- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Ben de pek iyi değilim psikolojik açıdan.Resmen duygusal çöküşteyim. Ağlıyorum ve daha da ağlamak istiyorum.
Ben bir de ilk doğumum sonrası pek sevimsiz günler geçirdim. Destek almak benim için en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de pek iyi değilim psikolojik açıdan.Resmen duygusal çöküşteyim. Ağlıyorum ve daha da ağlamak istiyorum.
Canım erkek gibi duruyor

İnşallah sağlıkla sıhhatle gelecekler canım :) Ya ben de bulantı olunca kız gibi düşünüyordum ama kayınvalidem kızında çok rahat bir hamilelik geçirmiş ama eşimde ne yese kusuyormuş. Çevremizde böyle çok örnek olunca o tez çürüdü sanki :) Ama senin oğlun var inşallah kızın olurÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bunda bulantı var bu yüzden kız gibi geliyor ama ne gelse kabulüm sağlıkli ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Temizlik yapmayın hanımlarAynısını yaşadım bayrama saatler kala . Kötü bir psikoloji . Ben de 2 damla kan sonrasında leke oldu hep . Dün temizlik yaptım yine leke gördüm..
Dr. Espri mi yapmış , düğünde de oynadınız mı yani derken . Düğünde ne yapılır![]()

Sabredeceksin bi çaresi yok. Eğer kustuktan sonra bir şeyler yiyebiliyorsan rahatlıyorssn geçici olarak sabah kalktığında su iç. Sonra o seni kusturur üzerine hafif kahvaltını yaparsın ben öyle yapıyorumKızlaar selam, nasılsınız? Hep okudum valla hepiniz adına çok mutlu olduuummm :) bugün bende 9+0 a girdim :) ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve aşşşıırrıı midem bulanıp sürekli kusuyorum. Hiç ben şöyle yaptım çok yardımını gördüm dediğiniz bişe var mı? Wc den çıkamaz oldumsürekli bulantı sürekli kusma artık su bile içemiyorum
![]()
Canım hoşgeldin cokkk sevindim negüzel tekrar hamile kalman sağlıkla ilerlesin hayırlı olsunMerhaba kizlar bu konu ilk açıldigi zaman hamile oldugumu ogrenmis ve burda paylasmistim ocak annesi olacağım diye ancak ne yazikki düşükle sonuçlanmıştı.ardindan hemen hamile kaldim şuan 8+2 haftaligim belki ocak sonu yada şubat başına denk gelicek inşallahh
Ayy çok sevindim yaa inşallah sağlıklı sıhhatle kucağına alırsın :)Merhaba kizlar bu konu ilk açıldigi zaman hamile oldugumu ogrenmis ve burda paylasmistim ocak annesi olacağım diye ancak ne yazikki düşükle sonuçlanmıştı.ardindan hemen hamile kaldim şuan 8+2 haftaligim belki ocak sonu yada şubat başına denk gelicek inşallahh
kiza benzettim canimHerkeze iyi akşamlar benim melegimede dr kıza benziyo ama 1 ay sonra erkek diyebilirim dedi sizce ????
Yorumun için teşekkürler canımCanım erkek gibi duruyor![]()

Benim annemde 3 aylık olana kadar farketmezdim der. Eskiler iste annemin tipine bakip sen hamilesin dermis oyle hastahaneye gidermis.sonrada siz hareket etmeye başlardınız diyoKızlar biraz önce instagramda gördüm bi doktor paylaşmış hastasını 5 haftalık hamileyim geçen hafta test yaptım pozitif diye gitmiş kadın doktora meğer tam 18 haftalıkmış bebekbiz boşuna mı kuruntu yapıyoruz millet farketmiyor bile hamileliğini
![]()
Oo oral kullanimda bayagi yan etki yapıyordur. Neden fitil olarak almiyorsun?Canım ben fitil değil ama 200 mg hap içiyorum günde 3 kere Progestran merak etme Dr işini biliyordur
Canım o kişinin regli düzensizdir kimisi ilaçla oluyor kimi soğan suyuyla (benim arkadasım soğan suyu içti mi düzene girerdi) kimi de olmuyor. O yuzden test yapma gereği duymamıştır bir de kilosu varsa anlayamamış olabilir. Bazıları çok rahat geçiriyor hamileliği sanki hamile değilmiş gibiKızlar biraz önce instagramda gördüm bi doktor paylaşmış hastasını 5 haftalık hamileyim geçen hafta test yaptım pozitif diye gitmiş kadın doktora meğer tam 18 haftalıkmış bebekbiz boşuna mı kuruntu yapıyoruz millet farketmiyor bile hamileliğini
![]()
Allah tamamina erdirsin cnm insallah saglikli bi sekilde devam edersin♥ ayniyiz biz ama ben cuma dr gittm 7+4 dediMerhaba kizlar bu konu ilk açıldigi zaman hamile oldugumu ogrenmis ve burda paylasmistim ocak annesi olacağım diye ancak ne yazikki düşükle sonuçlanmıştı.ardindan hemen hamile kaldim şuan 8+2 haftaligim belki ocak sonu yada şubat başına denk gelicek inşallahh
Benim eşimde öyle 10 aylık adam hâlâ bile çok sabırlı :))Bende herkesten farkliyim 10 aylik dogmusum![]()
dr etkilendim sanirim kizim demeye başladımkiza benzettim canim
sağlıklı olsunda inşallahTekrar hayirli olsun ozaman.Rabbim bu sefer sağlıklı sihatli kucağına almayı nasıl eder insallahMerhaba kizlar bu konu ilk açıldigi zaman hamile oldugumu ogrenmis ve burda paylasmistim ocak annesi olacağım diye ancak ne yazikki düşükle sonuçlanmıştı.ardindan hemen hamile kaldim şuan 8+2 haftaligim belki ocak sonu yada şubat başına denk gelicek inşallahh