• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Son ultrason muayenesinde cok az hareket etti. Doktor uyuyordur gunde 20 saate yakin uyurlar dedi ama aklima kotu kötü şeyler geliyor engel olamiyorum.
Dr dogru demış içini ferah tut :) ben hastaneye gıttım ama 1bucuk aydır gormedım bebegımı ense kalınlıgına baktı yolladı
Ozele gıdeyım dıyorum ama orası da tarama ıstıcek kararsız kaldım

Dr dogru demış içini ferah tut :) ben hastaneye gıttım ama 1bucuk aydır gormedım bebegımı ense kalınlıgına baktı yolladı
Ozele gıdeyım dıyorum ama orası da tarama ıstıcek kararsız kaldım
Aynen bn de rapor almak için gitmistim devletteki doktora ama haftasi geldiği icin ikili test de yapti doktor. Asil ozeldeki doktorum da izindeydi. Donunce o da ikili test isteyebilir 3unde randevu. Gerci bebek 13+4 oluyor o zmn.

insallah cnm:) eger bu bebegimde kizim gibi olursa hic zorlanmam.. kizim gercektten tek bir sancisi yoktu dogdugunda, dogar dogmas 3 saatte bir uyanirdi sut icin yani hersey cok iyiydi bakalm hayirlisi

insallah sagsaglim kucaginiza alirsiniz bebeginizi:)
Masaallah ya. Insaallah bu bebegin de oyle olur. Benim kizim kolikti. Sabahlara kadara aglardi. Bi de erken dogdugu icin sarilik vardi uyanmazdi emmezdi. Cok sikintili gecti. Insaallah bu bebegim kizim gibi olmaz. Sancısı gazi olmaz:))

@Ytmz

Yaş 34 İstanbul’dayım. Öğretmenim.
2.bebeğim olacak kısmetse.
Sat 1 Nisan
Beklenen Doğum Tarihi 6 Ocak
Ama aralık annesi olacağım ilk doğumum sezaryen:)

Bütün bebeklerimizin kalp atışları daim olsun hepimize sağlıklı doğumlar dilerim:KK200::anneadayı::nazar:
@Ytmz
Günaydın beni de listeye kaydeder misin:KK200:

Back
X