- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
İlk gebeliğim çok kolay geçmişti. Bunda çok zorlanıyorum.2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğim çok kolay geçmişti. Bunda çok zorlanıyorum.2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
@Ytmz insallah amin canimrabbim korktuguna ugratmasin canim sonuclari temiz ciksin insallah
dr dan cikip hemen yazicam sonucu buraya da tesekkur ederimmm..Zararlı olan herseyden tiksinelim :))Tiksindim 1 aydir agzima koymadim normalde cok sever ve icerdim
Cınsıyet ofrenecektın demı :)Saat 2.30 da randevumuz varrrrrçok stresliyim yaaa zaman geçmek bilmiyor
Hayırlı sanahlar :)Günaydin hanımlar
Güzel bir hafta olması dileğiyle
Bekle bekleBnm randevum 3unde ama seytan diyor erkene al.
Temizlik yapılıyor eve çok mutluyum yattığımdan ev ile ilgileniyorumHayırlı sanahlar :)
Son ultrason muayenesinde cok az hareket etti. Doktor uyuyordur gunde 20 saate yakin uyurlar dedi ama aklima kotu kötü şeyler geliyor engel olamiyorum.Bekle beklebenımde ozamnlar gıtmem lazım
Dr dogru demış içini ferah tut :) ben hastaneye gıttım ama 1bucuk aydır gormedım bebegımı ense kalınlıgına baktı yolladıSon ultrason muayenesinde cok az hareket etti. Doktor uyuyordur gunde 20 saate yakin uyurlar dedi ama aklima kotu kötü şeyler geliyor engel olamiyorum.
Ohh mıs :) sen zorlama tabı kendını InsaAllah hemencecık ayaklanırsınTemizlik yapılıyor eve çok mutluyum yattığımdan ev ile ilgileniyorum
Aynen bn de rapor almak için gitmistim devletteki doktora ama haftasi geldiği icin ikili test de yapti doktor. Asil ozeldeki doktorum da izindeydi. Donunce o da ikili test isteyebilir 3unde randevu. Gerci bebek 13+4 oluyor o zmn.Dr dogru demış içini ferah tut :) ben hastaneye gıttım ama 1bucuk aydır gormedım bebegımı ense kalınlıgına baktı yolladı
Ozele gıdeyım dıyorum ama orası da tarama ıstıcek kararsız kaldım
Tabi ya hayirlisi. Artik yavastan cinsiyetleri ogrenecegiz hepimizCanım teşekkür ederim. :) Doktorum kıza benziyor ama daha erken dedi. Buradaki arkadaşlar da kız dediler. :) Biz de başından beri kız istiyorduk sonra öyle hissettim iyice. :)))) Hayırlısı.
Rahat ol ..benimkide uyuyodu :)Son ultrason muayenesinde cok az hareket etti. Doktor uyuyordur gunde 20 saate yakin uyurlar dedi ama aklima kotu kötü şeyler geliyor engel olamiyorum.
Ilginc:)))10 aylik dogarsam![]()
Masaallah ya. Insaallah bu bebegin de oyle olur. Benim kizim kolikti. Sabahlara kadara aglardi. Bi de erken dogdugu icin sarilik vardi uyanmazdi emmezdi. Cok sikintili gecti. Insaallah bu bebegim kizim gibi olmaz. Sancısı gazi olmaz:))insallah cnm:) eger bu bebegimde kizim gibi olursa hic zorlanmam.. kizim gercektten tek bir sancisi yoktu dogdugunda, dogar dogmas 3 saatte bir uyanirdi sut icin yani hersey cok iyiydi bakalm hayirlisi
insallah sagsaglim kucaginiza alirsiniz bebeginizi:)