Normalde sabah sekiz oglen 13 ilkindi birde aksam (21-23arasinda) sagıyordum dun biraz daha fazla sagdim sut yok hani doktor bi arkadasa demisya cocuga sut yetmiyor diye ek gida vs cocuk buyudugu zaman cocuk cok sut icmiyor annenin aut azalıyor bebekler zaten dogduklarinda iki saate 60 cc veriyorduk 24 saate 720 cc yapar eee suanda dun aramizda konustuk o aralarda birimizinki sekizyuz biri yediyuz biri altuyuz yeni doganda okadar iciyor zaten bunu sagim yapmasaydim derdimki cocuk cok iciyor yetmiyor hele benimki 980-1000 cc icerdi bir birbucuk aylikken buyudukce diyete girdi
aradayorum okuyorum yazılarda diyorki 8kilo bir cocuk 1200 cc sut icmesi lazim ve uzerinede ek gida yiyecek calisan anneler yorum yazmis 500 cc 600 cc iciyor acmı kaliyor. Vs diye hesaplamalar kime neye gore yapildi halen anlamadim burada hepimizin bebekleri ayni oldugu icin bu matematiksel teorileri oldurduler demekki cocuklar 600-1000 arasi keyiflerine gore icecekler anne sutu zamanla artmiyor azaliyor daha ilk on onbes gun yeni aut geldigi zamanlari kasdetmiyorum