• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu arada cinsel iliski konusunda nasil davraniyorsunuz kizlar? Doktorum yasaklamasa da ben cekiniyorum ilk 3 ay hic yapamayacakmisim gibi geliyor :/
Ilk 3 ay haftada 1, 3 aydan sonra 2 ye cikartiriz dedi benim dr um

Ohooo... Bu internet benim anksiyetemi bi tetikliyor ki sorma :KK70:
Durup durup "bebeğin kalp atışı durursa belirtisi olur mu?" gibi şeyler açıp okuyorum, inan sanki bütün belirtileri yaşıyorum :KK70:
Aslında bebeğinin kalp atışını duyduktan sonra kaybetme ihtimali %3'e düşer dedi doktorum, korkmamızı gerektirecek bir şey yok ama işte manyağa dönüyoruz artık :KK70: Relax ol yaaa.. Hayatında hiç bu siteye girmemiş, kendiliğinden hamilelik geçiren kadınlara bazen özenmiyor değilim; burada okuduğum şeyler de moralimi bozabiliyor, o yüzden kendime set koyuyorum her şeyi okuyup dert etmeyeyim diye..
Doğru diyorsun. Ben artık bebekle ilgili hiçbir şey araştırmayağım internetten. Durduk yere zehir ediyoruz kendimize en güzel zamanlarımızı.

Arkadslar simdi lavobaya gittim kahverengi akinti baslamis elim ayagim dolasti
Canım sakin ol bendede cok oldu progesteron kullanmama rağmen hemde bol bol dinlendim geçti şimdi cok yorulunca oluyor hatta benden koyu kahve parçalar bile geliyordu dr kese düzgün kalp atışı varsa ciddiye almıyoruz dedi öylede oldu geçti bitti sende bi muayne ol için rahat etsib

Bugunde sansima haftasonu ozeldeki dr gitmistir devlettekilerde bi ilgililer sormayin bi gideyim kizlar dua edin guzel haberlerle geleyim
İnşallah sorunsuz güzel haberlerle gel canım. Bir çok hamilelikte olabiliyor ama kahverengi leke. İçini ferah tut. Güzel düşünelim, güzel olacak zaten :KK200:

Canım 2 gün geç döllenmiş olabilirsin bence endişe etme.haftanı sordum kendimden kıyaslayım diye. Ben 4+4 te 5 mm kese göründü. Ama ben tam gününde yumurtlamışım. Bence seninki de normal 2-3 gün geç döllenme olabilir için rahat olsun
Kendi doktorumla konuştum size geliyim mi dedim çarşamba randevum var dedim gelmene gerek yok dedi . Beta 2260 olmuş kese 4 mm çıktı dedim gayet normal çıkmış dedi . Kahverengi lekelenmem oldu dün 1 kere birde bugun olur korkma çarşambayı bekle dedi bana sende içimi rahatlattın biraz

Ah bi anlasam kafam allak bullak canım tüp bebek yaptırdım tuttu aradan zaman geçti gittik keseyi gördük sonra bidaha gittik kesenin büyüdüğünü gördük en son kalp atışlarını dinlemeye gidince sat hesabına göre 8 olması gerekirken 6 haftalık geriden geliyo dedi,biz duymadık kalp atışı çok az atıyo riskli dedi proluton iğne (düşük önleyici) verdi hemen akşamında yaptırdım 3 tane daha var ama haftada 1 olacak dedi,tekrar kontrolüm pazartesi işte ozaman iyi kötü belli olur,,işte böyle canım

İYİDE CANIM KALP ATIŞI NORMALDE 7. HAFTALARDA GÖRULMESI İDEALDİR ONDAN ÖNCE ÖYLE OLMASI NORMAL BENCE SENI BOSUNA STRESE SOKMUŞ SEN SAKIN OL BENDE GITTIM 6 HAFTALIKKEN SADECE KESE GÖRDUK 4 HAFTALIK DEDI GEÇ YUMURTLAMIS OLABILIRSIN DEDI HER ZAMAN AYNI OLMUYO DEDI O YUZDEN RAHAT OL İYİ DÜŞÜN BOL DUA ET ALLAH NE DERSE O OLUR DOKTOR NE DERSE DEGIL YEDIKLERINE ICTIKLERINE DIKKAT ET SÜT MUZ KAŞAR FINDIK BADEM BUNLARI KESINLIKLE TÜKET

Canım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamam :KK43:
lekelenmeniz yada belirti kayıplarınız varmı benimde geriden geliyor sanırım

Back
X