2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saol canım :)) İsmi gibi güzel bi ömrü olur inşallah Alya nızın ve tüm bebeklerin :) evet benm bir kaybımda var o yüZden birşeyler almaya korkuyorım yine aynı şey olur diye ama artık bende dayanamayıp bikaç parça şey aldım :) hayırlısıyla giydirmek nasip olsun hepimize. Bebeklerimiz artık seslere tepki veriyor korkulcak birşey yoktur bence canım. Benim görümcemin hamileliği düğünlerde geçti. 37 haftasında geçenlerde bile gitti:) sakıncalıdır belki ama çokta takma kafana herkes gidiyor sonuçta. Sen iyi düşün iyi olsun annesi :halay:
Öncekı meleğiniz şefaatçiniz olucak size inşallah canım Allahm bırdaha yasatmasın. Al tabı başla güzel düşün inşallah kucagına alıcaksın sen de saglıkla. burdaki tüm arkadaslar bir bakmışız aylar gecmıs hepımız bebişlerin nekadar kaka yaptıgından bahsedıcez ınsallah:)))

Söylediklerine katılıyorum. Zaten sağlık hizmeti, devletin vatandaşına karşılıksız vermesi gereken bir hizmet. Özelleri arttırmak ya da özeller üzerinde çalışma yapmak yerine devlet hastaneleri iyileştirilmeli.

Bi önceki yazımda özellere teşviği savunuyor gibi anlaşılmış olabilirim ama asla. Devlet hastaneleri çok iyi hale getirilseydi de keşke özellere muhtaç olmasaydık. Keşke olanakları iyi olsaydı da en iyi doktorlar özellere kaçmasaydı.
evet katılıyorum benım demek ıstedıgım de asla devlete gıtmeyı kötulemek degıl. ben de normalde gıdıyorum baska bölümlere devlete ama doğum konusu gerçekten çok fazla hassas. keske herkes eşit şartlarda hızmet alsa da Suriyeden gelenlere hizmetin alasını yapıp kendı vatandaslarımıza bunu yapmasalar:/ Suriyelileri tabiki kötülemıyorum bizler de o durumlara düşebilrdik burda devlet hatalı malesef

evet katılıyorum benım demek ıstedıgım de asla devlete gıtmeyı kötulemek degıl. ben de normalde gıdıyorum baska bölümlere devlete ama doğum konusu gerçekten çok fazla hassas. keske herkes eşit şartlarda hızmet alsa da Suriyeden gelenlere hizmetin alasını yapıp kendı vatandaslarımıza bunu yapmasalar:/ Suriyelileri tabiki kötülemıyorum bizler de o durumlara düşebilrdik burda devlet hatalı malesef
Bende devlet hastanesi nde çalışan doktorlara biraz sitemleyim hepsi değil tabi .işini hakkıyla yapan seven insanlar vardır.onlar istisna.ama bir çoğu insan hayvan gibi davranıyor.ozellikle kanuni hastanesinde gittigim ve şahit olduğum doktorlar.soru soramiyorsun kendileri uygun gördüklerinde derdin ne soyluyorlar.bir önceki gebeliğimde skntilar çıkmıştı gözünün içine bakıyorum iyi birşey söylesin diye.ama onlar ha duygusu olan bir hastaya bakmışlar hada bir cansız varlığa.bende devlette öğretmenim ama hiçbir Velime öğrencime saygısızlık yapmıyorum insan yerine koyup değer veriyorum .gerçekten sağlıkta doktorların hastaya olan tutumu da çok yanlış .biraz insan gibi davranabilseler keşke.zaten öyle olsa o sevkati gorsek kimse özele gitmez.

Bende devlet hastanesi nde çalışan doktorlara biraz sitemleyim hepsi değil tabi .işini hakkıyla yapan seven insanlar vardır.onlar istisna.ama bir çoğu insan hayvan gibi davranıyor.ozellikle kanuni hastanesinde gittigim ve şahit olduğum doktorlar.soru soramiyorsun kendileri uygun gördüklerinde derdin ne soyluyorlar.bir önceki gebeliğimde skntilar çıkmıştı gözünün içine bakıyorum iyi birşey söylesin diye.ama onlar ha duygusu olan bir hastaya bakmışlar hada bir cansız varlığa.bende devlette öğretmenim ama hiçbir Velime öğrencime saygısızlık yapmıyorum insan yerine koyup değer veriyorum .gerçekten sağlıkta doktorların hastaya olan tutumu da çok yanlış .biraz insan gibi davranabilseler keşke.zaten öyle olsa o sevkati gorsek kimse özele gitmez.
malesef aynen oyle arkadaşım , insanın yuzune bıle bakmıyorlar bakanda ezmeye calısıyo sureklı ben cok az nadrı denk geldım kadın doğum anlamında devlette iyisine

Merhaba.. simdi geldim dr dan...27 cm 400 gram olmus benim kiz :)) uzun ve zayif geldi ama.dr normal dedi...ayrintili usg icinde haftaya ctesiye randevu aldik..
@Ytmz canim.bende 60 kg olmusum... 3 kilo almisim gebelik suresince..o kadar bulantiya.en basindan beri hic vermedim o da basari :):KK48:

Merhaba.. simdi geldim dr dan...27 cm 400 gram olmus benim kiz :)) uzun ve zayif geldi ama.dr normal dedi...ayrintili usg icinde haftaya ctesiye randevu aldik..
@Ytmz canim.bende 60 kg olmusum... 3 kilo almisim gebelik suresince..o kadar bulantiya.en basindan beri hic vermedim o da basari :):KK48:
Masallah canimm sizee ❤❤ ay ne guzel az almissin ben 5aldim :)) hos benik hic bulantim da olmadi ama :)

Seninkide cok degilki..benim bulantiya gore cok bile :) bundan sonrasi daha onemli sanirim.. daha hizli alimlar olabilir..:kahve:
oluyorda malesef :D 59,5 basladım 16 haftalarının ortasına kadar 61,2 kiloydum en fazla 1bucuk bıle degıldı kılo :D 17 le birlikte 3bucuk haftada 3 kg buyuk bır basarı bence :D 20+2 bugun

oluyorda malesef :KK70: 59,5 basladım 16 haftalarının ortasına kadar 61,2 kiloydum en fazla 1bucuk bıle degıldı kılo :KK70: 17 le birlikte 3bucuk haftada 3 kg buyuk bır basarı bence :KK70: 20+2 bugun
Ozellikle dikkat etmiyorum az alayim diye ama... birden cok alirsam dikkatli olurum :))
Neyseki tartidaki kiloma gore zayif duruyorum.kemiklerim agir ole derler ya :-)

Ozellikle dikkat etmiyorum az alayim diye ama... birden cok alirsam dikkatli olurum :))
Neyseki tartidaki kiloma gore zayif duruyorum.kemiklerim agir ole derler ya :-)
oluyorda malesef :KK70: 59,5 basladım 16 haftalarının ortasına kadar 61,2 kiloydum en fazla 1bucuk bıle degıldı kılo :KK70: 17 le birlikte 3bucuk haftada 3 kg buyuk bır basarı bence :KK70: 20+2 bugun
Bende sizi kilolu zannettim çizelgeden baktim ikinizde zayifsiniz kizlar ne bu kilo takıntısı bosverin seneye buzamanlar eski hallerimize döneriz inşallah kafaya çok takmayin

Yok ya takmiyoruz mevzu oldu iste :) bebislerin kilosu onemli..biz alsakta veririz.saglik olsun yeter :anne:
Kuzucuklar saglikli olsunda bu arada hurma dogumu kolaylaştiriyor rahimde acilma yapar son aylar yiyin diyorlar kimiside günlük tüketin faydasi hamilelikte çok diyor şimdi yicekMiyiz yemicekMiyiz bilgin varmi canim

Iyi geceler hanimlat bende bugun gittim kendi doktorumun tayini ciktigi icin yeni bir doktora gitt ayrintili ultrason yapmiyorum onermiyorum dedi insanin kafasini karistiriyorlar dedi nebyapacagim hilemedim esimde gerek yok doyor bu arada boyu18 cm kilosu 225 nasil sizce tam 18 haftalik
Ya ben 2li test yaptırmadım diye ayrıntılıya bakan doktor keşke yaptırsaydın dedi. Şöyle hak verdim oraya suyu biten farklı durumlarla 7. Ayında bebeğini kaybedenler vardı ve hepsinden ikili test sonucunu istedi. Sonradan pişman oldum yaptırmadığıma Allah korusun bir şey olursa fikir yürütüyorlar demek ki. Bu bağlamda bence ayrıntılı ultrason çok çok önemli. Özellikle bebeğin iç organlarının durumunu görüyorlar kesinlikle yaptırmalısın. Zararlı olduğunu da düşünmüyorum. Hatta benim bebeğim hissetmedi bile bakıldığını uyuyup durdu miniğim :)

bebek bakım çantası aldınız mı kızlar? önerilerinizi bekliyorum:)

Canim Ben ilk cocugumda almistim, kucuk bir valiz tipi tarzinda icinde ve yanlarinda gozu olanlardan. Ama simdi aliyor olsam bebek cantalarinin anneler icin kullanimina uygun olanlarindan alirdim. Disindan kadinlarin gunluk kullanacagi buyuk bir canta gorunumunde ama ici cok fazla gozlu. Resim yukledim belki fikir olur.

Eklentiler

• Screenshot_20180901-164434_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20180901-164434_Samsung Internet.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20180901-164441_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20180901-164441_Samsung Internet.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın kızlar, annemlerdeyim burada olunca kendimi köye gelmiş gibi hissediyorum iş hiç bitmiyor buraya yazılanlara da bakamıyorum, iki yakın arkadaşımın kına geceleri var haftaya da duğunleri onlar için geldim, gelmişken de annem kışlık hazırlık yapıyor bize erişte keseceğiz annem kurutucak haftaya da hazır alıp götüreceğim :)) tam 22 gündür bebişimi görmedim cuma gününe kontrol kadar bir ay olacak çok özledim minnak kızımı :KK43:
Sevimli pandufcum annenlere söyledin mi hamileliği :) Hâlâ söylemedin mi yoksa

Masallah canimm sizee ❤❤ ay ne guzel az almissin ben 5aldim :)) hos benik hic bulantim da olmadi ama :)
Canım çok kusanlar pek kilo almıyorlarmış ama bulantısı az olan ya da hiç yaşamayanlar baştan beri çok yediklerinden daha çok kilo alıyorlarmış. Ben 2.5 kilo vermiştim o da kusup kusup yemek yediğim halde ve şimdiye kadar verdiğimden sonra 3.5 kilo aldım :)

Back
X