Ben geğiriyorumKızlar sürekli öğürme var ama kusamıyorum.Öğürmekten kasıklarım ağrıyor.Böyle olanınız varmı mafoldum gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geğiriyorumKızlar sürekli öğürme var ama kusamıyorum.Öğürmekten kasıklarım ağrıyor.Böyle olanınız varmı mafoldum gece
Canim cok gecmis olsun kac kilosun ben de cok fenayim sadece zofran buraz etki etti bana bazen ona ragmen cikariyorum istah sifir ceyregin ceyregi ekmekle belki bi elma gun geciriyirum insallah bebekler etkilenmez ya endise etme o senden alacaguni aliyordurilacı da kusuyorum içemiyorumnormalde de zayıf olduğum için bebek tehlikeye girebilirmiş yarından itibaren serum takılacak bana..
çok mutsuzum çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur. Allah bütün hamilelere kolaylık versin.
İğrenç ya gerçekten.Eşimde şoklarda afam beni hiç.öyle görmemiş ya noluyor oluyo:)Ben geğiriyorumtulumba gibiyim
Canım eşimden başka hamile olduğumu kimse bilmiyor, uzunca bir süre de söylemeyi düşünmüyoruz, geçen yıl iftarda kimler geldiyse bu yıl da aynı kişileri çağırdık ve bizi Davet edenlere de gittik, hamile değilmiş gibi davranmaya çalışıyorum mecburenNasıl yordun bu kadar kendini nasıl anlamıyorum. 2 haftadır yemek yapmadım. Son 2 gündür azcık iyi gibiyim De az temizlik yapabildim. Eşim iftar davetlerini kabul ediyor ya da dışarda açıp öyle geliyor yorulmayayım diye![]()
Acil şifalar canım geçmiş olsun bişeycik olmaz Allah ın izniyle merak etmeİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Hastayım diyebilirsin.Canım eşimden başka hamile olduğumu kimse bilmiyor, uzunca bir süre de söylemeyi düşünmüyoruz, geçen yıl iftarda kimler geldiyse bu yıl da aynı kişileri çağırdık ve bizi Davet edenlere de gittik, hamile değilmiş gibi davranmaya çalışıyorum mecburen
Bende ayniyim canim genel durumumuz oyle hepimizin heralde surekli uyku haliBugün çok halsizim. Cuma-cumartesi iyiydim, evimle ilgilendim. Bugün hep yatmak istiyorum. Dün zaten tavuk gibi 9 da uykum geldi . Dışarı çıkamamak, spor yapamamak![]()
bırakmaya çalışıyorum hatta bıraktım sayılır 2 günde falan 1 tane içiyorum çok stres yapınca tamamen bırakıcam inşallahKizlar selam nasilsiniz size bir sorum var hamileliginde sigra kullanan var mi
Bnde ayni şekilde napacagimi hic bilmiyorumBen tam bırakabildim sayılmaz. 3 - 4 tane iciyorum günde![]()
Birakamayacagiz bncebırakmaya çalışıyorum hatta bıraktım sayılır 2 günde falan 1 tane içiyorum çok stres yapınca tamamen bırakıcam inşallah
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum bekliyoruz
Maşallah minigine Dr çok güzel yakalamış canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahBiz geldik..kucuk kollarimizla kucakliyoruz sizi![]()
Dun aksamki kanaman cokmuydu canim.yoksa onlem amaclimi yatirdi dr..Zuhal budak polat iyiym canım bugün hastanedeyim dün iftarda kanama oldu ama şimdi çok az kahverengi lekelenme yaşıyorum
Mide bulantısı bende var hala
Ama merak etme illa olacak diye bir şey yok oğlumda hiç böyle değildim canım
A anneveoglusu canım nasıl oldun?
A anneveoglusu uzulme canimm bak bi sikinti yokmus bol bol dinlen