Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah uyandığımda iç çamaşırım ıslnmıştı . Ortasında kahverengi leke vardı . Şuan hastamedeyim doktoru bekliorumBnce de git en azindan icin rahat etsin birsey varsa bile onlemini alirsin tebrin senden taktir allahtan kim ne derse desin suan bos
Korkma canım bu leke ve ıslanmalar normal sayılıyor kırmızı olmadığı müddetçe. Tabi doktora gitmen iyi olmuş. Çıkınca haber ver bizlere deSabah uyandığımda iç çamaşırım ıslnmıştı . Ortasında kahverengi leke vardı . Şuan hastamedeyim doktoru bekliorum
Senin bebisin kacti canim atisiGereksiz evham mı yapıyorum bilmiyorum ki![]()

Benimkine 120 dedi doktor. Nasıl dedim. Gayet güzel dedi ama internete baktım kafamı karıştırdım iyiceSenin bebisin kacti canim atisi

Folik asit canım cunku gebelikten once baslaniyir 3 ay olana kadar basla hemenKizlar kullandiginiz ilac varmi kan vitamin vs ben daha basladm
Gayet guzel drun dedigi gibi :) bende bugun gidicemBenimkine 120 dedi doktor. Nasıl dedim. Gayet güzel dedi ama internete baktım kafamı karıştırdım iyice![]()
Cok ayakta durup cok yorulunca bel kasik agrisi artiyor malesef kolay gelsin miniginle sana canimgünaydın
herkese sağlıklı gebelik diliyorum. hepimiz mutlu sona sağlıkla kavuşalım
ben bugün çalışıyorumbaba oğul mışıl mışıl uyurken biz miniğimle kalktık işe geldik
dün akşam çok fazla kasık ağrım oldu resmen kıvrandırdı beni. bu hafta çok yoğundum hiç dinlenemedim sanırım onun etkisi. yattım bi süre daha devam etti dinlenince geçti şükür.
Doktordan çıkınca haber ver bize de canım. Bakalım senin canavar kaç atış gösterecekGayet guzel drun dedigi gibi :) bende bugun gidicem
Kalp atisini gormustum ama dinlememistik.
teşekkür ederiz teyzoos :)Cok ayakta durup cok yorulunca bel kasik agrisi artiyor malesef kolay gelsin miniginle sana canim
İyi düşünelim iyi olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkacakKızlar kan verdim tekrar beta yükselmişmi bakıcak . Bu arada alttan muayene etti doktor 4mm bi kese var dedi sat a göre küçükmüş biraz sağlıklı ilerlemeye bilir dedi beta sonucu çıksın ona göre bakalım dedi
Ama zaten daha kaçıncı haftan ki küçük olması normal en azından kanamaya ilişkin birşey görmemiş değerinde yüksek çıkar umarım içini ferah tutKızlar kan verdim tekrar beta yükselmişmi bakıcak . Bu arada alttan muayene etti doktor 4mm bi kese var dedi sat a göre küçükmüş biraz sağlıklı ilerlemeye bilir dedi beta sonucu çıksın ona göre bakalım dedi
Tam 5 haftalık olması lazım sata göreAma zaten daha kaçıncı haftan ki küçük olması normal en azından kanamaya ilişkin birşey görmemiş değerinde yüksek çıkar umarım içini ferah tut
Geç döllenmedir belki??Tam 5 haftalık olması lazım sata göre