- 4 Nisan 2010
- 6.275
- 26.826
- 1.073
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAŞallah onun o minik kollarını yerim ben Allahım kucaklarımıza alacağımız günleride göstersin inşallahBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Oy masaallah ,dogum tarihleri ayni bizimBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Masallaaahhh :)Biz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Biz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Haha çokk güzel gözüküyor annesiBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Evet 3muzunde ayni ❤ :) masallahOy masaallah ,dogum tarihleri ayni bizim
ne kadar şanslısın ben 2 haftadır ölümüne kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdimkızlar bide benim iştahım çok açık özellikle bikaç gündür ne yesem diye düşünüyorum
böle giderse çok kilo alırım
inş almam
öyle halsizim ki zor yürüyorumDr da bez bebek dedi :))Maşallah, ne güzel minik bir oyuncak bebek gibi
2 cm olmus valla..bidaha 2 hafta sonra...simdi daha cok heyecanlaniyo insan belli olmaya baslayincaEvet 3muzunde ayni ❤ :) masallahedosko yaa resmen kocaman bir bebis yaa ❤❤❤
Ay masaAllaaaah ya ❣hafta olarak ılerı olsaymış cınsıyet vellı olcakmış :)Biz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Ay masallah ya su an bebisini gordukce bende daha cok gitmek istiyorum doktoraa ❤ cok daha buyuk gibi ileri gibi kocaman duruyo bebisimiz masallahDr da bez bebek dedi :))
2 cm olmus valla..bidaha 2 hafta sonra...simdi daha cok heyecanlaniyo insan belli olmaya baslayinca![]()
Ay masaAllaaaah ya ❣hafta olarak ılerı olsaymış cınsıyet vellı olcakmış :)
Guzel poz yakaladik.Ay masallah ya su an bebisini gordukce bende daha cok gitmek istiyorum doktoraa ❤ cok daha buyuk gibi ileri gibi kocaman duruyo bebisimiz masallah![]()
ayyy masallahhh cok guzel yakalamissinizBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()

ne kadar şanslısın ben 2 haftadır ölümüne kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdimöyle halsizim ki zor yürüyorum
![]()
Biz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Cok hetecanlı ya beklemekGuzel poz yakaladik.kocaman olduklarinida gorucez insallah
![]()