- 4 Nisan 2010
- 6.275
- 26.826
- 1.073
Gözün aydın canım .bebişini görmüşsün. Arkadaşlar daha iyi bilir ama bahsettikleri teoriye göre erkek gibi görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım .bebişini görmüşsün. Arkadaşlar daha iyi bilir ama bahsettikleri teoriye göre erkek gibi görünüyor
Kimi görsem 5 temmuzda randevusu var. Benim de 5 temmuz bakalım hayırlısıyla aksın zaman. :)gozunaydin canim.masallahedosko A anneveoglusu masallah gozunuzaydin darisi bana insallah daha 5 temmuza cok var nasil sabretcem ben yaaaa
![]()
oylemiymis kuzum :) amin insallahKimi görsem 5 temmuzda randevusu var. Benim de 5 temmuz bakalım hayırlısıyla aksın zaman. :)
Umarım borç olarak vermiştir Doğuma yakın geri almak şartıyla falan deseydiniz bariNe yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım yadoğum ve çocuk masraflari diye iki uc yıldır biriktirdgim paranin bir kismini ailesine vermesi gerektigini soyledi ki ailesinin durumu iyi 3 maas giriyor evlerine ve esimden baska bir çok kardes var yani paylasilabilir
ama dediğin gibi bebegim sagliklica kucagima gelsin de her sey hallolur demem gerekiyor :/
Benim de 5 temmuzKimi görsem 5 temmuzda randevusu var. Benim de 5 temmuz bakalım hayırlısıyla aksın zaman. :)
buralar hep minnaklarımızın fotosuyla dolacak desenize Masallah sana nuba gore erkek ❤
insallah kizlarBenim de 5 temmuzburalar hep minnaklarımızın fotosuyla dolacak desenize
![]()
Sağol canımMasallah sana nuba gore erkek ❤

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)
39 mm canim...10+5 ama 10+4 ultrasonda .gecende 1 gun.geriydi..daha dogrusu ben 1 2 gun gec yumurtlamistim..ama.yetisir diye takvimi degismedim :)
Sağol canımGözün aydın canım .bebişini görmüşsün. Arkadaşlar daha iyi bilir ama bahsettikleri teoriye göre erkek gibi görünüyor![]()

Canım çok sevindim güzel haberlerine Allah sağlıkla ve hayırlısi ile kucağımiza almayi nasip etsin inşallahBizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
Maşallah size arkadaşım benimde ense kalınlığı iyi çıktı rabbim sağlıklı ve hayırlı bîr şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallahBiz de bugun kontrolumuze gittik arkadaslar. Cok sukur ense kalinligi da guzel cikti, hareketleri de. Doktor cinsiyet konusunda tahminde bulunabiliriz ama kesin olmaz dedi. Ama kiz tahmininde bulundu. Cok sevindikasiri derecede stresliydim; cok sukur rahatladim. Cok heyecanli bir seymis ya
![]()
Aynısını yaşadım bayrama saatler kala . Kötü bir psikoloji . Ben de 2 damla kan sonrasında leke oldu hep . Dün temizlik yaptım yine leke gördüm..Kızlar bugün öğleden sonra wc gittiğimde peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kez sildim, her silmemde geldi. Çok korktum elim ayağım titredi. Hemen hastaneye gittik. Orda wc girdim baktım çamaşırımda bir şey yoktu. Peçeteye de bir şey gelmedi. Ağlaya zırlaya girdim doktorun yanına. Ultrasonda gördüm bebeğimi. Canım benim kalbi gümbür gümbür atıyordu. Çok mu ayakta kaldın yoruldun mu dedi. Dün akşam kuzenimin düğünü vardı ve gerçekten ayakta kaldım yoruldum hatta oynadım bile. Doktor aşkolsun düğünde mi oynadınız bir de dedi1 hafta boyunca dinlen yorulma ayakta kalma fazla dedi. Çok şükür kanama alanı vs yoktu. Bebeğim de gayet iyiydi. Şimdi evde dinleniyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun, sağlıcakla kucağımıza alalım
![]()

Ne yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım yadoğum ve çocuk masraflari diye iki uc yıldır biriktirdgim paranin bir kismini ailesine vermesi gerektigini soyledi ki ailesinin durumu iyi 3 maas giriyor evlerine ve esimden baska bir çok kardes var yani paylasilabilir
ama dediğin gibi bebegim sagliklica kucagima gelsin de her sey hallolur demem gerekiyor :/
İlahi yaaa güldürdün beni![]()
Canım sen de dikkat et kendine. Bana ders oldu yok bundan sonra düğün bayram demeyecem, kendime dikkat edeceğim artık sen de öyle yap çok korktum benAynısını yaşadım bayrama saatler kala . Kötü bir psikoloji . Ben de 2 damla kan sonrasında leke oldu hep . Dün temizlik yaptım yine leke gördüm..
Dr. Espri mi yapmış , düğünde de oynadınız mı yani derken . Düğünde ne yapılır![]()