cirtliyi sadece 101 satiyor cunku
Devsm st o zamnYok yapmadı. Hunharca siliyorum popisi☺☺☺
Bnde oyle biliyordum canimOna dikkat etmedim sitesinden baktım külot bezmiş canım
Çok geçmiş olsun canım , inşallah bir daha böylesi zorluk yasamassnz , maşallah oglusuna annesine yardımcı olmusHayırlı geceler kızlar, nasılsınız?? Bebişler nasıl? Yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara. Çok zor günler geçirdim , kolumda bi tümör tespit edildi, çok şükür dün temiz sonucu geldiyeniden doğmuş gibiyim, sanki 2. Bi şanş verdi rabbim bana. Elhamdülillah .. sizler nasılsınız? Büyüdü mü paşalar prensesler
Sonra neden aç kilo alıyor yerinde durmuyor ki birde kusmadan durmuyorFolik asit bebesiemdiğini yakıyor
![]()