Sali gidicem nasipseYakinda doktora gittinizmi yada gitcekmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sali gidicem nasipseYakinda doktora gittinizmi yada gitcekmisiniz
Masallah bebise gozun aydin insallah sorunsuz atlatirsin kalan sureyi
Arkadaşlar çok utanarak yazıyorum amaaa malesef başıma bu geldi
Çok sıkıştığımda tuvalete koştururken ya da üstümü çıkarmaya çalışırken idrarımı kaçırıyorum!
Ben hayatımda hiç bilmem böyle bi şey! Ya böyle olan var mı başka? Ama dediğim gibi çok tuttuğum zaman oluyor![]()
Öğlene kadar beni gören ağır bi grip geçiyorum sanır hapşırık tıksırık burun akıntısı öğleden sonra da geçiyor
Ben pazartesi gidecem canmYakinda doktora gittinizmi yada gitcekmisiniz
Canımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)
Benim oğlumda oldu yazın çok su icmistim 26 haftalık gebe iken iş yerinde bacaklarin arasında damla damla altı suyum geldi sanıp wcye gittiğimde şarıl şarıl yaptım ağladım hangi delikten ne geldiğini göbekten de giremedim Dr gittim acilen digumhaneye alındım Dr baktı Altan açılma yok sonra dedi ki işemişsin dedi gülerek ben rezil tabiki
insallah cnm:) hepimizin guzel dogumlari olsunMaşallah ilk bebekte zor oluyor doğumlar diyorlar ama 2 saatte Doğum olmuş sizin ikinci çok daha çabuk olur o zaman maşallah
benim arkadaslarimdan boyuyan oldu hamileliklerinde ve doktorlari bisey dememis...Saçını boyatmak zorunda olanlar... Ne yapıyorsunuz?
Ayda 2 defa boyardım. 17 nisandan beri boyamıyorum. Bu görüntüme alıştım gibi zaten hep evdeyim ama dışarı çıktığımda zorlayacak beni bu görüntü . 3.ncü aydan sonra doğal boya uygulaması yaptıracağım diyordum ancak doğal boya yokmuş Anonyaklı ve Amonyaksız boya varmış. İnşallah zararı olmaz ..
20aynen erkek için öyle diyorlar kıza benzeyen erkek cıktıgı olabılıyor :) ama bizim bi arkadaşa ilk erkek gibi dedi doktor sonrakı kontroolde öğrendi kız mış meğersem :) bizim doktorlar en azından tahmınde bulunuyor.Yurtdısında 20 hafta olmadan söylemiyorlarmıs düşünsene çatlarsınBenim bi arkadasımada 12.hafta erkek dedıler 16 haftada net erkek denildi
Banada kız gibi geldi sanki nubu paralel goruruyorum doğru görüyorsam tabi :)Canımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)
Suan anlattığın olayın aynısını yaşıyorum. Bayrama gireceğimiz hafta doktora gittim 2 gün sonra sol kasığımda hafif de alta vuran ağrılar seyretti. Bayramda 3 gün yattım. Yatınca duruyordu kalkınca başlıyordu ağrılar. Wc yaparken pantolon hatta kilodumu giyerken bile ağrım oluyor. İlk endişelenmedim ama 1 hafta oldu geçmeyince dr a gittim. Baktı her şey normal endişelenme rahmin bebekle birlikte büyüyor ve bağlarında oluyor o ağrı dedi. Hala ağrım var. İş yerinde 5 metre yürüsem hemen oturasım geliyor ağrım oluyor diye. İçini rahat tut bebek gelişiyor ve büyüyor biraz annesinin canını yakıyor o kadarKızlar merhaba, uzun suredir sadece okuyordum Şu iki gündür bazı sebeplerden ötürü asiri gergin, kaygili, üzüntülü ve aglamali günler geciriyorum.geçen haftalarda yokken Bugun kasigimda agri olusuyor.afedersiniz bazen altima da vuruyor çok hafif bir agri. Stresten olabilir mi sizce:/
20
Banada kız gibi geldi sanki nubu paralel goruruyorum doğru görüyorsam tabi :)
Kına sevmiyorum işte.Ben kına yaptım içine Hint kınası kattim iyi durumda şimdi
Ben de göremedim sanki ya o yuzden erkektir diye tahmin ettim :) çok heycanlı benimkini atsam size aaaa kız buuu dersiniz ama 9+6 daydım ve genital tüberkül birbirine çok benziyormuş 11. Hafta dolana kadar :)20
Banada kız gibi geldi sanki nubu paralel goruruyorum doğru görüyorsam tabi :)
Benim Dr. Da boya dedi. Ben yok dedim. 3 ay dolsun biinsallah cnm:) hepimizin guzel dogumlari olsun
benim arkadaslarimdan boyuyan oldu hamileliklerinde ve doktorlari bisey dememis...
Benziyor evet ama doktorlarda nuba bakarakta tahmin ediyorlar bir kaç doktor böyle tahmin ettiğini söylediBen de göremedim sanki ya o yuzden erkektir diye tahmin ettim :) çok heycanlı benimkini atsam size aaaa kız buuu dersiniz ama 9+6 daydım ve genital tüberkül birbirine çok benziyormuş 11. Hafta dolana kadar :)
aynen cnm 3. ay dolmasini bekle sonra boyatabilirsin burdada doktorlar bisey demiyorlarBenim Dr. Da boya dedi. Ben yok dedim. 3 ay dolsun bi
Ya hayırlısıyla bi görsek fıstıklarını pipilerini deBenziyor evet ama doktorlarda nuba bakarakta tahmin ediyorlar bir kaç doktor böyle tahmin ettiğini söyledi